2010 Haziranının Güzel Anneleri

KIZLARRR sabah test yaptım ilk idrarlaaa emin olamadım önce 1 dk bile geçmeden 2. çizgi çıktı ilki kadar net değil fotosunu bile çektim tabi fotoda parlıyor eşim acele etmeyelim yarın bi daha yap diyoo ama Hamileyim galibaaa reglim geçti ayyy Allahımmmmm inanamaıyorum halen şıoktayımmmmm

tebrikler. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

canım hadi bakalım hayırlı olsun diyelim şimdiden.istersen bugün kan testi yaptır,garanti olur.zaten her türlü kan testi yaptırcaksın nasıl olsa.erkenden öğrenmiş olursun.güzel haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile2

amiinnnn.doktora gittin mi?kan değerin kaç çıktı?sanırım daha kese gözükmemiştir dimi?bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim :sinifsinif: allah kimseye böle şeyler yaşatmasın.

canım ben kan testi yaptırmadım kendim evde idrar testi yaptım orda çift çizgi çıktı bir süre daha doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten doğacağı varsa ben ne yapsamda yapmasamda allahın izniyle doğacak o yüzden acele etmiyorum 7+0 da gitmeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar sağ salim getirebilirsem bebişimi kalp atışını da duymakistiyorum gittiğimde o yüzden beklicem biraz daha

çok tebrikler.Allah kucağına almayı nasip etsin.

bende en son 28 ağustosta adet gördüm 2 ekimde keseyi gördüm 16 ekimde kalp atışlarını duymaya gidicez inş.erken degil arkadaşım.

kızlar ben hamileyim adetim gectı ıdrar testı yaptım ikinci çizgi cıktı doktora gıttım kan testı yaptı ve hamıleyımm ben ekım kasım hamıle kalmak isteyenler topğinden buraya taşındım

kızlar ben hamileyim adetim gectı ıdrar testı yaptım ikinci çizgi cıktı doktora gıttım kan testı yaptı ve hamıleyımm ben ekım kasım hamıle kalmak isteyenler topğinden buraya taşındım

hoşgeldinnn.hayırlı olsun canımmm.

kızlar ikizler burcu bebeği hakkında konuşmuşsunuz bende ikizler burcu bebk sahibi olan biris olarak size şunu söyeleyebilirim çok hareketliler çok dengesizler bi ağlayıp bi gülebiliyolar yani ne yapacaklarını bilmiyolar çabuk sıkılıyolar çok sinirleniyolar çok ilgi istiyolar çok numaracı oluyolar ama çokda tatlı oluyolar :)

arkadaşlar akıntı durumunuz nedir?az mı,çok mu?ve rengi ne renk.benim çok değil ama açık sarı renkte akıntım var.bide çok afedersiniz kıvamı yapışkan gibi.normaldir dimi yaaa?oofff nefret ediyorum şu pimpirik halimden.:bbo:

hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin.

benim de akıntım oluyo açık sarı kokusuz normal diyo arkadaşlar takma kafana.....

ben de 16 sında görücem inşallah kalp tışını pardon duyucam:)))))))))))))
midem bulanıyo artık benim kızlar dün gece yatamadım bulantıdan şimdi de var ama dünkü kadar değil

ceviz yiyin bol bol beyin gelişimine etkisi oluyo

evet ya herkes zayıfmış şart oldu bana gidicem diyetisyene:)))))))))))))))))))))))))
aslında ben normalim siz zayıfsınız:))))))))))))))))))))))))))))

yeni arkadaşlar hoş geldiniz:))))))))))))))))))))
uklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım innşallah burdasın haber ver sonucunu

arkadaşım benim akıntım az rengide normal kıvamıda normal acaba bende mi sorun var hamilerde değizmesi gerekir gibi geliyo bana...

ben de 5+2yim.5 ekimde keseyi gorduk.16-da da insallah kalp atisini.hayir canim,erken degil,tam zamani.
5+5 oldukk bugun nasıl gecıcek 9 ay derken 1,5 ayını bıtırdık nerdeyse ama zaman gecmıyor...
evet yaaa zaman hic gecmiyor....bu konuda en cok yakinan benim:)))ben cok erken ogrenmisdim gebeligi.3+3du sanirim. ozamandan bu yana vakit gecmek bilmiyor.
kızlar benim içinde dua edin dün yada buğün yumurtam catkadı eger döllenme olursa sizin aranız ason bir gün kala yetişicem eger meleğim geldiyse 29 haziran cıkıyor hesaplamalarda
insallah cam insallah sen de bizim aramizda olursun.

adet tarihinden gecmediyse ve 2. silik cizgiyse 90% hamilesin.bende de oyle olmusdu.adetime 5 gun kala idrardan ogrenmisdim.adet gunun gectiyse de bence ge dollenmedir ondan silik. kan testi yaptir da ogrenirsin...insallah hamilesindir.

hosgeldin.her gun yeni hamilelik haberi duyunca seviniyorum :)
ayyy yandik desenize :)))
benimki de acik sari renkte,kokusuz ama azcik yapiskan gibi.miktari da cok degil.bence normal.

cevizi unutmusdum tamamen.simdi beyni gelisiyor bebislerimizin,yemek faydali gercekten.

yaa bulantilarin basladi demek.benimkiler de yolda azar azar geliyorlar.sabah hicbisey yiyemiyorum.ustelik grip oluyordum az kalsin ve ben sogan suyu icmisdim,o zaman tiksnmemistim ama simdi her daim burnuma geliyor kokusu,kafamdan cikaramiyor butun gun nerdeyse.taktim ona.kusacak gibi oluyorum yaaaaaaaaa....simdi bile yazarken boooooooooooooo geliyorrr....ayyyyy igrenc

ahh canımmm bende şu an dğumu bekliyor olacaktım ama kısmet değilmiş...

kızlar benim içinde dua edin dün yada buğün yumurtam catkadı eger döllenme olursa sizin aranız ason bir gün kala yetişicem eger meleğim geldiyse 29 haziran cıkıyor hesaplamalarda

inşallah canım....aramızda olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…