- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi recepivedik
-
canım oğlum aşkım herşeyimi gördüm bu gün 25+1 788 gr olmuş teyzeleri maşallah oğlumaa, herşeyi gayet normalmişşş ne geriyiz ne ileri çok şükürr
canım oğlum aşkım herşeyimi gördüm bu gün 25+1 788 gr olmuş teyzeleri maşallah oğlumaa, herşeyi gayet normalmişşş ne geriyiz ne ileri çok şükürr
25+5 günlüğüz 987 gram 1 hafta ileri bide.böyle olan var mı acep?
25+5 günlüğüz 987 gram 1 hafta ileri bide.böyle olan var mı acep?
benim dobiş kızım 26 + 5 te 1.200 gram olmuş teyzeleriartık doktorum nekadar önde gittiğini söylemiyor bile ama bu bebek 4 kilo civarında doğar artık buna eminim dedi.
benim dobiş kızım 26 + 5 te 1.200 gram olmuş teyzeleriartık doktorum nekadar önde gittiğini söylemiyor bile ama bu bebek 4 kilo civarında doğar artık buna eminim dedi.
...........
26+6 haftalikken
BPD 72mm (27+4 gune denk geliyor)
AC 231mm (28+6)
FL 52mm (27+5)
maşallah:) bizimkide dobiş bişey olucak heralde bu gidişle.bişe sorcam önde giden kilosu mu yoksa baş, karın ,kemik ölçüleride önde mi gidiyor haftasına göre.
benim doktor biraz korkutuyor benide.şekerimin yüksek olmasından dolayı olabilirmiş felan diyor.zannetmiyorum amalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?