2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

senin bebeğinin gelişimi kötü değil bence,doktorun abartmış bence.standartların altında oloabilir ama gelişim geriliği olduğunu zannetmiyorum.bebeğinin kilo alması için benim önerim ballı süt,pekmez,muz,bide haftada 2 defa balık ye,bak çok farkedecektir.ayrıca 37. haftada doğan bebek prematüre değildir sakın endişelenme.

yani 37-38ci haftaya kadar en az 500 gram daha almaz mi ki?bence alir
canim ben kendim 2.600 dogmusum hem de normal dogumla yani 39-40 haftaya kadar 2.600 olmusum.senin bebek toparlar kendini merak etme.
bu sitede gormustum,sabah kahvaltidan once muz+bal+pekmez kilo aldiriyor bebise canim.bir de gece sut icmek de aldiriyormus ben iciyorum bakalim gelecek hafta kontrolumuz var nasil cikicak kilomuz.

skrnsmn

cnm bol sebze ve meyve ye.düzelir merak etme

selam anneler, nasıllar bebişler, benim oğlum çok iyi allaha şükür, dün kontrolumuz vardı, maşallahı var oğlumun 2450 gr olmuş, boyu da 47 cm dr amcası atak yapmış oğlun dedi artık önden gidiyo dedi :ecrin_bebek:

maşşallah canım,allah sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin.bende birazdan gidicem bakalım minik kızım ne durumda.

canım merhaba, ben moralini hiç bozma derim, benim abimin oğluna doğumdan önce 3.600 gr dediler bebek 4.250 gr doğdu, ultrason yanıltabiliyo, bebeğinin beslenmesi için sol yanına yatıp istirahat edebilirsin hayırlı doğumlar :)

meraba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebişim 31+5 1730gr olmuş bana az geldi.:gitme:Önceden hafta olarak hep ileri çıkardı.Şimdi değil:gitme:.Ayrıca plesentada kireçlenme başlamış.Doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı.Plesenta kireçlenmesi yaşayanınız varmı?Genelde hamileliğin son dönemlerinde görülüyormuş.

32+1 haftalık 1880 gr bana az geldi mafoldumben
doktor iyiy dedi ama hep iyi diyor artık bilemiyorum üzülmiyeyim die olabilir mi.

Kızlar bişey sorucam. Oğluşumun kafasının ölçüleri 3 hafta ilerden gidiyor. Doktorum önceden biraz büyük olması normal diyordu ama şimdi o da garipsemeye başladı gibi. Şekerden şüphelendi ama normal çıktı şekerim. Önemli bir durum değil dedi ama içime kurt düştü.
Benzer durumda olan var mı?

benimde bebegimin karni ve kafasi 2 hafta onde gidiyo bendede sekerden suphelendi ama normal cikti yinede diet verdi,daha onceleri bana da normal diodu.iri bi bebek dedi 32.haftamizdayiz 2.400 kg.(maasallah)boyle giderse suni sanciyla erken alabiliriz bebegi dedi ama bakicaz her hafta kontrole gidiorum....

Bebeğimin zayıf olmasındansa kilolu olmasını isterim ama bir sorun mu var diye de içim rahat etmiyor. 32+3 te 2220 çıktı oğluşum. Şeker normal çıkınca doktor sorun yok dedi ve kontrolleri de sıklaştırmadı. 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek. İnşallah o zamana kadar sorun çıkmaz. Sağlıkla zamanında bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

bizim kide 2 hafta önden gidiyor kafası diğer ölçülerde 1 hafta önden gidiyor.doktorumda şekerden şüphelendi şekerim normal ama dikkat etmem gerekiyor muş genede.34 haftayken 2.400 dü şimdi karnım dahada büyüyor. doktor hem iyi hem kötü dedi kötü tarafı doğum açısından zor olabilirmiş.

benimde 32. hafta bitti. Oğlum 2550 gr. (maşallah), 2 hfta önden gidior, sezeryan olur heralde dedi doktor bebek iri. Şekeriniz normal çıkıoyrsa endişelenmeyin bence, bu ayda bebeğin kafası hızla büyürmüş.
bizim ailenin bebekleri iri olurmuş, annemin ablamın bebekleride, 4- 4.5 kilo doğmuş hep. genetikle ilgisi olabilir yani bebeğinizin büyük olmasının:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…