• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

ben geldim kıslar nasılsınız kız yarenka senin kurabiyeden yapıcam bugun bakalım yapabilcekmiyim neler yapıyorsunuz bi özet geçin bana :27:

iyiyiz canım sen nasılsın iyileştin mi, valla özet geçecek bir şey yok çünkü sadece ben burdayım:) yap kız güzel olur niye olmasın, benimkini çok beğendiler:)

iyiyiz canım sen nasılsın iyileştin mi, valla özet geçecek bir şey yok çünkü sadece ben burdayım:) yap kız güzel olur niye olmasın, benimkini çok beğendiler:)

biraz daha iyi oldum hafta sonu fransaya gittik onun yorgunlugu vardı eşim bile gitmedi işe diğer kızlar yine kaçtılarmı :47: bakalım nasıl olcak önce pilatesimi yapayım

biraz daha iyi oldum hafta sonu fransaya gittik onun yorgunlugu vardı eşim bile gitmedi işe diğer kızlar yine kaçtılarmı :47: bakalım nasıl olcak önce pilatesimi yapayım

evet herkes kaçtı:20: iyileşmene sevindim canım siz de o kadar gezmeyin bak hasta oluyorsunuz:37:

çok az olmuştu o da normal zaten. hadi pişsin bakalım nasıl olmuş:)

cok soru sordum kusura bakma :17: bakalım 200de yaptım 15 dakka pişirdim ama kızarmadı 220 gibi yaptım 10 dakka daha verdim sadece bunlar üst için bakalım nasıl olcak

Back
X