- Konu Sahibi recepivedik
-
Yarın bebişi görmeye gideceğim umarım kilo almıştır kuzum:Saruboceq:
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun :asigim: a.s.benimde 32. hafta bitti. Oğlum 2550 gr. (maşallah), 2 hfta önden gidior, sezeryan olur heralde dedi doktor bebek iri. Şekeriniz normal çıkıoyrsa endişelenmeyin bence, bu ayda bebeğin kafası hızla büyürmüş.
bizim ailenin bebekleri iri olurmuş, annemin ablamın bebekleride, 4- 4.5 kilo doğmuş hep. genetikle ilgisi olabilir yani bebeğinizin büyük olmasının:)
ne güzel umarım güzel bi şekilde
görürsün kuzunu delikafadulden
insan heycanlanıyor.ben eşimle gideceğim zaman içim içime sığmıyor bide kızımı gördüğümde bidaki doktora gidişimize kadar onun hayaliyle yaşıyoruz ..senağlama
umarım herkesin bebişi sağlıklı glir dünyaya.:Saruboceq:
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun :asigim: a.s.
bebklerimiz 1 hafta 2 hafta önden gittiğinde sezeryan doğum yapacak kişilerin doğum tarihleri erkene mi alınıyor?CADIARZU
benim kızım 1 hafta önden gidiyormuş.gelişimi çok şükürü iyimiş.bende sezeryan yapıcm kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile ohaoldumsmile
bebişimi gördüm 32+6 2076grAz olacak diye korktum çünkü plesenta kireçlenmeye yani yaşlanmaya başlamıştı.10 gün önce biraz gerileme vardı.Şimdi normale dönmüş çok şükür.Ama plesenta kireçlenmeye devam ediyor.
Amin canım inşallah.
Canım ben doktora sordum.Benimde önceden hep 1-2 hafta önceden gidiyordu.Başta verilen SAT tarihi geçerlidir dedi.
a.s.slm kızlar 33 haftakık hamıleyım oglusum olacak kılosu 1.800 doktor fene deıl dedı ama gelısımı guzel ne dersınız????????*:uhm:
canım onu bidaha bi sorun bence benimki geç döllenme nedeniyle sata göre 1 hafta geriden gelio. tickerımı da 1 hafta geriden hazırladım. sata göre 24 haziran, döllenmeye göre 29 haziran.
yani eğer sonradan çıkmış bişi değilse geç ve ya erken döllenme olabilir... bu da beklenen tarihi doktoruma göre değiştiriyor. sezeryan tarihi almışken çatalla selamlaşabilirisiniz yani
Herkese merhaba... En son geÇtİgİmİz cumartesİ gİttİk doktora 34+3 de 2.127 gr bebegİm.. Doktor amca bİraz zayıf ama problem degİl dedİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?