2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

kıslar bnm sıpada 28+3 1188 gr cıktı..masallah oglusumaa ve hepinizin bebişlerine

kızlar benmde 28 hafta 1095 gr sizce iyimiii ama gerıdn glyrmus bebegm doktr öle dedı

kıslar bnm sıpada 28+3 1188 gr cıktı..masallah oglusumaa ve hepinizin bebişlerine

maşallah canım bebişine

kızlar benmde 28 hafta 1095 gr sizce iyimiii ama gerıdn glyrmus bebegm doktr öle dedı

Canım bu doktorlarda ne diceklerini şaşırmışlar bence bebeğin gayte normal hafta hafta gebelikte 1050 gr olmalu bu haftada yazıyor maşalah bebişine :) biz kilo almasın diye uyraşıyoruz a.s.

Kızlar maşallah bebişlerinize....
Güneşim bence de kilosu gayet iyi...Sen takma kafana...Şeniz

saolun kızlar içimi rahatlattnz aslnda doktorda fazla takılma buna dedı ama yınede sureklı soledgı ıcn kafam takıldı benm hanı eksık bişlermi yapıyorm acaba dıye

kızlar ben de dün 27+1 de gittim.
1.141 gr. dedi dr.
3 gün önde çıktı sattan..

düzelir anacım düzelir bnmde gecen ay öyle oldu yiyecegime daha fazla önm gösterdim düzeldi seninkide düzelir mol yesillik ye
kızlar ben de dün 27+1 de gittim.
1.141 gr. dedi dr.
3 gün önde çıktı sattan..

dombili yigenim bnm:dance:

kızlar bebişlerinize maaşallah benikinede 27 artı 5 te 1029 gr geri. demişti aam bende tansiyon sorunu var olabilir yarın bidaha baktırıcam bebişime inaşşallah iy çıkarda rahatlarım BUAARADA BENİM SÜTÜM 30.HAFTA daha yeni ama gelmeye başaladı aynı durumu yaşıyanınız varmı

Meraba kızlar bebişim 26+2 1072gr dı.

Şeker yükleme testi yapıldı.Ve 168 çıktı oda yüksek yarın tekrar edilecek.ınşallah normal çıkar.:Saruboceq:

şimdi doktordan geliyorum allahıma şükür çok güzel çıktı herşey herzamanki gibi 1 hafta geridn geliyor hamile kaldığımdan beri 30 haftalık 1400 gr civarında boyu fazla uzun değil oda benim tahminim doktor çok iyi herşeyi dedi ama sanki olması gereknden 2 yada 3 cm kısa gibi geldi kendi kuruntularım işte

boyu ölçmek tam olarak net sonuç vermediği için benim drum ölçmüyor ne güzel sizler boylara kadar öğrenmişsiniz

boyu ölçmek tam olarak net sonuç vermediği için benim drum ölçmüyor ne güzel sizler boylara kadar öğrenmişsiniz

artık benim doktorumda söylemiyor.ama ben eve gelince ultrason kağıdına bakıyorum orada bazı değerler yazıyor.fl değerini 7 ile çarpınca tahmini boyu ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…