merhaba kıslar nasılsınız ben cok yorgunum sebnem ve lucky yazılarınız güzel olmusben sadece yarenkaya katılıyorum eskidik artık
rabbim hep hayırlısını versin inşallah canım
amin inş canım
size bir sorum var pazartesi ben yapacagım bana bi yardım eli uzatın yemek yapmak istemiyorumama pasta yapıcam hediye de ise kararsızım diceksinizki kitap yap kenarda durucak öle bakmıcak bile tanıyorum eşimi ilk bakar sonra kenara koycak düşündümki tuttugu takımın formasını alayım oda türkiyeye ggidince olcak zaman yaklasıyor ne yapıcam bilmiyorum :18:
amin inş canım
size bir sorum var pazartesi ben yapacagım bana bi yardım eli uzatın yemek yapmak istemiyorumama pasta yapıcam hediye de ise kararsızım diceksinizki kitap yap kenarda durucak öle bakmıcak bile tanıyorum eşimi ilk bakar sonra kenara koycak düşündümki tuttugu takımın formasını alayım oda türkiyeye ggidince olcak zaman yaklasıyor ne yapıcam bilmiyorum :18:
evet canım eskidik ama senin eskimene daha 4 gün varmerhaba kıslar nasılsınız ben cok yorgunum sebnem ve lucky yazılarınız güzel olmusben sadece yarenkaya katılıyorum eskidik artık
amin inş canım
canım türkiyeye ne zaman gidiceksiniz,ayrıca bende son güne bıraktım ne yapsam diye düşünmekten:)gittim gömlek aldım sende öyle bişeyler yap istersen
canım dediğin gibi pastanı yaparsın ekstra hediyeye gerek yok madem tr de alacaksın forma.zaten temmuzda burdasın bir iki haftadan bir şey olmaz))
evet canım eskidik ama senin eskimene daha 4 gün var
bence de canım şimdi pasta falan yap buraya gelince de hediyesini alırsın, ya da şimdi alamıyor musun formayı
1 temmuzda kısmetse orada olucaz pasta edicem işte formayı alırım artık ama hala kararsızım
az kaldı 4 gün dediğin nedir ki
günaydın kızlaaarr :))Nasılsınız
Ben bugün sabahtan giremedim işlerimi bitirdim öyle geldim:)İyiyim canım sen nasılsın
ben de iyiyim cnm annemle teyzem gelecek onları bekliyorum
Oh ne güzell canım iyi muhabbetler:)
kızlarrrr nasılsınız ??? bugün tanıdığım mevlüdü vardı oraya gittik kayınvalidemle sizler nasılsınız
luckycim çalışmalar nasıl ??
damlacım bebişle sen nasılsın ??
gülpembecim napıyorsun az kaldı temmuza kuzenimde 1 temmuzda geliyor tr ye
yarenkacım inşallah sonuç iyi gelir biz sana güveniyoruzzz
ben geldim kızlar nasılsınız? denemeye girdim bugün çok kolay geldi bakalım kaç alacağım...
ellerine sağlık cnm iim ben valla:))selam kıslar nasılsınız ben geldim 1 saatlik bisiklet turundan sonra birazdan aksam yemegimi yapacagım sizler nasılsınız
kızlarrrr nasılsınız ??? bugün tanıdığım mevlüdü vardı oraya gittik kayınvalidemle sizler nasılsınız
seninde bebegin gelince 40 gününde yaparsın inş canım evet 1 temmuza az kaldı kuzenn nerden gelicek lucky bence hamileyarenkacım dersler nasıl? damlacım hazırlıklar nasıl
seninde bebegin gelince 40 gününde yaparsın inş canım evet 1 temmuza az kaldı kuzenn nerden gelicek lucky bence hamileyarenkacım dersler nasıl? damlacım hazırlıklar nasıl
canım inş kpss den umduğundan da yüksek puan alacaksın :)))
ellerine sağlık cnm iim ben valla:))
iyiyim şekerim çalışmalar devam bakalım :))Senden naber??
iyi gidiyor cnm herşey çok şükür :))
gülpembee baldamlıyo ağzından nasıl güzel cümleler bunlar ohhhhhhhh
selam kıslar nasılsınız ben geldim 1 saatlik bisiklet turundan sonra birazdan aksam yemegimi yapacagım sizler nasılsınız
ben geldim kızlar nasılsınız? denemeye girdim bugün çok kolay geldi bakalım kaç alacağım...
şimdilik iyi gidiyor canım bakalım az kaldı sınava daseninde bebegin gelince 40 gününde yaparsın inş canım evet 1 temmuza az kaldı kuzenn nerden gelicek lucky bence hamileyarenkacım dersler nasıl? damlacım hazırlıklar nasıl
inşallah canım senin de ağzından bal damlıyor valla:)canım inş kpss den umduğundan da yüksek puan alacaksın :)))
ellerine sağlık cnm iim ben valla:))
iyiyim şekerim çalışmalar devam bakalım :))Senden naber??
gülpembee baldamlıyo ağzından nasıl güzel cümleler bunlar ohhhhhhhh
iyiyiz canım ama son 3 gündür baş ağrım var bide artık doğsun istiyorum geceleri uyumakta zorlanıyorum karnımdan
iyiyim canım sen nasılsın arkadaşlarla eşim işten gelince pikniğe çıktık 1saat önce geldik eve:)oğlum akşam yemeğinde baya yedi galiba
yüksek puan alırsın canım hep derler ya deneme sınavlarında aldığından daha yüksek alırsın gerçek sınavda diye inşaallah seninde öyle olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?