• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

Afiyet olsun canım bende iş yapayım biraz sonra görüşürüz:)

tamam cnm kolay gelsin ben de etrafı toplıcam şimdi...
baktım canım çok çok güzel olmuş, bak yazı bulamam diyordun ne güzel yazmışsın:34:

evet canım yeşil şişeli olan, annem de onu kullanıyordu ben de kullanıyorum

sağol yarenkacım ilham geldi sanırım :D :D ben de evi toplayım bakiim süpürüp toz mu alsam ne :D

ayy çok üzüldüm canım yaa hala o kadar yağmur mu yağıyor orda? burda da yaz gelmiyor gelmiyor diyorduk şimdi de bunalıyoruz. mevsimler de dengesizleşti:)

yesinler onuu :))) doğunca rahat rahat dönsün dursun gülpembenin de dediği gibi :)

canım kapıda ödeme seçtim ya o yüzden galiba...ama hala hazırlanıyor görünüyor:((( Bu arada ben dayanamadım eşime gösterdim sen gibi sabırlı çıkamadım cnm :)))

canım kıyamam yaaa Allah kolaylık versin cnm

günaydın kızlaaar nasılsınız

merhaba kıslar nasılsınız ben geldim bugun kurs var da pazartesileri artık kurs var :37: saolun kıslar bir zarar olmadı cok şükür sadece parkeler cok ıslandı kuruttuk ama parkelerden korkuyorum umarım havalanmazlar :1:

kızlar nasılsınız ??
dün eşimin kuzeni nişanlandı ordaydık oynadım durdum :)

luckycim çok beğendim çok güzel olmuş ohh siz yapın sonra ben yapıcam :) kaç günde geliyor ??

damlacım bebeişin sabırsızlanıyor artık :) ne kadar kaldı ?

gülpembecim sanada kolay gelsin çok üzüldüm

iyi dökmüssündür kurtlarını sebncemcim :)

luckycim baktım kitabına cok güzel olmus ellerine saglık :))

çok sağolun kızlar ben de tembellik yaptım bugün ütü yaptım etrafı topladım fln ama uyuşuk uyuşuk..karnımda ağrı var erken hasta olacağım bu ay sanırım :(((

şebnemcim cumartesi verdim bugün geldi 1 günde geliyor

merhaba kıslar nasılsınız ben geldim bugun kurs var da pazartesileri artık kurs var :37: saolun kıslar bir zarar olmadı cok şükür sadece parkeler cok ıslandı kuruttuk ama parkelerden korkuyorum umarım havalanmazlar :1:
hoşgeldin canım valla su hemen kabartıyor inşallah bir şey olmaz
kızlar nasılsınız ??

luckycim çok beğendim çok güzel olmuş ohh siz yapın sonra ben yapıcam :) kaç günde geliyor ??

seni oynak gelin:1: canım benim kitabım sipariş verdikten 1 gün sonra hemen geldi

hoşgeldin canım valla su hemen kabartıyor inşallah bir şey olmaz

seni oynak gelin:1: canım benim kitabım sipariş verdikten 1 gün sonra hemen geldi

gülpembecim inş bir şey olmaz cnm yaa kızlar ne var yemekte ben yavaş yavaş kaçıyorum nohut pişireceğim

inş bişey olmaz suanda kalkmadılar daha da kalkmaz heralde :52: ya kıslar ben ne yapıcam hediye olarak :14: bana da bi akıl verin :37: yemek konusun da da tıkanmıs durumdayım acıkcası bilmemki ne yapsam

:64: buyrun oynak gelin benim :)))

iyi ne güzel hemen yolluyorlar

luckycim kolay gelsin gülpembecim kalmaz korkma havalarda ısınıncak olmaz birşey valla bende yappmadım yemek belki akşama kayınvalidemlere gidicez o yüzden fikir veremiycem

bakalım bende hediye olarak kitabı düşünüyorum ekstra tshirt gömlek gibi bir hediye daha alırım :)

iyiyim canım sen nasılsın parkeler ıslanınca kabarıyor sanırım uçmazlar kızz:1: ben bugün mercimek yemeği pilav salata yaptım :)

kızlar nasılsınız ??

iyiyim canım sen nasılsın 28 haftalık oldu canım 40 a kadar yolu var ama sanki 37. 38. haftada gelicekmiş gibi geliyor:))

inş bişey olmaz suanda kalkmadılar daha da kalkmaz heralde :52: ya kıslar ben ne yapıcam hediye olarak :14: bana da bi akıl verin :37: yemek konusun da da tıkanmıs durumdayım acıkcası bilmemki ne yapsam

valla ben ıspanağı dün akşam ancak yıkayabildim:) bugün de pişirdim bir de makarna yeter. kız sen bisiklet almayacak mıydın

Back
X