2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

merhaba kadınlar kulübünün güzel anneleri
ben de dün gittim 28+6
kilo: 1679gr
boy yaklaşık 41 cm
kızım annesine çekmeyecek galiba tombiş olcak sanırsam:)

kızlar bişey sorucam,ultrason resminin nersinde yazıyo fl ölçüsü.Ben hiçbiryerinde göremedim

benim ultrason kağıdında bütün değerlri yazıyo her girdiğimde tek tek yazıyo ayrıntılıya giriyomuşum gibi orda yazıyo resminin olduğu kağıtta değil başka bi ek daha veriyosa onda olabilir

28 haftalıkken gittim 1.500 dü 31 haftalıkken gittim.1610 olmuş sadece 100gr almış sizcede çık az almamışmı?

benim oğluşum da 26+4 te 1026 gr.dı. boyunu söylemiyor doktorum. ama minyon olcak dedi. halbuki babası 5250 doğmuş. bana çekecek herhalde miniş oğlum. böyle giderse 3000 gr bulur ya da bulmaz doğar... sağlıklı olsun da...

canim 26+4de senin bebisi kilou gayet iyi bence masallah.benimki 28 haftaliken 1100 gramdi.

kızım bugün 31+1 de 1 kilo 700 gr olmuş.maşallah kızıma doktor amcası kilosu gayet iyi,
haftasıyla uyumlu dedi.

kızım bugün 31+1 de 1 kilo 700 gr olmuş.maşallah kızıma doktor amcası kilosu gayet iyi,
haftasıyla uyumlu dedi.

masallah canim kizina...ben de kizimi cok ozledimm yaa.kontrolum 1 hafta sonra offf...kilosunu cok merak ediyorum.gorumceme inat 3.500 filan dogurmak istiyorum.bana diyor ki senin cocugun olsa olsa 1.900 filan olurrr....sinir seyyyyyyyyyyyy

masallah canim kizina...ben de kizimi cok ozledimm yaa.kontrolum 1 hafta sonra offf...kilosunu cok merak ediyorum.gorumceme inat 3.500 filan dogurmak istiyorum.bana diyor ki senin cocugun olsa olsa 1.900 filan olurrr....sinir seyyyyyyyyyyyy

ayyy ne güzel moral veriyomuşşş.:umursamaz: kıskanıyo o seni formunda görünce.zemuszemuskaydirigubbakcemile2 benim kızım da benim gibi fit olacak de. önce sağlıklı sonra da 3500 g olsun canım. ama geçen resmine ilk baktığımda içimden annesinin yediği bebişe yaramıştır cümlesi oldu

28+2 de 1153 gr dık.
ama her ultrasyonda karnı ve kafası 1 hafta ileri, bacak kemik uzunluğu 1 hafta geri çıkıyor

tabiki en onemlisi saglikli olmasi ama yine de sinirlerim bozuldu yaaa...ben de bisey demedim.

leylacım tabiki önce sağlıklı olması çok önemli ama beslenmemizede dikkat etmeliyiz.sende dikkat ediyorsundur sonuçta karnımızdaki bizim bebeklerimiz.sen beslenmene dikkat et gerisi allaha kalmış,yorumu görümcene düşmez.bence sen onu hiç konuşturma böylr yorumlar insanın pskolojisini etkiliyor elinde olmadan,sinir olurum böyle düşüncesiz insanlara.sen merak etme bebişin 3-3,5 kilo doğar hayırlısıyla.

28+2 de 1153 gr dık.
ama her ultrasyonda karnı ve kafası 1 hafta ileri, bacak kemik uzunluğu 1 hafta geri çıkıyor
masallah canim bebegine.o olcumleri dikkate alma.zaten kagitta yaziyor hata payi olabilirmis.
ilerki haftalarda dengeleyecektir merak etme.

insallah canim...haklisin...

30+6 başı 2 hafta göbeşi 1 hafta diğer ölçümlerde 1 hafta ileri çıkıyor.1.860 gr.. 2 hafta ileri çıkan var mı sizlerdede problem yok ama gene de merak ediyorum.iri bir bebek olucak galiba.

benm bebeğim28+5 980 gr çok küçük minik kızım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…