gülpembee bnde en cok ona bayılıyorum bulmazsamda kendım yaaprım belkimmm taktım mı takıorumm :) ya kızlar bi sorun var şimdik ben mutfağı üstü beyaz altı gri istedim amma duvar boyası beyaz yapılmısdı ama oda cok soğuk duruyo acaba hangi renk olsa güzel olur ?
hee kızlarr bu arada bişi sorcam kına abiyesini kız mı alır erkek tarfımı bunuda merk edıyorum siz neler yaptınz ?
kızlar şimdi size bişey sorucam benim düğün cuma akşamı burda pazar akşamıda manisada olacak cumartesi burdan çıkıp akşamdan orda olacağız benim evimde dizilmiş olacak o gece bizimle gelenler evimde kalsak olur mu sizce ( biraz karışık anlattım galiba kusura bakmayın) zemuszemus
hee kızlarr bu arada bişi sorcam kına abiyesini kız mı alır erkek tarfımı bunuda merk edıyorum siz neler yaptınz ?
offff hafta sonu bakm bari kendime kına için bişiler
yap bakalım bi piyasa arastırması bizede de
aslında yaptım ama en az 350 den aşağı yok beğendklerm bilmiorum başka yerlerede bakıcam haftasonu artık
kızlar şimdi size bişey sorucam benim düğün cuma akşamı burda pazar akşamıda manisada olacak cumartesi burdan çıkıp akşamdan orda olacağız benim evimde dizilmiş olacak o gece bizimle gelenler evimde kalsak olur mu sizce ( biraz karışık anlattım galiba kusura bakmayın) zemuszemus
bende de buna benzer bir durum vardı canım ben evimde kalınmasını istemedim sonuçta düğünden sonra direk evime geçicem derli toplu temiz olmalı
ayy yok o kdr yuksekler de gözüm abiye piyasasını bilmiyorum ama düz bi model düşünüyorum o fiytlarda değildir herlde :) bu arada dyser bncede alma eve kimseyiii :ecrin_bebek: birdee düğünü ayrı olcklar için soruyorum nikah elbisenizi nasıl birsey düşünüyorsunz onuda damat almz herhal
evet kıslar kimse gelmesin evinize bizim evimiz yok ama kaynanamın evinde ble kalmak istemedim ben otele gidicez
neden kıs heraaa alsın tabiiiii sonucta karısı değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?