bende dün ogluma alısveriş yaptım sabahta kalktım ütüledim bir hastane cantamı hazırlamak kaldı tulum tarzı seyler almadı hep iki parcalı aldım sıcaklıga göre altı yada üstü cıkarmak kolay olur siz içine giymesi gereken badileri kısa mı uzun mu aldını ayyyy yaz bebegi zor olcak isilik döker cam acamazsın klima calısmaz metin ocak bebegi rahattım bakalım bu nasıl olcak
Evet canım, günler azaldıkça topiğin yoğunluğu düşüyor :)bugün herkes yoğun galiba bir türlü karşılaşamadık:hulya::hulya:Gününüz güzel geçsin yerimseniben
Evet canım, günler azaldıkça topiğin yoğunluğu düşüyor :)
sılam bu arada çok az kalmış doğumuna heyecanlısındır kolay bir doğum olur umarım canımmm
kızlarrr haftaya bugün bu saatlerde doğum yapmış olucamm:sm_cool:
kızlarrr haftaya bugün bu saatlerde doğum yapmış olucamm:sm_cool:
Sılacım nbrrrrr?
Ayyy canım o nasıl değişik bi heyecandır şimdi sen kıpır kıpırsındır,yere göğe sığmazsın.
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin hepimiz için.
Biraz bahsetsene duygularından hihoyyyt
Iyiyim canim sukur heycan var iste artik her gecen gin biraz daha yaklasiyorum erenime.Yarinda kontrolum var sabah 8 bucukta siz uyanana kadar ben guzel haberlerle gelmis olurum insallahh :Saruboceq:
Sen nasilsinn canimmm olumunekankayizsmile
hemde nasıl var ya ölüyorum heyecandan..
heyecan
merak
korku karmakarışık..
minicik bir beden kollarımda olacak ya...:sm_cool:
acyip durumdayım....
hastaneye giricem böyle:CüvCüv: kısa süre sonra odada kollarımda bir mucize:ecrin_bebek:
Bende iyiyim tatlım,bekliyorum sabah 7 den beri sizi:)
İnş. bebişin güzel haberleriyle gel, ne tatlı bi heyecandır o şimdi demi için içine sığmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?