- Konu Sahibi recepivedik
-
biizmki de 26+3te 914 gr, normal dedi doktor...
şekerim de normal çıktı, tokluk 103..
ama erken doğum riskimiz var, dua edin kızlar.. :Saruboceq:
biizmki de 26+3te 914 gr, normal dedi doktor...
şekerim de normal çıktı, tokluk 103..
ama erken doğum riskimiz var, dua edin kızlar.. :Saruboceq:
kızlar selam bende haziran annesiyim DÜZENLİ KONTROLLERE GİDİYOM en son 22 haftalıkkekkn gittiğimde 490g dı 27artı 5 ken gittim 1029gr ama doktorum bebeğine iy bakamamışşsın ddei bidebebğin dopplerini iyi alamadı kalp atışları yavaş dedi tansiyondan şüphelendi gebelik zehirlenmsinden dolayı bebk beslenememiş olabilir dedi çok tehlikeli buda bende hiç farketmedim 2 gündür ölçüyom tansiyonum yüksek çıkyo özellikle akşamları 14 e 9 civarı kafam çok karıştı çok korkuyorum deneyimi olanlar bu konuda yardım bekliyorum.[/QUOT
aman stres yapma moralini yüksek tut öncelikle. tansiyonun çok önemli.. peki doktor şüphelenmekle mi kaldı? nasıl yol izleyecek mişsiniz? önlem falan..
kızkar bugünkü kontrolümüzde 28+1 kilomuz 1.800 gram üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
kızkar bugünkü kontrolümüzde 28+1 kilomuz 1.800 gram üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
selam canım.maşallah bebeğine,oldukça iri bir bebek olucak sanırım.benim bende dün gittim seninle aynıyız,benim bebişim 1.200 gr çıktı.dr gayet iyi dedi kilosu.neyse sağlıklı olsun.tombiş tombiş sıkarsın kızını
25+4 de 877 gr. çıktı benim minik kızım..
rahim damarlarında soldakinde birşeyler gördü. ileride tansiyona neden olabilir, biz tedbirimizi alalım dedi ve coraspin verdi. gün aşırı coraspin içiyorum..
25 + 3' te 864 gr minik sevgilim
kızlar selam bende haziran annesiyim DÜZENLİ KONTROLLERE GİDİYOM en son 22 haftalıkkekkn gittiğimde 490g dı 27artı 5 ken gittim 1029gr ama doktorum bebeğine iy bakamamışşsın ddei bidebebğin dopplerini iyi alamadı kalp atışları yavaş dedi tansiyondan şüphelendi gebelik zehirlenmsinden dolayı bebk beslenememiş olabilir dedi çok tehlikeli buda bende hiç farketmedim 2 gündür ölçüyom tansiyonum yüksek çıkyo özellikle akşamları 14 e 9 civarı kafam çok karıştı çok korkuyorum deneyimi olanlar bu konuda yardım bekliyorum.
bebeğim 28 + 5 qünlük
kilosu : 1.590 gr.
28+2 haftalikken 1100 gr olmus kizim.
aslinda ultrason resminde 1360gr gosteriyor ama 260 gr eksik soledi bazi seyleri cikti anlamadim valla benneyaptımki
bebeğim 28 + 5 qünlük
kilosu : 1.590 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?