- Konu Sahibi recepivedik
-
kızlar benim bebişlerim 24+5 kiloları birisi 676 kilo diğeride 705 olmuş dr çok iyi gittiklerini söyledi sizce nasıl 9. aya kadar 2.500 olurlarmı
maşallah boncuk ikiz olmalarına rağmen iyiler
böyle giderse 2500 olurlar tabi neden olmasın
kızlar benim bebişlerim 24+5 kiloları birisi 676 kilo diğeride 705 olmuş dr çok iyi gittiklerini söyledi sizce nasıl 9. aya kadar 2.500 olurlarmı
boncukçum maşallah ikisinede .aynı gidiyor bizim bebişlerin kiloları .benimde 24+2 710gr
biri 740 biri canım .tek temenimiz küveze girmesinler bir anne için en zor şeylerden biri olsa gerek allahım .allahım kucagımıza saglıkla almayı nasipetsin.:Saruboceq:
kızlar hepinizin bebişlerime ve tabiki benim cılız kızıma MAŞALLAH demeden başlamıcam yazıma.25. haftada 700 gr olmuş çok zayıf gelicek böyle giderse.
Meraba kızlar.Benim oğluşum25+2 862gr çıktı
Ama bir gün önce adet ağrısı gibi ağrım oldu dr. beni nts cihazına bağlattı sancı varmı diya çünkü ağrı erken doğum belirtisi olabilirmiş.Çok şükür sancı falan çıkmadı.
Ben bugün oğlumu görmeye gittim edepsiz babası yok diye yine yüzünü göstermedi bize hep böyle yapıyor :) Babasız gittiğimizde göstermiyor yüzünü :)
Doktor çok iyi dedi . 1 hafta önden gidiyor ama şuan için bir problem olmazmış bende şeker ççıkınca biraz endişeleniyorum kilosu 1323 gr olmuş boyuda yaklaşık 38-39 cm :)
maşallah bebişine,
aman dursunlar durdukları yerde erken doğmasın yaramazlar :))
mexelina ege ye maşallah
bizim kız da utangaç hep popoyu dönüyor bize
Meraba kızlar.Benim oğluşum25+2 862gr çıktı
Ama bir gün önce adet ağrısı gibi ağrım oldu dr. beni nts cihazına bağlattı sancı varmı diya çünkü ağrı erken doğum belirtisi olabilirmiş.Çok şükür sancı falan çıkmadı.
27+2 de
kilosu : 1.054 gr
boyu : 35 cm
27+2 de
kilosu : 1.054 gr
boyu : 35 cm
aman canım sakın cılız gelecek diye düşünme 29 haftalardan sonra bir kilo alıyorlar anne karnında bak sende şaşıracaksın hoş zayıf bile olsa nolacak saglıklı vaktinde gelsin bıdıgın önemli olan o .bizimkiler garipler napsın bakma alıyorlar şimdi ama 30 haftalardan sonra yerleri daralacak kilo alamamaya başlıyacaklar .erken bile doğmasalar 3 kilo doğsalar rekor kırmış olacaklar .allahım herkezin bebeklerini zamanında sağlıkla almayı nasipetsin .kızlar hepinizin bebişlerime ve tabiki benim cılız kızıma MAŞALLAH demeden başlamıcam yazıma.25. haftada 700 gr olmuş çok zayıf gelicek böyle giderse.
maşallah bebişine,
aman dursunlar durdukları yerde erken doğmasın yaramazlar :))
Maşallah canım bebeğine :) söle ona annesi korkutmasın biz biraz daha sabretsin zamanı var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?