kızlar benimde sat 30.. 4 haftalık hamileymişim kan testinde çıktı gözükmedi ultrasonda.. yarın tekrar gidecem doktor o zaman gözükür dedi..geçen hafta kanımda hcg 19oo lerde çıkmıştı... herhalde yarın kalp atışı duyulmaz dimi?...
ya bide arkadaşlar sizdede kasık ağrısı çok oluyormu..bulantım falan yok ama karnım hemen şişti...( çok zayıftım 43 kilo hamile kaldım..üstelik 3,5 sene korunmadık..sürpriz oldu.) şimdi lastikli etek giymek rahatsız ediyor..kot falan giyemiyorum daha şimdiden ...bugün elbise giydim rahat ettim...
sat 31 agustos.leyla merhaba
canım senin sat tarihin ne zaman? şimdiden kıyafet konusunda sınırlama yapıyorlar mı? sende de şişlik var mı?
canım valla ben mayıs sayfasına çok giriyorum çünkü %90 mayıs annesi olucaz....heleki sezeryan olursak kesin mayıs olur...
aman sağlıklı olsunlarda mayıs haziran farketmez napalım...
kızlar merhabalar ben geldim..:)))
kızlar şişlikler gaz..progesteron hormonundan kaynaklı...şükür bu sefer yok bende...insan patlıcak gibihissediyo...:))
ay ben burçlara bakmadım hiç
evet canim,dun gozuktu. bir dahaki randevum 10 gun sonra doktorla.progestonla folik asite devam.ben ikizler burcu çocukların çok yaramaz olduklarını duymuştum. insan biraz tedirgin oluyor.senin kese gözüktü mü?
canim sislik gobusdemi oluyor yoksa butun bedende yani yuzde,elde ayakta mi?kızlar merhabalar ben geldim..:)))
kızlar şişlikler gaz..progesteron hormonundan kaynaklı...şükür bu sefer yok bende...insan patlıcak gibihissediyo...:))
ay ben burçlara bakmadım hiç
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ayıp etmişsiniz yaffff:))))))))))))))))))))))))))))))
ben ikizler burcuyum valla hiç dengesiz değilim biraz yaramazmışım okadar zeki yim:)))))))))))))))))))))
konuşkan ve espirili olurlar sabısız falan ben kefilim merak etmeyin azcık uğraşırız ama iyi olur:)))))))))))))))))
bi de benim de sat 31 ağustos tu perş.günü kan değerim 2609 du ona göre 1900yüksek değil
ve doktor değerin normal dedi döllenme zamanına göre değişirmiş aynı olmayabilir
bide 6 haziran benim doğum günüm 7 haziranda bebeğim gelecek inşallah
28.yaşımın ilk gününde anne olucam inşallah...
ben gününde doğmasını ve normal doğumla doğmasını istiyorum
benim midem bulanıyo az az kızlar bide tansiyonum düşüyo gün içinde
yeni gelenler hoş geldiler inşallah çok güzel şeyler paylaşıcaz
lelacım şişlik karın bölgesindeoluyor..eğer vücutta varsa tuzu kesmen lazım..dr a mutlaka danışmalısın o zaman tansiyonla alakalı olabilri çünkü..
şişlik göbek altında bende... bütün vücudumda değil ama sanırım haklısınız bu şişlik bu hormonlardan ve gazdan kaynaklanıyo bende patlıcam nerdeyse dedimya elbise giydim en sonunda etek bile rahatsız ediyo ...inşaallh ilerde bu şişlik hissi geçer şimdiden buu kadar olursa eyvah eyvah...
bu arada kızlar hepimize hayılı uğurlu olsun inş hayırlı ve sağlıklı birşekilde kucağımıza da almayı nasip etsin ALLAH CC
Selam kızlar nasılsınız ?Bende de karın bölgesinde şişlik var.Bir de bazen bir ağırlık çöküyor hemen uyumak istiyorum onun dışında birşey yok.Kızlar çay içmek zararlımıdır sizce hamilelikte ben bırakamıyorumda çayı.Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.
Selam kızlar nasılsınız ?Bende de karın bölgesinde şişlik var.Bir de bazen bir ağırlık çöküyor hemen uyumak istiyorum onun dışında birşey yok.Kızlar çay içmek zararlımıdır sizce hamilelikte ben bırakamıyorumda çayı.Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.
ben de şişlik çok yok ta gaz oluyo bazen
bide acayip uykum geliyo 1.sınıf okutuyorum okuldan eve gelene kadar esniyorum gözümü açamıyorum
hepiniz zayıfsınız galiba ben azcık şişkoyum:)))))))))))60 kg kadar aslında 1.66 boyum var çok ta şişko diiilim azcık şişkoyum:))))))))))))))))))
kalp atışını duyıym da diyetisyene gidicem hem nasıll beslenmem gerektiğine yadım eder çok yemek seçiorum çünkü .hem de mümkün olduğunca az kilo almak istiyorum
inşallah duyarız kızlar hemen hemen aynı günlerde gümbür gümbür:)))))))))))))))))))))))))))))))
Allah bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?