• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2010 haziran gelinleri düğüne hazırlanıyoruz :)

şu regl bitsin bomba gibi gelcem zaten :D :D :D Benim ilk defa böyle geçiyo... nasıl dişimden kurtuldum gayet iyiyim o da bitince daha iyi olcam şebbnemmin de dediği gibi hhehehe

Son düzenleme:
merhaba kızlar dün ablamda kaldık yiğenim hasta olmuş eniştemde yoktu evde işte kalmak zorundaydı onu doktora falan götürdük bütün gece uyumadı nerdeysee anne olmak çok zor :18: az önce geldim eve yarında misafirim gelicekk uykusuzum:37:

damlacım ufaklık geliyor yok öle uykusuzum demek :1::34:

sorma canımm bunalıma girdim vallaha gece ağlayarak uyanıyor yarım saatte bir dengem bozuldu:)) zorr günlerr benii beklerrr:))

teşekkür ederim tatlım dün dedim bebeğim sen karnımda kal sakın çıkmaa:)) eşim hiç duymuyor vallaha çocuk o kadar ağladı gece ben uyuyamadım o uyudu:37:

olsun cnm çıksında belki uslu bir bebek olur :))senide babasınıda rahatsız etmem hep

şu regl bitsin bomba gibi gelcem zaten :D :D :D Benim ilk defa böyle geçiyo... nasıl dişimden kurtuldum gayet iyiyim o da bitince daha iyi olcam şebbnemmin de dediği gibi hhehehe

inşallah cnmmm :)) beklemedeyiz her bakımdannnnn :)):1:

damlacım ufaklık geliyor yok öle uykusuzum demek :1::34:

hiç dayanamam ben uykusuzluğa yaramaz bebek olursa ne yapıcam bilmiyorum:emir_bebek:

olsun cnm çıksında belki uslu bir bebek olur :))senide babasınıda rahatsız etmem hep

inşallah canım ablamın oğlu 2 yaşında hiperaktif tanısı koymaya az kaldı hiç yerinde durmuyor ablamı gördükçe böyle olmasın diyorum :))

kimse yokkkk muuu :)))
kızlar bende spora gidiyorum akşama görüşürüz gününüz güzel geçsin

merhaba kızlar nasılsınız dün misafirlerim vardı giremedim bugünde sabahtan doktora gittim grip oldum da az önce geldim eve,bugün eşimin işyerinin tayin gecesi var ona gidicez

Back
X