- 4 Aralık 2008
- 275
- 1
- 641
- 39
- Konu Sahibi recepivedik
-
slm bende 29 haftalıgım bebekde 1.400 gr
benim oğluşum da 26+4 te 1026 gr.dı. boyunu söylemiyor doktorum. ama minyon olcak dedi. halbuki babası 5250 doğmuş. bana çekecek herhalde miniş oğlum. böyle giderse 3000 gr bulur ya da bulmaz doğar... sağlıklı olsun da...
kızım bugün 31+1 de 1 kilo 700 gr olmuş.maşallah kızıma doktor amcası kilosu gayet iyi,
haftasıyla uyumlu dedi.
kızım bugün 31+1 de 1 kilo 700 gr olmuş.maşallah kızıma doktor amcası kilosu gayet iyi,
haftasıyla uyumlu dedi.
masallah canim kizina...ben de kizimi cok ozledimm yaa.kontrolum 1 hafta sonra offf...kilosunu cok merak ediyorum.gorumceme inat 3.500 filan dogurmak istiyorum.bana diyor ki senin cocugun olsa olsa 1.900 filan olurrr....sinir seyyyyyyyyyyyy
masallah canim kizina...ben de kizimi cok ozledimm yaa.kontrolum 1 hafta sonra offf...kilosunu cok merak ediyorum.gorumceme inat 3.500 filan dogurmak istiyorum.bana diyor ki senin cocugun olsa olsa 1.900 filan olurrr....sinir seyyyyyyyyyyyy[/QU
sağol tatlım,çevremde erken doğanlar hariç hiç 1,900 gr bebek duymadım,sende takma kafanı,görümcen çok mantıklı konuşmuş yani.bence bebekler hakkında hiçbişey bilmiyorumu.komik yani,yada sana şaka yapıyor.
ayyy ne güzel moral veriyomuşşş.:umursamaz: kıskanıyo o seni formunda görünce.zemuszemuskaydirigubbakcemile2 benim kızım da benim gibi fit olacak de. önce sağlıklı sonra da 3500 g olsun canım. ama geçen resmine ilk baktığımda içimden annesinin yediği bebişe yaramıştır cümlesi oldu
masallah canim kizina...ben de kizimi cok ozledimm yaa.kontrolum 1 hafta sonra offf...kilosunu cok merak ediyorum.gorumceme inat 3.500 filan dogurmak istiyorum.bana diyor ki senin cocugun olsa olsa 1.900 filan olurrr....sinir seyyyyyyyyyyyy[/QU
sağol tatlım,çevremde erken doğanlar hariç hiç 1,900 gr bebek duymadım,sende takma kafanı,görümcen çok mantıklı konuşmuş yani.bence bebekler hakkında hiçbişey bilmiyorumu.komik yani,yada sana şaka yapıyor.
kendisinin de 2 cocugu var ilginc dimi.
cocuk dogarken suda kaldigi icinmi yoksa nicin bilmiyorum biraz kilosu ertesi gun olcume gore fazla cikiyormus 250-300gr filan.o da bana diyor ki,senin cocugun 2200filan dogar,200-300 de eksilince 1900 kalir.oyle yani...alsanaalsanasmile
masallah canim bebegine.o olcumleri dikkate alma.zaten kagitta yaziyor hata payi olabilirmis.28+2 de 1153 gr dık.
ama her ultrasyonda karnı ve kafası 1 hafta ileri, bacak kemik uzunluğu 1 hafta geri çıkıyor
leylacım tabiki önce sağlıklı olması çok önemli ama beslenmemizede dikkat etmeliyiz.sende dikkat ediyorsundur sonuçta karnımızdaki bizim bebeklerimiz.sen beslenmene dikkat et gerisi allaha kalmış,yorumu görümcene düşmez.bence sen onu hiç konuşturma böylr yorumlar insanın pskolojisini etkiliyor elinde olmadan,sinir olurum böyle düşüncesiz insanlara.sen merak etme bebişin 3-3,5 kilo doğar hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?