2010 Haziranının Güzel Anneleri

merhaba tebrikler. benimde sat 30 ağustos. bhcg 1900 mü? 19 mu? 1900 biraz yüksek bir değer gibi geldi de. mide bulantısı için zaten henüz erkenmiş. ama kasık ağrısı ve bel ağrısı bir çok kişi de var. bu arada benimde karnım çok şişti. can sıkıcı bir şişlik.

canım senin sat tarihin ne zaman? şimdiden kıyafet konusunda sınırlama yapıyorlar mı? sende de şişlik var mı?

leyla merhaba
canım senin sat tarihin ne zaman? şimdiden kıyafet konusunda sınırlama yapıyorlar mı? sende de şişlik var mı?

leyla merhaba
sat 31 agustos.
evet yani,dun doktorum soyledi bi daha seni bu pantalonda gormucem diye.
ben de simdi ne giyecegimi kara kara dusunuyorum.
cok sukur henuz sislik yok.
canım valla ben mayıs sayfasına çok giriyorum çünkü %90 mayıs annesi olucaz.... heleki sezeryan olursak kesin mayıs olur...
aman sağlıklı olsunlarda mayıs haziran farketmez napalım...

evet canim aynen ben de senin gibi dusunuyorum,hatta ilk basta tereddut etdim,mayista mi olayim haziranda.ama oldum olasi mayis ayini sevmiyorum
Burclardan da konusmuslar arkadaslar.ben buga burcundansa ikizler olmasinin taraftariyim.buga burcu cocuklarina tembel,okumayan,sakin falan gibi biseyler yazilmisdi.
ama ikizlere cift karakterli olsalar da cok zeki ve caliskan olduklarini okudum.
ama acik soylemek gerekirse iki burcu da sevmiyorum..:))))))

ben ikizler burcu çocukların çok yaramaz olduklarını duymuştum. insan biraz tedirgin oluyor.senin kese gözüktü mü?

kızlar merhabalar ben geldim..:)))
kızlar şişlikler gaz..progesteron hormonundan kaynaklı...şükür bu sefer yok bende...insan patlıcak gibihissediyo...:))
ay ben burçlara bakmadım hiç

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok ayıp etmişsiniz yaffff:))))))))))))))))))))))))))))))
ben ikizler burcuyum valla hiç dengesiz değilim biraz yaramazmışım okadar zeki yim:)))))))))))))))))))))
konuşkan ve espirili olurlar sabısız falan ben kefilim merak etmeyin azcık uğraşırız ama iyi olur:)))))))))))))))))

bi de benim de sat 31 ağustos tu perş.günü kan değerim 2609 du ona göre 1900yüksek değil
ve doktor değerin normal dedi döllenme zamanına göre değişirmiş aynı olmayabilir

bide 6 haziran benim doğum günüm 7 haziranda bebeğim gelecek inşallah
28.yaşımın ilk gününde anne olucam inşallah...
ben gününde doğmasını ve normal doğumla doğmasını istiyorum

benim midem bulanıyo az az kızlar bide tansiyonum düşüyo gün içinde

yeni gelenler hoş geldiler inşallah çok güzel şeyler paylaşıcaz

kızlar şişlikler gaz..progesteron hormonundan kaynaklı...şükür bu sefer yok bende...insan patlıcak gibihissediyo...:))

canım ne yaptın liste işini?olmadı mı?

maviumutolsun canımmm yerim seni ben...kıyamam kızdın mı bize..valla benim günahım yok sölüyeyim..:))
gönlünü alayım a.s. bu çiçekler sana...

canlar listeyi resimli falan hazırladım ama mesajda bağlantı olarak çıkıyor...
liste işi ile uğraşan bir arkadaşa ısrarla yazdım ama tenezzül edip cevap yazmadı malisef...bir topiği ele geçirince beni umursamadı yani...anlayan bir arkadaş yapar inşallah...

ben ikizler burcu çocukların çok yaramaz olduklarını duymuştum. insan biraz tedirgin oluyor.senin kese gözüktü mü?
evet canim,dun gozuktu. bir dahaki randevum 10 gun sonra doktorla.progestonla folik asite devam.
canim sislik gobusdemi oluyor yoksa butun bedende yani yuzde,elde ayakta mi?

ay cok guldum yaaa...kefilsin oyle mi ?:))) kaydirigubbakcemile3

mide bulantilari basladi mi?

lelacım şişlik karın bölgesindeoluyor..eğer vücutta varsa tuzu kesmen lazım..dr a mutlaka danışmalısın o zaman tansiyonla alakalı olabilri çünkü..

benim 1 haftadır vardı midebulantısı ama artık yok şükür..olmasın lütfennn..

şişlik göbek altında bende... bütün vücudumda değil ama sanırım haklısınız bu şişlik bu hormonlardan ve gazdan kaynaklanıyo bende patlıcam nerdeyse dedimya elbise giydim en sonunda etek bile rahatsız ediyo ...inşaallh ilerde bu şişlik hissi geçer şimdiden buu kadar olursa eyvah eyvah...
bu arada kızlar hepimize hayılı uğurlu olsun inş hayırlı ve sağlıklı birşekilde kucağımıza da almayı nasip etsin ALLAH CC

lelacım şişlik karın bölgesindeoluyor..eğer vücutta varsa tuzu kesmen lazım..dr a mutlaka danışmalısın o zaman tansiyonla alakalı olabilri çünkü..

bende sislik yok henuz cok sukur.insallah bulantimiz olmaz.cok kotu bi durum.hele calisan bayanlar icin cok daha zor.

insallah canim,herkes bebegini saglikla kucagina alir insallah

Selam kızlar nasılsınız ?Bende de karın bölgesinde şişlik var.Bir de bazen bir ağırlık çöküyor hemen uyumak istiyorum onun dışında birşey yok.Kızlar çay içmek zararlımıdır sizce hamilelikte ben bırakamıyorumda çayı.Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.

çok koyu olmadan içebilirsin canım, çayı kansızlık sorunu olanlarda önermiyoruz demişti dr'um. afiyet olsun..

bana da uyku geliyor.hem de oyle bir geliyor ki,gozlerimi acamiyorum.
cayi cok icmek zararli diye biliyorum.gunluk en fazla 3 bardagi gecmesin.

ben de şişlik çok yok ta gaz oluyo bazen
bide acayip uykum geliyo 1.sınıf okutuyorum okuldan eve gelene kadar esniyorum gözümü açamıyorum
hepiniz zayıfsınız galiba ben azcık şişkoyum:)))))))))))60 kg kadar aslında 1.66 boyum var çok ta şişko diiilim azcık şişkoyum:))))))))))))))))))
kalp atışını duyıym da diyetisyene gidicem hem nasıll beslenmem gerektiğine yadım eder çok yemek seçiorum çünkü .hem de mümkün olduğunca az kilo almak istiyorum
inşallah duyarız kızlar hemen hemen aynı günlerde gümbür gümbür:)))))))))))))))))))))))))))))))
Allah bebeklerimizi korusun

ben 43.5-44 kiloyum.zayifim.aslinda zayif olsam da igrenc gozukmuyorum,cunku kalcalari falan iyi durumda (anneme benzemisim) iskelet degil :))))))kendimi bildim bileli bu kilodayim,ne eksildim (ki,eksilsem gozukmeyecemkaydirigubbakcemile3) ne de arttim.ne kadar yaptiysam da kilo alamadim.sanirim genetik.cunku babam da zayif,halalarim da,babannem de zayifti.
zayif olanlar fazla ve hizla kilo alir diye duymustum,insallah oyle olmaz.
kalp sesini de insallah Allah kismet ederse 16 ekimde duyucagim.

Ben bugün çok kötü bir gün geçirdim bu akşam kan tahlili verecektim tekrar. Sabah lavaboya gidince peçetede kahverengi leke gördüm endişelendim hemen eşimle hastaneye gittik. Başka dr vardı. Adam sonucuma baktı 35 benim için çok dikkate alınacak bir değer değer değil hamile olmayabilirsin dedi. Hamileysende düşük yapıyordun dedi.

Dr a hep 2 çıkıyordu şimdi 35 çıkması tuhaf değilmi dedim. Yok adam moralimi bozmak için elinden geleni yaptı. Dünya başıma yıkıldı labaratura yolladı beni. Oraya gittim kitleri bitmiş ancak sonucu perşembe akşamı verebilirmişler. Hemen başka hastaneye gittim ama ben nasıl ağlıyorum dizlerim güçsüzlendi zor yürüyorum hıçkıra ağlıyorum. Gitiitğim 2. dr 35 de bir derğer önmeli olan ratması moralini bozma dedi o istedi testi hemen verdim kanı. Geömeye 1 saat. Titreyerek giitim sonucu almaya bir baktım 131,9 olmuş. Sevinçten kolalrım uğuştu öylece kaldım çıkamadım emrdivenleri. Dr da korkma ben ümitliyim senden dedi. Genelde 48 saatte 2 kat artarken seninki 4 kat atmış dedi. Ve düşük önleyici ilaç verdi haftaya keseyi görmek için tekrar çağırdı.

Şunu anladım hamile kalamamak çok zor ama kaybettiğini düşünmek çok acı insanın içi yanıyor. Ve şunuda öğrendim hamilelikte dr çok öenmli. Adam daha 2. testi yapmamadan moralimi bozdu bırakttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…