2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

bebikimin 27+2 itibariyle kilosu 1342gr..:))
önden gidiyoruz dedi drumuz..bir ölçüm 29 haftalık bir ölçüm 30 haftalık gösteriyor dedi:)))

bebikimin 27+2 itibariyle kilosu 1342gr..:))
önden gidiyoruz dedi drumuz..bir ölçüm 29 haftalık bir ölçüm 30 haftalık gösteriyor dedi:)))

nazar degmesin mehtap söyleme kız çok güzelmiş kilosu dört kilo dogar herhalde nazar degmesin bebişlerimize

benim tırtıl 25+2 çıktı bugün itibariyle.
kilosu 752 gr boyu da 32 cm
daha kg lara erişemedik bir türlü

Son düzenleme:
Olur annesi sen merak etme hem sen asya ben ege birlikte daha parka gidecez :) hem bizim eve gelirsiniz havuza gireriz birlikte ( inşallah taşınabilirsek :) )

taşınırsınız merak etme.
bende kızımla size kaçarım aklinialirimsmile

aklinialirimsmile

masallah canimmmm Asyana...
Allah nazarlardan saklasin...Cabuk buyusun ))

sağol canım benim.bütün bebekleri allah korusun

biz de 2 gün önce gittik.
925 gr olmuş benim bebeğim de.
1 hafta geriden geliyoruz ama gelişimi normal,herşey yolunda dedi doktorumuz.kan dolaşımı iyi,suyu iyi dedi.
ilk defa 4 boyutlu baktı bu defa.allahım yaaaa ne güzel bişeydir,mucize yemin ederim.
allah kucakladığımız günleri göstersin inşallah.

archimim maşallah kuzuna..çıtır olcak...

aysey canım senin kuzuna da maşallah..sağlıklı ya boşver..geriden gelsin 1 hafta sonra doğar o kadar..

biizmki de 26+3te 914 gr, normal dedi doktor...
şekerim de normal çıktı, tokluk 103..
ama erken doğum riskimiz var, dua edin kızlar.. :Saruboceq:

biizmki de 26+3te 914 gr, normal dedi doktor...
şekerim de normal çıktı, tokluk 103..
ama erken doğum riskimiz var, dua edin kızlar.. :Saruboceq:

Maşallah canım bebişine

Canım içini ferah tut..Erken doğum riski nasıl ortaya çıktı?Canını sıkma şimdiden.herşey yolunda gider inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…