- Konu Sahibi recepivedik
-
benm bebeğim28+5 980 gr çok küçük minik kızım :çok üzgünüm:
sağlıklı olsun canım. benimki de 25+3 te 750 idi. çirozmuş bizimkiler. ama iyi olsunlar yeter.
30+6 başı 2 hafta göbeşi 1 hafta diğer ölçümlerde 1 hafta ileri çıkıyor.1.860 gr.. 2 hafta ileri çıkan var mı sizlerdede problem yok ama gene de merak ediyorum.iri bir bebek olucak galiba.
canım merak etme biz bu konuda eşimle didik didik araştırdık acaba obez mi olacak bebiş diye ama iyi beslendiği anlamına geliyormuş korkacak bişey yokmuş.Dr teyzemiz bile bıktı bizim bu sorularımızdan.Bizimde 3 hafta önden gidiyor çünkü.Mesela dün gittik kontrole boy 44 cm kilo 2.000 gr çıktı.Yuhh dedim bu ne yaa doğacak neredeyse Dr bile maşşallah de diyo.bu arada 30+0 haftaydık
29 haftada 1503 gr..
hayırlısı ama anneside baya tombiş oldu hamileliği boyunca bu göbeğe normal:)) senin nasıl bebişin?
inş sağlıklı olsunlarda tek istediğimiz o
29+2 de 1430 gr olmuş bebişim.Yaklaşık 1,5 ay önceki ölçümlerde doktorumuz bebişimin çok zayıf olduğunu söylemişti. Forumdan muz ve gece sütünün bebeğe kilo aldırdığını okumuştum. Denedim ve gerçekten işe yaradı:) Ama boyumuz hala geriden geliyor. 37 cm Allahım sağlık versin bebeklerimize.
maşallah bebeğine.canım zaten bu haftalardan sonra kilo almaya başlıyor bebekler.boyunu sorun etme bebekler zaten 49-52 cm arası oluyorlar.çok fark yok zaten,ayrıca boyunuzda gayet iyi haftasına göre.
Teşekkür ederim canım. Benim boyum 1.53Ama babası 1.82. Doktorumuz "Annesi de 1. 80 değil ki ne bekliyorsunu?" gibi çirkin bir yorum yaptı. O yüzden biraz canım sıkıldı. Yoksa sağlıklı olsun da başka hiç birşey önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?