• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

Ben iyiyim cnm şimdi hazırlanıyorum kuaföre gideceğim ordan da bi arkadaşımın yanına gideceğim akşam ya da yarın görüşürüz öpüyorum çok..
Herkese güzel bir gün diliyorum

gez bakalım ne yapcaksın kuaförde :33: tamam canım görüşmek üzere iyi eglenceler

23 nisan kutlu olsun sevinin çocuklar övünün büyükler 23 nisan kutlu ooolllsuuunnnnn :) :72:

iyi bayramlar kızlar nasılsınız ??

bugün büyük gün misafirlerim geliyor isveçten :66:

birazdan pazara çıkcam bende

gülpembecim diyet yapmıyorum ama buay yapıcam kısmetse daha dikkat edicem ki sonuçları daha iyi olsun

sağol luckycim azıcık incelmek bile insanı mutlu ediyor :)

merhaba kızlar. zaten rondo almaktan vazgeçtim çünkü akıllı kardeşim annemi yanlış anlamış:1: rondonun kapağı çatlamış annem de servise verip yaptırmış kardeşim de hemen bozuldu diye sevinmiş bana haber vermişti:) belki kıyafet falan bakarım

23 nisan kutlu olsun sevinin çocuklar övünün büyükler 23 nisan kutlu ooolllsuuunnnnn :) :72:

iyi bayramlar kızlar nasılsınız ??

bugün büyük gün misafirlerim geliyor isveçten :66:

birazdan pazara çıkcam bende

gülpembecim diyet yapmıyorum ama buay yapıcam kısmetse daha dikkat edicem ki sonuçları daha iyi olsun

sağol luckycim azıcık incelmek bile insanı mutlu ediyor :)

merhaba kızlar. zaten rondo almaktan vazgeçtim çünkü akıllı kardeşim annemi yanlış anlamış:1: rondonun kapağı çatlamış annem de servise verip yaptırmış kardeşim de hemen bozuldu diye sevinmiş bana haber vermişti:) belki kıyafet falan bakarım

yarenka iyi düşünmüssün canm elbise konusunda
kardeşin mi geliyor kardeşim

merhaba kızlar nasılsınız gerçi kimse girmemiş. bugün kendime ayakkabı ve gömlek aldım:) deıchman'da bayağı ucuz ve güzel ayakkabılar var yakınınızda varsa gidip bakın bence

merhaba kızlar nasılsınız gerçi kimse girmemiş. bugün kendime ayakkabı ve gömlek aldım:) deıchman'da bayağı ucuz ve güzel ayakkabılar var yakınınızda varsa gidip bakın bence

güle güle kullan canımm yakınmda var ama türkiyedeki gibi güzel bişey yok :37:

güle güle kullan yarenkacım ben o işi 1 ay önce yaptım 3 çift aldım yazlıklarımı tamamladım :))

sağol canım, niye kız orda daha çok model olması gerekmez mi

güle güle kullan yarenkacım ben o işi 1 ay önce yaptım 3 çift aldım yazlıklarımı tamamladım :))

canım buranın ayakkabıları biraz tuhaf buldun mu alcan ama hiç denk gelmedi öle buraya neden bırakalım parayı :33: türkiye kazansın sebnemcim sende güle güle kullan

teşekkürler kızlar :) türkiyedeki diechmanda öyle cnm buldunmu almak lazım yoksa hemen bitiyor numaraları fiyat uygun olunca birde nasıl olsa para yine almayaya gidiyor :)

günaydın kızlar
günaydın luckcim.
üstümde ağır bi yorgunluk var bahardan sanırım.
sabahları kalkmakta çok zorlanııyorum.gerçi ben yaz kış sabahları uyanmaktan hep zorlanıyorum ama.
haftasonunuz nasıl geçti kızlar.
bbenim güzel sayılırdı . bursada halamın torunu okuyor üniversitede balıkesire geldi cumartesi günü pazar saabhı gitti.
ahh gençlik çok özendim yaa üniversitede olmasına gençliğine ayy yanında çok yaşlı kaldım:))

günaydın kızlar
günaydın luckcim.
üstümde ağır bi yorgunluk var bahardan sanırım.
sabahları kalkmakta çok zorlanııyorum.gerçi ben yaz kış sabahları uyanmaktan hep zorlanıyorum ama.
haftasonunuz nasıl geçti kızlar.
bbenim güzel sayılırdı . bursada halamın torunu okuyor üniversitede balıkesire geldi cumartesi günü pazar saabhı gitti.
ahh gençlik çok özendim yaa üniversitede olmasına gençliğine ayy yanında çok yaşlı kaldım:))

günaydın cnm...Ahh ahh o ağırlık bende de vardı yeni yeni geçti.benim iyiydi cnm cmt arkadaşla buluştuk gezdik pazar da sabah evle uğraştım günlerdir yapamıyordum bugün yarın derken.eşim 4 gibi geldi yürüyüşe fln çıktık gezdik..

aman ne yaşlanması öyle düşünme :D :D sen nasılsın hayat nasıl gidiyo :D

Back
X