2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Senin cati kontrolu bidakine olur canim herhalde o zaman kesinlesirr insallah guclubacismile

ewt canım çatı muaynem olucak 31 mayısta.. acıo falan diye okudum burda, sen sürekli oluosun acıo mu gerçekten?
bu arada oğluşumun adı bertuğ olucak sanırım yorumlarınızı bekliorum arkadaşlar olumsuzda olsa söyleyin lütfen adsız doğucak çocuğum ya bi türlü karar veremiorum:1no2:

doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:

ben de hesap edemiyorum. hem bebeğin çantasının dışında kendiminkini de hazırlamam lazım. işim zoor. biberon kaynatılacak vs..........

ben daha bıberon almadım kafamçokkarıştı

canım sen sezeryan mı ıstıyorsun?

doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:

ben de hesap edemiyorum. hem bebeğin çantasının dışında kendiminkini de hazırlamam lazım. işim zoor. biberon kaynatılacak vs..........

ben biberon almıorum canım ya inş. sütün gelirde ihtiyaç duymassın ama gelmese bile kaşıkla verin diolar biberona alışırsa memeni istemeyebiliomuş..

Biberona ne gerek var canim kucuk bi cay icin biberon al yeter emzircen icin gerek kalmicak ki biberonaa:ecrin_bebek:
Canim hic acimiyo inanki korkutma kendinii hicc zemuszemus
Bertug bi bebek icin bence cok agir bi isim canim ya tamam hep bebek kalmicak ama ne bilim iste baska secenek yok mu anlami ne bertugun CADIARZU

ben daha bıberon almadım kafamçokkarıştı
Biberona gerek yok sizde 2 tane biberon var zatennn kaydirigubbakcemile3

ben biberon almıorum canım ya inş. sütün gelirde ihtiyaç duymassın ama gelmese bile kaşıkla verin diolar biberona alışırsa memeni istemeyebiliomuş..

Kesinlikle biberona alistimi emmek istemiyo bebisler.Arkadasimin sutu az gelmisti ilk baslada ama alismasin diye hazir mama vermedi sonrada cocuk bos gogsu ceke ceke sutu cogaldi kizinnn :ecrin_bebek:

sılaaaaam var yaaa ne dıyım ben sanaa dimi kısss hemde doğaaaal ya aslında bende vermek ıstemem bıberonla dogalları dururkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama bulunsuuunnnyerimseniben

benımde bı aksılık cıkmazsa epidural normal olucam bakalım artık

Yahu normal olduktan sonra ne gerek var belinden igne yaptirip tehlikeye girmeye canim aklinialirimsmile
Bence azcik agri cekin ama igne falan yaptirmayinlmaz:

sılaaaaam var yaaa ne dıyım ben sanaa dimi kısss hemde doğaaaal ya aslında bende vermek ıstemem bıberonla dogalları dururkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama bulunsuuunnnyerimseniben

Ben onlara kutsal damacana diyorummm :roflol:

Yahu normal olduktan sonra ne gerek var belinden igne yaptirip tehlikeye girmeye canim aklinialirimsmile
Bence azcik agri cekin ama igne falan yaptirmayinlmaz:

canım benim doktorum istesende epiduralsiz yapmam dedi bende çok güveniorum kendisine napim:sm_confused:

kızlarrr benım bebişin adıda türker;yiğit türk demek anlaşılıyo zaten nasıl canlarım. ben buldum ismi babasıda begendi

Tatli mi karnimi doyuracak biseyler hazirlamaya usenirken tatliyi ruyalarimda yaparim ancak bendee aklinialirimsmile

selam kızlarrr hoşgeldinizzzz

Tatlı demeyin bana sinir krizlerine giriyorumm okdar yaptım tatlım olmadı çok sinirlerim bozuk eşim erkenden almış fırından o sıra yengem gelmişti oda kafasona göre çıkarmış tatlıyıı eee fırından çıkan bi daha girince ne kadaer olursa oldu işte yiyince anlıcazzz okdarda uğraştım bütün emeklerim boşuna gitti ona yanıyorumyaaaaaaa :gitme: :gitme:

canım benim doktorum istesende epiduralsiz yapmam dedi bende çok güveniorum kendisine napim:sm_confused:
Doktorun diyosa vardir bi bildigi canim tabiki guvencez doktorlarimiza canimizi emanet ediyouz onlara sonuctaa :ecrin_bebek:
kızlarrr benım bebişin adıda türker;yiğit türk demek anlaşılıyo zaten nasıl canlarım. ben buldum ismi babasıda begendi
Cok guzel isim canim adi gibi yigit bi turk olur insallahh :Saruboceq:

Mertin isminide babasi koydu bana sadece tamam demek kalmisti.
Ama bu sefer ereni ben koydum esime tamam demek kaldi kaydirigubbakcemile3

Anlami cok guzelmiss aslindaa...
Icinize en cok bu isim siniyosa esininde seninde guzel isim canim

sen telaffuzunu mu beğenmedin? biraz zor bi isim gerçi evrensel değil almanlar nasıl telaffuz ederdiki bertuğ u? ne bilim ya eşim değilde ben ve annem beğenioruz bide ailede hemen hemen herkesin ismi b ile başlıo o yüzden tutturdum b ile başlasın diye ama erkek ismide sınırlı yani üff çok zormuş yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…