2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

canım oğlum aşkım herşeyimi gördüm bu gün 25+1 788 gr olmuş teyzeleri maşallah oğlumaa, herşeyi gayet normalmişşş ne geriyiz ne ileri çok şükürr

benim dobiş kızım 26 + 5 te 1.200 gram olmuş teyzeleri artık doktorum nekadar önde gittiğini söylemiyor bile ama bu bebek 4 kilo civarında doğar artık buna eminim dedi.

bende dün gittim dr a kızlarım 21+4 haftalık biri 441gr diğeri 447 gr olmuşlar ikiz olmalarına rağmen gayet iyi kiloları bu gidişle 3 er kilo doğacaklar inş tahminimiz rabbim sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin herkesinkini

bütün bebişlere maşallah..
bakıyorum da hepsinin kiloları iyi..
afferim annelere güzel bakmışınız a.s
sağlıkla doğsunlar inşallah..

benim dobiş kızım 26 + 5 te 1.200 gram olmuş teyzeleri artık doktorum nekadar önde gittiğini söylemiyor bile ama bu bebek 4 kilo civarında doğar artık buna eminim dedi.

maşallah:) bizimkide dobiş bişey olucak heralde bu gidişle.bişe sorcam önde giden kilosu mu yoksa baş, karın ,kemik ölçüleride önde mi gidiyor haftasına göre.
benim doktor biraz korkutuyor benide.şekerimin yüksek olmasından dolayı olabilirmiş felan diyor.zannetmiyorum amalmaz:

Canım benimkinin baş çevresi falanda önde gidiyor ama doktorum genetikğinizle alakalı diyor. Şekerim yüksek olmadığı için bi endişemiz yok şimdilik sen şeker ölçümü yaptırdınmı bu arada doktorun haklı olabilir şekerin yüksekse bebek bu nedenla şişman olabiliyor buda iyi bir durum değil. Yani göründüğü kadar basit bir konu değiş şekerden dolayı şişmanlık tehlikeli olabilen bişey

ewet bizdede baş çevresi felan bi hafta önde ayakları 2 hafta önde babasına benzicek galiba diyorum:) şekerimi daha ölçtürmedim yarın ölçtürcem.ama şekeri yüksek olanda yok bizim sülalede bende de olmaz diye düşünüyorum .inşallah yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…