2010 Haziranının Güzel Anneleri

cok uzuldum inan ki,okuyunca bir hal oldum,ama sonu iyiymis cok sukur.insallh keseyi de goruceksin,kalp atislarini da duyacaksin....7-8 ay sonra da kucaginda olacak bebisin insallah....strese girme,bebege de zararli.opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar ...

gaz problemi için arasıra şu bebekler için melisaçayları var onlardan içebilirsiniz...iyi geliyo ben denemiştim...ayaklarıda sıcak tutun..bacak arasına sıcak su torbası da iyi geliyo...

zeyhat canım inanki hamile kalamamaktan zor kaybetmek bilirim acısını....terapilerle kendime geldim ben...

zeyhatcım sadece tuvalete kalk canım hep yat....herşey güzel olacak kahverengilerden fazla korkma..

selam kızlar..

bugun keseyı goruk.. 9 gun sonrada kalp atıslarını duyucaz ınsallah.. son regl tarıhıme gore 5+4 olduk cok heyecanlıyımm..

herkese selammm.ben henüz daha 5 ay önce evlenmeme rağmen 2 gün önce yaptığım testte gebe olduğumu öğrendim.gerçi yaşım artık 30 az daha beklesem çocuğum olmayacaktı :) kısmetse bebeğim 17 haziranda dünyaya gelecek.tabii daha kalp atışlarını duymadık ama inşallah sağlıkla doğar yavrularımız.

selam kızlar..

bugun keseyı goruk.. 9 gun sonrada kalp atıslarını duyucaz ınsallah.. son regl tarıhıme gore 5+4 olduk cok heyecanlıyımm..

cok sevindim canim...insallah pit pitlari da duyarsin:)

tebrikler canim,hos geldin sen de insallah keseyi gormek,kalp atislarini da duymak,saglikli sekilde kucagina almak da nasip olur

Zeyhat canım bak değerin artmış üzme kendini bir daha iyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah bebişleri kucağımıza aldığımız günlerde gelecek.ıyi ki doktoru değiştirmişsin.Bol bol dinlen canım.Rabbim hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun.

Canım tebrikler inşallah kalp atışlarını da sağlıklı bir şekilde duyarsın.:Saruboceq:

her gecen gun haziran ayina eklenenler artiyor,daha zaman var insallah daha da kalabalik olur topigimiz.
demin ekim ayina baktim,herkes doguma hazirlaniyor bir telas bi telas...benim onumde daha kac ay var diye dusundum.. 1 asir gibi geldi resmen 8ay....offf offf

neyse kizlar biz gidip dinlenelim,yarin erken kalkmam lazim,universiteye gidecegim.herkese iyi geceler,tatli ruyalar.

kızlar kacar haftalık hamılesınız yanı son reglınze gore.. ben en son 28 agustosta adet gordum 15 ınde kalp atıslarını duymayı vaadeettı doktor bana sankı erken gıbı geldı bana:S

doktoruda begenmedım bu arada. zeynep kamıle gıdeyım dıyorum.. onerınız????

kızlar adetimin üzerinden 3 gün geçti bugun bir test yaptım 2 cizgi vardı ama biri çok silikti
akşama doğruda pembemsi bir kanamam başladı gece bir iki damla kan gelmiş bel ağrımda var ama aynı adet gibi.hamilemiyim degilmiyim anlamaya kalmadı.

günaydıııınnn hamişleerrrr kaydirigubbakcemile3.benim kilom 53 ve boyumda 1.60 falan.sigara içerken 45 kilodaydım hep ama 1 yıl oldu bırakalı ve 53 kiloya çıktım.
bizim de kalp atışı için randevumuz 14 ekim.Allahım nasip etsin inşallah minicik kalbini de görmeyi.günler geçmiyor sanki,aklım fikrim hep onda

canım inşallah hayırlısıyla keseyi görürsün.stres yapma çok fazla.hem kendine,hem bebişe zarar.geç döllenme falan olabiliyomuş bazen o yüzden değerin düşük olabilir.kahverengi lekelenme de yerleşme belirtisi olabilir.inşallah güzel haberler vermeye devam edeceğiz birbirimize :Saruboceq:

tebrikler canım.hoşgeldin haziran annelerine hihoyyyt

canım biz bugün 6+0 olduk.26 ağustos son adet tarihim.14 ekimde randevumuz var kalp atışları için(inşalllaaahh) erken değil yani kalp atışalrı için.allah hepimize o küçük pıt pıtları duymayı nasip etsin.:Saruboceq:

maşallah sen ne güzel 6+0 olmuşsun ben daha 4+5teyim sanki hiç geçmicek gibi bu günler ama geçiyo bu benim ikinci hamileliğim daha doğrusu üçüncü ilk bebeğim 12haftalıkken karnımda öldüğü için kürtajla alındı ikinci hamileliğimden bi kızım var 13aylık bu da üçüncü allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

amiinnnn.doktora gittin mi?kan değerin kaç çıktı?sanırım daha kese gözükmemiştir dimi?bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim :sinifsinif: allah kimseye böle şeyler yaşatmasın.

5+5 oldukk bugun nasıl gecıcek 9 ay derken 1,5 ayını bıtırdık nerdeyse ama zaman gecmıyor...

kızlar benim içinde dua edin dün yada buğün yumurtam catkadı eger döllenme olursa sizin aranız ason bir gün kala yetişicem eger meleğim geldiyse 29 haziran cıkıyor hesaplamalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…