2010 Haziranının Güzel Anneleri

benim goguslerim aslinda kucuk ama sisti simdi,dokuamiyorum,dus alinca,yikaninca da cok zorlaniyorum o bolgeye dokunmaya yaa. ama istedigim boyutta su an.bi beden buyuk sutyen alicam :))
ben herkese ila ettim kan tahlilinde cikar cikmaz:))) aslinda ben etmedim de esim etti,bana kalsa kimse bilmiycekti,dogurunca bileceklerdi :)))

hosgeldim ozlem.tebrikler canim,saglikla kucagina alirsin bebisini insallah

selam arkadaslar son adet tarihim 2.9.2009
bugün doktora gittim keseyi göremedi ondan kan aldi
beta hcg degerine bakmak icin
degerim 640,65 cikti
persembe günü yine gidecem ultrason yapacak eger ozamanda gözükmese
yine kan alacaklar :çok üzgünüm:
offff canim cok SIKIN
doktor bugünkü degere bakarken hamilesin dedi ama
insan yine korkuyor
sence arkadaslar? beta hcg den anliyan varmi?:çok üzgünüm:

canım hiç korkma
benim kese görünmemişti
diger gün yine kan alındı ve kesede göründü.
1 günde bile degişiyo
hatta doktor bana kese yok demişti ..
o yüzden kendini strese sokma hakkında hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

tesekür ederim canim hizli cevapin icin :1hug:
bugün bakti keseyi göremedi isde onan kan testini istedi
persembeye kadar sabredecem artik..
dis gebeliktende korkuyorum yaaa üffffffff :gitme:
bu benim ikinci bebisim
birincide hic öyle seyler yasamadim mafoldumben

[/B]
bişeycik olmaz ALLAHIN izniyle
oh maşllh ikincizemuszemus
biz birinciyi bekliyoruz daha
kendine iyi bak takip edicem inşllh
normaldir:Saruboceq:

yeni hamişler gözünüz aydın allah kucağınıza almayıda nasip etsin keseleride görmeye başlamışsın şurda 1 ay sonra elini ayağınıda göreceksiniz her geçen gün büyüyo heyecanınız daha çok artıyo daha bulantılar için erken 2 aylıkken başlıyo şimdili uyku sık sık wc ye gitme adet ağrıları gibi ağrılar gögüs şişkinliği halsizlik olur bide kilonuza çok dikkat edin ilk 4 ay bebeğim büyüyecek diye yemeyin sonra aldıkça alıyosun örnek ben öle yaptım çok aldım şimdide vermeye çalışıyorum ayda 1 er kilo yeterli aklınızda bulunsun dikkat edin çatlaklar içinde bol bol krem kullanın şimdiden başlayın çatlaklara önlem olsun hayırlısıyla alırsınız kucağınıza inş

tesekkurler canım.coksagol.ınsallah zaman cabuk gecer de sag salım kucagımıza alırız onlarıı...

leylacım arada bulantı var ama kusma çok şükür...
maviumut aileme söledim,1-2 komşuma söledimki allah korusun bişey olursa müdahele etsinler diye ...
ben herkese sölesemde kimsenin sevincek hali kalmadı herkes tedirgin oluyor...nasıl olsa sonunda kaybedilecek der gibi bir hal var....(

Selam kızlar bu rada yeniyim geçen pazartesi hamile olduğumu öğrendim.7 aydır uğraşıyoruz bebek sahibi olmak için sonunda rabbim yüzümüzü güldürdü.Son regl tarihim 28ağustos kızlar Eylülün 24ünde regl olmamgerekiyodu şükür olmadım ve bebiş geldi.1 ekimde gittim doktora doktor daha çok küçük dedi iki hafta sonra gel inşallah sağlıklı olup olmadığını göreceğiz dedi.ınşallah dış gebelik değildir dua edin bana.ıki kere beta hcg baktırdım ilk 279 du 3gün sonra 876 ya çıktı doktor progesteron testide istedi oda iyi çıktı 20lerdeydi değerim .ınşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde geçiririz hamileliği.

Artık sık sık gelirim buraya belirtile yok bende şimdilik sadece sık idrara çıkma göğüs büyümesi var fakat sızlamıyo göğüslerim.Birde çok ayakta durunca belim ağrıyor sanıyorum regl olucam hemen tuvalete gidiyorum bir de akıntım var biraz.fakat mide bulantısı uyku halsizlik falan yok anlamadım gitti:))

canim,dr.un kontrolu altinda olmalisin sen her daim.malum birkac kere dusuk yasamissin.Insallah bu sefer bebisin uzmez seni ki,nedense eminim buna.ayni gun dogurucaz biz,sen,ben ve aysey :)) Dr ilac falan verdimi sana?Hakkimizda hayirlisi insallah.

inşallah canım yaaa.allah hepimize sağlıklı,huzurlu hamilelik ve doğum nasip etsin.hamile olduğumu söyleme olayına gelince biz sadece ailelerimize söledik.haftaya inşallah bir kalp atışını da duyalım da ondan sonra söleriz belki.

nergishoşgeldin canım...
leylacım progestan verdi şimdilik..şu an dr arıyorum güveneceğim sürekli takip edecek birisi olsun istiyorum...allahım bebeklerimizi korusun...

valla kızlar aynı gün doğurursak şaşmıcam valla...

QUOTE=Leyla01;9467581]
hosgeldim ozlem.tebrikler canim,saglikla kucagina alirsin bebisini insallah
[/QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM LEYLA. AMİN CANIM. HEPİMİZ İNŞALLAH ALIRIZ KUCAĞIMIZA.

SENİN SAT TARİHİN NE ZAMANDI?

--------------------------------------------------------------------------------

MEHTAP TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BENDE SENİ TEBRİK EDERİM. SENCE MAYIS ANNESİ OLMA İHTİMALİMİZ VAR MI?

herkese meraba bende hamileyim ama bu benim ikinci çocuğum olucak allah izin verirse bir kızım var 13aylık. son adet tarihim 4eylül daha çok yeniyim idrar testinde çift çizgi çıktı ama daha doktora gitmedim allah isteyen herkese versin inşallah olanları da kucaklarına almayı nasip etsin

KIZLAR BU GEBELıK SÜRECıNı TAMAMLARSAK BEBEKLERıMıZıN BURCU ıKıZLER OLACAK. BU KONUDA FıKRı OLAN VAR mı?
BEN ŞıMDıDEN KORKTUM ACABA BEBEĞıM ÇOK MU YARAMAZ OLACAK ?

bunu hiç düşünmemiştim benim ablam ikizler çok dengesiz oluyolar yandık desenize çok uğraşıcaz biz galiba

tebrikler. Yaş farkı az olacak beraber büyürler. Güzel olur. Benim de ilk gebelik. Artık senin tecrübelerinden yararlanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…