Senin cati kontrolu bidakine olur canim herhalde o zaman kesinlesirr insallah guclubacismile
doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:
ben de hesap edemiyorum. hem bebeğin çantasının dışında kendiminkini de hazırlamam lazım. işim zoor. biberon kaynatılacak vs..........
ewt canım çatı muaynem olucak 31 mayısta.. acıo falan diye okudum burda, sen sürekli oluosun acıo mu gerçekten?
bu arada oğluşumun adı bertuğ olucak sanırım yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar olumsuzda olsa söyleyin lütfen adsız doğucak çocuğum ya bi türlü karar veremiorum:1no2:
doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:
ben de hesap edemiyorum. hem bebeğin çantasının dışında kendiminkini de hazırlamam lazım. işim zoor. biberon kaynatılacak vs..........
canım sen sezeryan mı ıstıyorsun?
Biberona ne gerek var canim kucuk bi cay icin biberon al yeter emzircen icin gerek kalmicak ki biberonaa:ecrin_bebek:doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:
Bencede :roflol:
Canim hic acimiyo inanki korkutma kendinii hicc zemuszemusewt canım çatı muaynem olucak 31 mayısta.. acıo falan diye okudum burda, sen sürekli oluosun acıo mu gerçekten?
bu arada oğluşumun adı bertuğ olucak sanırım yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar olumsuzda olsa söyleyin lütfen adsız doğucak çocuğum ya bi türlü karar veremiorum:1no2:
Biberona gerek yok sizde 2 tane biberon var zatennn kaydirigubbakcemile3ben daha bıberon almadım kafamçokkarıştı
ben biberon almıorum canım ya inş. sütün gelirde ihtiyaç duymassın ama gelmese bile kaşıkla verin diolar biberona alışırsa memeni istemeyebiliomuş..
yok canım normal istiorum bi aksilik çıkmazsa epidural normal olucam sen?
Canim hic acimiyo inanki korkutma kendinii hicc zemuszemus
Bertug bi bebek icin bence cok agir bi isim canim ya tamam hep bebek kalmicak ama ne bilim iste baska secenek yok mu anlami ne bertugun CADIARZU
Biberona ne gerek var canim kucuk bi cay icin biberon al yeter emzircen icin gerek kalmicak ki biberonaa:ecrin_bebek:
Canim hic acimiyo inanki korkutma kendinii hicc zemuszemus
Bertug bi bebek icin bence cok agir bi isim canim ya tamam hep bebek kalmicak ama ne bilim iste baska secenek yok mu anlami ne bertugun CADIARZU
Biberona gerek yok sizde 2 tane biberon var zatennn kaydirigubbakcemile3
benımde bı aksılık cıkmazsa epidural normal olucam bakalım artık
sılaaaaam var yaaa ne dıyım ben sanaa dimi kısss hemde doğaaaal ya aslında bende vermek ıstemem bıberonla dogalları dururkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama bulunsuuunnnyerimseniben
Bertuğ: Engel tanımayan, güçlükleri aşan..
Yahu normal olduktan sonra ne gerek var belinden igne yaptirip tehlikeye girmeye canim aklinialirimsmile
Bence azcik agri cekin ama igne falan yaptirmayinlmaz:
Tatli mi karnimi doyuracak biseyler hazirlamaya usenirken tatliyi ruyalarimda yaparim ancak bendee aklinialirimsmile
kızlarrr benım bebişin adıda türker;yiğit türk demek anlaşılıyo zaten nasıl canlarım. ben buldum ismi babasıda begendi
Doktorun diyosa vardir bi bildigi canim tabiki guvencez doktorlarimiza canimizi emanet ediyouz onlara sonuctaa :ecrin_bebek:canım benim doktorum istesende epiduralsiz yapmam dedi bende çok güveniorum kendisine napim:sm_confused:
Cok guzel isim canim adi gibi yigit bi turk olur insallahh :Saruboceq:kızlarrr benım bebişin adıda türker;yiğit türk demek anlaşılıyo zaten nasıl canlarım. ben buldum ismi babasıda begendi
Anlami cok guzelmiss aslindaa...
Icinize en cok bu isim siniyosa esininde seninde guzel isim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?