2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

Yarın bebişi görmeye gideceğim umarım kilo almıştır kuzum:Saruboceq:

ne güzel umarım güzel bi şekilde görürsün kuzunu delikafadulden
insan heycanlanıyor.ben eşimle gideceğim zaman içim içime sığmıyor bide kızımı gördüğümde bidaki doktora gidişimize kadar onun hayaliyle yaşıyoruz ..senağlama
umarım herkesin bebişi sağlıklı glir dünyaya.:Saruboceq:

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun :asigim: a.s.
bebklerimiz 1 hafta 2 hafta önden gittiğinde sezeryan doğum yapacak kişilerin doğum tarihleri erkene mi alınıyor?CADIARZU
benim kızım 1 hafta önden gidiyormuş.gelişimi çok şükürü iyimiş.bende sezeryan yapıcm kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile ohaoldumsmile

bebişimi gördüm 32+6 2076grAz olacak diye korktum çünkü plesenta kireçlenmeye yani yaşlanmaya başlamıştı.10 gün önce biraz gerileme vardı.Şimdi normale dönmüş çok şükür.Ama plesenta kireçlenmeye devam ediyor.

Amin canım inşallah.

Canım ben doktora sordum.Benimde önceden hep 1-2 hafta önceden gidiyordu.Başta verilen SAT tarihi geçerlidir dedi.

canım onu bidaha bi sorun bence benimki geç döllenme nedeniyle sata göre 1 hafta geriden gelio. tickerımı da 1 hafta geriden hazırladım. sata göre 24 haziran, döllenmeye göre 29 haziran.

yani eğer sonradan çıkmış bişi değilse geç ve ya erken döllenme olabilir... bu da beklenen tarihi doktoruma göre değiştiriyor. sezeryan tarihi almışken çatalla selamlaşabilirisiniz yani =)

a.s.slm kızlar 33 haftakık hamıleyım oglusum olacak kılosu 1.800 doktor fene deıl dedı ama gelısımı guzel ne dersınız????????*:uhm:

canım benim 32de 1720 idi. doktorun normal diyorsa normaldir.

Canım tabi geç döllenme olursa durum farklı olur sanırım yada en baştan beri 1hafta 2hafta ileri olursa durum farklı olur canım.Allah bebişlerimimzi kucağımıza hayırlısı ile almayı nasip etsin.

36+2 de 2800gram doktorumuz kizimizin biraz zayif oldugunu soyledi.zaten 3-4 gundur mide agrisindan dogru durust yemek yiyemiyordum,ilaclarimi da alamiyorum.bebegi etkilemis ( bugun kendimi zorladim biraz bebis vitamin alsin diye.bakalim gelecek hafta nolucak ...

Herkese merhaba... En son geÇtıgımız cumartesı gıttık doktora 34+3 de 2.127 gr bebegım.. Doktor amca bıraz zayıf ama problem degıl dedı...

Herkese merhaba... En son geÇtİgİmİz cumartesİ gİttİk doktora 34+3 de 2.127 gr bebegİm.. Doktor amca bİraz zayıf ama problem degİl dedİ...

üzülme canım hergün yatmadan 2 bardak süt iç öle yat dr gittiğinde farkı sende dr görecek benimde ilk bebeğim çok zayıftı dr öyle demişti sütüde hiç sevmem ama mecburen içtim bebeğim doğduğunda kilosu gayet iyiydi bundada içiyorum faydasını çok görüyorum iştahım hiç yok çünkü bana kalırsa 2 kilo ancak doğar ama süt içmenin faydası hem bebeğin kemikleride gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…