2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

şimdi doktordan geldim 24+6 haftalık kilosu 755 gram boyu 33 cm bu sefer başka doktora gittim çok ayrıntılı baktı doktor her yerine en ince ayrıntısına kadar içim bayağı rahatladı renkli ultrason için dönmesini bekledik yüzü müsait değildi tam dönmedi bende sıkıldım beklemedim çünkü 3 kere girdim hala dönmemişti sağlıklı haberini aldım ya zaten mutlulukdan yerimde duramadım allahım herkese nasip etsin çok güzel bişeymiş

kızlar dün ayrıntılı ulturasona girdim 454 gr dı herşey yolunda dedi doktor sizce zayıfmı benim kızım

kızlar dün ayrıntılı ulturasona girdim 454 gr dı herşey yolunda dedi doktor sizce zayıfmı benim kızım

Canim neden surekli bukadar dert ediyorsun ki bak 22inci haftaya gore:
28,5 cm ve 440 gram olmasi gerekiyor, yani gayet iyi bebegin rahat ol.

ben de cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim... Herşeyimiz sağlıklı çıktı.
geç döllenme olmuştu benim, şimdi SAT a yaklaşmış...
23+5 689 gr, 29 cm...

Herşeyi iyi dedi doktor... Şimdi kendi doktorumuza gidip bakacağız artık 3 hafta sonra..

kızlar bişey sormak istiyorum benim kızlarım haftasına göre zayıfmı sizce yoksa benmi kuruntu yapıyorum 20 haftalıklar biri 312 gr biride 334 gr boyları 27 cm sizce nasıl yaa bilmiyorumkismile

kızlar bişey sormak istiyorum benim kızlarım haftasına göre zayıfmı sizce yoksa benmi kuruntu yapıyorum 20 haftalıklar biri 312 gr biride 334 gr boyları 27 cm sizce nasıl yaa bilmiyorumkismile

zayıf değil normal sanırım... Boyları uzun maşallah... Zayıflıklarıyla ilgili bi sorun olsa doktorunda söylerdi sanırım... Ben kafaya takılacak bişi olmadığını düşünüyorum... Hem ikizler hem kızlar süper yaaa... Maşallah ikisine de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…