- Konu Sahibi recepivedik
-
şimdi doktoran geliyorum bebeğim 32+6 haftalık 2.100 gram çıktı tam 3 hafta önce gitmiştim 1.400 dü birden sanki fazla kilo almış böyle gidersem kaç kiloyla doğrcam acaba
çinko içeren besinleri ayrıntılı olarak besinler.com dan öğren.ikizler küveze girmedi.ayrıca günlük beslenmeyle çinkoyu tamamlamak biraz zor. onun için ben zuinco kullabnıyorm.internetten araştırmasını yaparsan sende bilgilenirsin.sonra pişik için falan soruların ve seninde öğrendiğin yeni şeyler olursa paylaşırız.
30.haftada 1950gr 32de 2350gr dedi doktorumuzbu ctesi 34 olcaz bakalım kaç dicek.benim oğluşum biraz kilolu galiba
kızlar dun kontrolum vardı .33+6 dabebegım2.090gr dedı doktor.zayıf bı bebek eger 2hafta sonra yıne gıdıcem. kılo alması yavas ise 37.haftada alırız bebegı besleyemıyosun dedı.cok moralım bozuk
neler yemem gerek bu surede elımden geldıgınce yemek yıyorum.ne yapcagımıda bılmıyorum yardım edersenız sevınırım
canım üzükme son haftalar da alır inşallah bebeğin kilobenimde senden kalır yanım yok 31. +3 1300 gıram geldi bebek ben de ne yiyeceğimi şaşırdım açıkcası ama benim drum normal diyor.37. hafta erken değilmi bebeği almak için ( ben cicibebe süt ,muz,ve yoğurt yemenın bebeğe kilo aldırdıgını duydum sen de dene istersen bakalım bebişlerimiz alıcakmı kilo
sagol canım sut muz yogurt yıyorum ama cıcıbebeyı duymamıstım.37.haftada alma sebebı ıse besleyemedıgım için kuvoze alırız dedı.bakalım artık hakkımızda hayrlsı ne olcak.bıde benım kızım tup bebek tedavısıyle oldu.cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?