6 haziranda canım karşıyaka nikah sarayında. Akşam yemek olucak o da Talles Park'ta
senin nerde canım?
merhaba kızlar nasılsınız ???
gülpembe hayırlısı olsun cnm çok mu değişikler internettekinden
ben iyiiym saol canım
netten farklı bi model gelmemiş söle gelmiş bi kısmında gelin sagda bikısmında gelin solda ve ürün eksikde gelmiş lekeli gelmiş mail atıcam
cok üzüldüm :1no2:
kızlar herkese günaydınn geçmişi okudum neler kaynatmışsınız öyle.ben hala uyanamadım gözlerim kapalıyaa ama siz hep haziranda evleniyorsunuz bi ben mi kalıcam topic de
bende üzüldüm cnm ya mail at söyle lekelileri değiştirsinler sonuçta onları dağıtamazsın ki inşallah hallolur cnm :teselli:
maili attım bakalım ne dicekler evet lekeleri dagıtamam haber bekliyorum
güvenerek sipariş ettim cok iyiyiz dediler ama gördük
inşallah değiştririler cnm ya eğer değiştiremeyiz derlerse paranı iste nasıl ciddiyetsiz iş yapıyorlar ki
slm kızlar ben de geldım moralım bozukkkk amaaa:çok üzgünüm:
kıslar merhaba nasılsınız benmde bugun nikah sekerlerim geldi sizin esyalarınız gelio benmde onlar :) ama sunu söyliyim görmeden ben sipariş verdim bi siteden hersey iidi ama bi geldilerki eksik baskıları tam değil ve bikaçtanede hataları var MUCİZE sana sesleniom verme sipariş oraya
slm kızlar ben de geldım moralım bozukkkk amaaa:çok üzgünüm:
hayırdır canım neden moralin bozuk :1hug:
canım okudum sımdı ben daha sıparıs veremedım ıyı kı de vermemısım canım aradın mı pekı ne dıyolar neden boylle gelmıs??klava:
cok uzuldum canım ya nıkah sekerlerıne ben aramıstım bır gun onları hemen sıparıs verın yetısmeyebılır mılletvekılı sıparıs verdı epey onu hazırlıyoruz dıye laflar soyledıler bana dalmaz:
canım öğlen bıraz bahsetmıstım kayınvalıde sorunu benım kı gelınlıgıme abıyeme laf soyluyo ben de altta kalmadım kımse karısamaz ben nısanlımla begendım aldım dedım bana ben senın gıbı gelın ıstemıyorum normal gelın ıstıyorum dedı benımm de tepem attı agzıma gelenı soyledım aslında ıcımı döktüm rahatladım da ama ılerısı ıcın endıselenıyorum ben nısanlımı cook sevıyorum ama kaynanam berbat
cok uzuldum canım ya nıkah sekerlerıne ben aramıstım bır gun onları hemen sıparıs verın yetısmeyebılır mılletvekılı sıparıs verdı epey onu hazırlıyoruz dıye laflar soyledıler bana dalmaz:
canım öğlen bıraz bahsetmıstım kayınvalıde sorunu benım kı gelınlıgıme abıyeme laf soyluyo ben de altta kalmadım kımse karısamaz ben nısanlımla begendım aldım dedım bana ben senın gıbı gelın ıstemıyorum normal gelın ıstıyorum dedı benımm de tepem attı agzıma gelenı soyledım aslında ıcımı döktüm rahatladım da ama ılerısı ıcın endıselenıyorum ben nısanlımı cook sevıyorum ama kaynanam berbat
kıslar nikah sekerinden haber var ekisik olan numuneyi pazartesi gnderiyolar artık hatalılarda bana kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?