kızlar şimdi baktım eğer bu ay hamile kalırsam çin takvimine göre kız :)))
hayırlısı inşallah canımm yaa :))) bana da erkek dedi kızlar baktı..kaç doğumlusun cnm sen..
ben bi yandan da gebelik bölü
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdi baktım eğer bu ay hamile kalırsam çin takvimine göre kız :)))
hayırlısı inşallah canımm yaa :))) bana da erkek dedi kızlar baktı..kaç doğumlusun cnm sen..
ben bi yandan da gebelik bölü
bakalım cnm ne olucak 85 liyim ben ay bilmediğimiz ne çok şey varmış :))) kaldık valla o topikte
bakalım cnm ne olucak 85 liyim ben ay bilmediğimiz ne çok şey varmış :))) kaldık valla o topikte
ben geldim kıslar nasılsınız ben yorgunum aksama tiyatroya gdiyorum umarım hersey yolundadır
gebelik bölümünde haziranda hamile kalmak isteyenler cnm![]()
gülpembecimmm senide bekliyoruzzz artık gellll topiğe :)))
evet gülpembe katıl aramızaaa![]()
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız? valla o topikte aranıza katılmak isterdim ama mümkün değil ancak burda katılırım![]()
bakmıssınız sizi sollamısım lucky ve sebnem![]()
hosgeldin yarenkacım biz bunları sollarız bunlar cok tembelhosgeldin nasıl geçti günün canım
eveeet sakın bırakmayın burayıhoşgeldin cnmm :)) Olsun biz iki tarafa da yeteriz:))) bura bırakılır mı hiççç
yok kız baksana onlar gün sayıyor sen ay sayıyorsun ben de senebakmıssınız sizi sollamısım lucky ve sebnem![]()
hosgeldin yarenkacım biz bunları sollarız bunlar cok tembelhosgeldin nasıl geçti günün canım
aaa süper olur gülpembecim bence mahsuru yok...şu 4 gün bi geçsin de![]()
aaa süper olur gülpembecim bence mahsuru yok...şu 4 gün bi geçsin de![]()
eveeet sakın bırakmayın burayı
yok kız baksana onlar gün sayıyor sen ay sayıyorsun ben de senegünüm sıkıcı geçti canım ya dersaneye gittim geldim 4 saat dersim vardı havalar da iyice ısındı hiç çekilmiyor
ne olacak ki 4 gün sonra![]()
hersey kısmet valabuarada bizi bırakırsanız bozusuruz
yarenkacım kolay gelsin nezaman bitiyor dersane peki canım
regl biticek benim canım sonrası da anladınnnn![]()
![]()