2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün ogluma alısveriş yaptım sabahta kalktım ütüledim bir hastane cantamı hazırlamak kaldı tulum tarzı seyler almadı hep iki parcalı aldım sıcaklıga göre altı yada üstü cıkarmak kolay olur siz içine giymesi gereken badileri kısa mı uzun mu aldını ayyyy yaz bebegi zor olcak isilik döker cam acamazsın klima calısmaz metin ocak bebegi rahattım bakalım bu nasıl olcak

oooooooooo ne güzel tatlı bi heyecan var ben de ağustosta doğum yapmıştım ama genellikle kısa kollu aldım zaten klima v.s yasak bebiş olduğu için bende kısakollu tulum v.s almıştım çok rahat oluyo bence bi ta kım al istyersen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese....

turkbayragi 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA ,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...turkbayragi

ATAM SEN NE BÜYÜK İNSANSIN...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bayramımız kutlu olsunnn

kimsecikler yokmuş topictee

esrayla görüşen varmı kızlar nasılmış o ve bebeğiii

neyse kızlar ben çıkıym kimsecikler yok görüşürüz

sılam bu arada çok az kalmış doğumuna heyecanlısındır kolay bir doğum olur umarım canımmm

Evet canım, gece uyumak zorlaştı. Ben sabahta uyuyamadım pek.
Esra gelmiş bi ara geçmişe bakarsan,iyilermiş.
bebiş iyi çok şükür.Kontrolü olan bi kaç kişi var sanırım.
Dün çok halsizleştim ben başımı kaldıramadım bayılır gibi oldum.
Son günler zorlaştı gerçekten rabbimden hayırlısı.
Sende iyisindir inş.

sılam bu arada çok az kalmış doğumuna heyecanlısındır kolay bir doğum olur umarım canımmm

SLM kislar a.s.

Sagol canimm benimm heycan hat safhada dedigin gibi haftaya bugun bu saatlerde insallah erenim kucagimda olucakk :1hug:
Darisi hepinizin basina insallah canimmmolumunekankayizsmile

kızlarrr haftaya bugün bu saatlerde doğum yapmış olucamm:sm_cool:

Ayyy canım o nasıl değişik bi heyecandır şimdi sen kıpır kıpırsındır,yere göğe sığmazsın.
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin hepimiz için.
Biraz bahsetsene duygularından hihoyyyt

kızlarrr haftaya bugün bu saatlerde doğum yapmış olucamm:sm_cool:

Mehtap bende bugun uyanir uyanmaz ilk oglusum geldi aklimaa haftaya yanimda olucak bu saatlerde diye artik 7 den geri sayima basladik canimmmm hihoyyyt

Sılacım nbrrrrr?

Iyiyim canim sukur heycan var iste artik her gecen gin biraz daha yaklasiyorum erenime.Yarinda kontrolum var sabah 8 bucukta siz uyanana kadar ben guzel haberlerle gelmis olurum insallahh :Saruboceq:
Sen nasilsinn canimmm olumunekankayizsmile

Ayyy canım o nasıl değişik bi heyecandır şimdi sen kıpır kıpırsındır,yere göğe sığmazsın.
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin hepimiz için.
Biraz bahsetsene duygularından hihoyyyt

hemde nasıl var ya ölüyorum heyecandan..
heyecan
merak
korku karmakarışık..
minicik bir beden kollarımda olacak ya...:sm_cool:
acyip durumdayım....
hastaneye giricem böyle:CüvCüv: kısa süre sonra odada kollarımda bir mucize:ecrin_bebek:

Iyiyim canim sukur heycan var iste artik her gecen gin biraz daha yaklasiyorum erenime.Yarinda kontrolum var sabah 8 bucukta siz uyanana kadar ben guzel haberlerle gelmis olurum insallahh :Saruboceq:
Sen nasilsinn canimmm olumunekankayizsmile

Bende iyiyim tatlım,bekliyorum sabah 7 den beri sizi:)
İnş. bebişin güzel haberleriyle gel, ne tatlı bi heyecandır o şimdi demi için içine sığmaz:)

Mhtp cim sende epidurel sezeryan istiyosun dimi canim genel anestizi olmucak sanirimm bilmiyorumkismile
Genel anestezinin söyle guzel bi yani var uyuyosun uyaniyosun yaninda bebegin oluyo yari baygin olunca zamanda gecmek bilmez :umursamaz:
Ama ben yinede oglusumun ilk cigliklarini duymak icin yari baygin olmak istiyorumm

Bende iyiyim tatlım,bekliyorum sabah 7 den beri sizi:)
İnş. bebişin güzel haberleriyle gel, ne tatlı bi heyecandır o şimdi demi için içine sığmaz:)

Oyy kiyamam erkenden niye uyandinki canim yatsana öglenlere kadar bu firsat 1 ay sonra alinde olmucak ona göreesırnaşık şey
Ben geceleri cok gec yattigim icin 9-10 gibi anca uyanabiliyorum canim bana kalsa daha da yatarim ama mertim uyaninca mecbur bende kalkiyom tabi kaydirigubbakcemile

Heycan anlatilcak gibi degil canim tarih bilinince daha cok heycan oluyomus bunu anladim.
Mertimde normal dogumu bekledigim icin ne zaman olucagi belli degildi o yuzden heycanda cok yoktu ama bu sefer zaman belli hersey belli heycan tavan yapmis durumdaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…