2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

biizmki de 26+3te 914 gr, normal dedi doktor...
şekerim de normal çıktı, tokluk 103..
ama erken doğum riskimiz var, dua edin kızlar.. :Saruboceq:

maşallah cicim...
moralini yüksek tutmaya çalış, yat dinlen...
Hep iyi düşünelim, iyi şeyler olsun..
Dualarım seninle canım..Şeniz

biizmki de 26+3te 914 gr, normal dedi doktor...
şekerim de normal çıktı, tokluk 103..
ama erken doğum riskimiz var, dua edin kızlar.. :Saruboceq:

herşeyin hayırlısı tatlım
sen moralini bozma
eğilip kalkarken otururken hareketlerine dikkate et
özellikle yerden bişey alırken hep oturarak al
moralini de bozma hepimizin duaları seninle
rabbim korusun meleklerimizi

kızlar selam bende haziran annesiyim DÜZENLİ KONTROLLERE GİDİYOM en son 22 haftalıkkekkn gittiğimde 490g dı 27artı 5 ken gittim 1029gr ama doktorum bebeğine iy bakamamışşsın ddei bidebebğin dopplerini iyi alamadı kalp atışları yavaş dedi tansiyondan şüphelendi gebelik zehirlenmsinden dolayı bebk beslenememiş olabilir dedi çok tehlikeli buda bende hiç farketmedim 2 gündür ölçüyom tansiyonum yüksek çıkyo özellikle akşamları 14 e 9 civarı kafam çok karıştı çok korkuyorum deneyimi olanlar bu konuda yardım bekliyorum.

benimde bebişim 24+ 4 te 600 gr çıktı 1 hafta geriden gidiyo saglıgı iyi ama çok mu zayıf 21 haftada ayrıntılıyıa girene kadar uyumluydu haftasına ne olduda zayıfladı anlamadım ben maşalah her ayy 3 kilo alıyorum suyu iyi rahim agzı iyi bebegin tüm testleri iyi çıktı 2 li 3 lü panik ataklı bi hamiel olarak çok pimpiriklendim canım sıkıldı bu duruma b

kızkar bugünkü kontrolümüzde 28+1 kilomuz 1.800 gram üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim

selam canım.maşallah bebeğine,oldukça iri bir bebek olucak sanırım.benim bende dün gittim seninle aynıyız,benim bebişim 1.200 gr çıktı.dr gayet iyi dedi kilosu.neyse sağlıklı olsun.tombiş tombiş sıkarsın kızını

25+4 de 877 gr. çıktı benim minik kızım..

rahim damarlarında soldakinde birşeyler gördü. ileride tansiyona neden olabilir, biz tedbirimizi alalım dedi ve coraspin verdi. gün aşırı coraspin içiyorum..

Hepinizin bebişlerine maşalah kızlar :) hepsi birbirinden güzledir şimdi :) arkadaşımızn oğlu olmuş şimdi eşim fotosunu gönderdi :) kendi bebişimizin doğacağı günü hayal edemeden geri kalamadım. :) Çok tatlı oluyorlar

kızkar bugünkü kontrolümüzde 28+1 kilomuz 1.800 gram üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim

25+4 de 877 gr. çıktı benim minik kızım..

rahim damarlarında soldakinde birşeyler gördü. ileride tansiyona neden olabilir, biz tedbirimizi alalım dedi ve coraspin verdi. gün aşırı coraspin içiyorum..

25 + 3' te 864 gr minik sevgilim

rabbim hepimizin bebeklerini nazarlardan saklasın
hepsine 41 kere maşallah
zeynep neden üzüleceksin tatlım tombiş bir kızın olacak sanırım sağlıklı doğsun inşallah
özgem sende dikkat et hamilelikte tansiyon çok önemli
benim tansiyon 10-6 gibidir hep hamilelikte bir avantaj bu

cumartesi kontolde de 9-6 çıktı tansiyoum
şeker yüklemem de yapıldı açlık kan şekeri 77 yüklemeden sonra 128 çıktı kilomdan doılayı korkmuştum ama çok şükür bir sorun çıkmadı

kızımda 28+1 de 1.250 gr çıktı
dr. gayet iyi dedi kilosu için rabbim korusun hepsini

Bende cuma günü gittim.Şuana kadar herşeyi normaldi.Ama 28+0 da kilosu 1050 gr. kafası 28 haftayla uyumlu karın bölgesi 2 hafta geride benimde canım sıkıldı.2 hafta sonra tekrar çağırdı gelişimine bakcak sorun dewam ederse doppler çekecek damarlarla ilgili bi sorun olabilir yada gelişmesi dewam edip toparlayabilir yada minik bi bebek olabilir dedi ayy toplasın minikimm fisfisfis

28+2 haftalikken 1100 gr olmus kizim.
aslinda ultrason resminde 1360gr gosteriyor ama 260 gr eksik soledi bazi seyleri cikti anlamadim valla benneyaptımki

Kızlar maşallah kuzulara....

bende dün gittim doktora..
1200 gr olmuş oğlum, boy da yaklaşık 36 cm...

masallah sizinkilere...benim kiz zayif sizin bebiklerin yaninda.ama zayif olmasi iyi bana gore.2 bucuk kilo filan olursa normal dogum yapabilirim insallah.

kızlar benim bebişlerim 24+5 kiloları birisi 676 kilo diğeride 705 olmuş dr çok iyi gittiklerini söyledi sizce nasıl 9. aya kadar 2.500 olurlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…