kızlarrr sabah test yaptım ilk idrarlaaa emin olamadım önce 1 dk bile geçmeden 2. çizgi çıktı ilki kadar net değil fotosunu bile çektim tabi fotoda parlıyor eşim acele etmeyelim yarın bi daha yap diyoo ama hamileyim galibaaa reglim geçti ayyy allahımmmmm inanamaıyorum halen şıoktayımmmmm
KIZLARRR sabah test yaptım ilk idrarlaaa emin olamadım önce 1 dk bile geçmeden 2. çizgi çıktı ilki kadar net değil fotosunu bile çektim tabi fotoda parlıyor eşim acele etmeyelim yarın bi daha yap diyoo ama Hamileyim galibaaa reglim geçti ayyy Allahımmmmm inanamaıyorum halen şıoktayımmmmm
amiinnnn.doktora gittin mi?kan değerin kaç çıktı?sanırım daha kese gözükmemiştir dimi?bende 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim :sinifsinif: allah kimseye böle şeyler yaşatmasın.
KIZLARRR sabah test yaptım ilk idrarlaaa emin olamadım önce 1 dk bile geçmeden 2. çizgi çıktı ilki kadar net değil fotosunu bile çektim tabi fotoda parlıyor eşim acele etmeyelim yarın bi daha yap diyoo ama Hamileyim galibaaa reglim geçti ayyy Allahımmmmm inanamaıyorum halen şıoktayımmmmm
kızlar kacar haftalık hamılesınız yanı son reglınze gore.. ben en son 28 agustosta adet gordum 15 ınde kalp atıslarını duymayı vaadeettı doktor bana sankı erken gıbı geldı bana:S
doktoruda begenmedım bu arada. zeynep kamıle gıdeyım dıyorum.. onerınız????
kızlar ben hamileyim adetim gectı ıdrar testı yaptım ikinci çizgi cıktı doktora gıttım kan testı yaptı ve hamıleyımmben ekım kasım hamıle kalmak isteyenler topğinden buraya taşındım
kızlar ben hamileyim adetim gectı ıdrar testı yaptım ikinci çizgi cıktı doktora gıttım kan testı yaptı ve hamıleyımmben ekım kasım hamıle kalmak isteyenler topğinden buraya taşındım
arkadaşlar akıntı durumunuz nedir?az mı,çok mu?ve rengi ne renk.benim çok değil ama açık sarı renkte akıntım var.bide çok afedersiniz kıvamı yapışkan gibi.normaldir dimi yaaa?oofff nefret ediyorum şu pimpirik halimden.:bbo:
ben de 5+2yim.5 ekimde keseyi gorduk.16-da da insallah kalp atisini.hayir canim,erken degil,tam zamani.kızlar kacar haftalık hamılesınız yanı son reglınze gore.. ben en son 28 agustosta adet gordum 15 ınde kalp atıslarını duymayı vaadeettı doktor bana sankı erken gıbı geldı bana:S
doktoruda begenmedım bu arada. zeynep kamıle gıdeyım dıyorum.. onerınız????
evet yaaa zaman hic gecmiyor....bu konuda en cok yakinan benim:)))ben cok erken ogrenmisdim gebeligi.3+3du sanirim. ozamandan bu yana vakit gecmek bilmiyor.5+5 oldukk bugunnasıl gecıcek 9 ay derken 1,5 ayını bıtırdık nerdeyse ama zaman gecmıyor...
insallah cam insallah sen de bizim aramizda olursun.kızlar benim içinde dua edin dün yada buğün yumurtam catkadı eger döllenme olursa sizin aranız ason bir gün kala yetişicem eger meleğim geldiyse 29 haziran cıkıyor hesaplamalarda
ayyy yandik desenize :)))kızlar ikizler burcu bebeği hakkında konuşmuşsunuz bende ikizler burcu bebk sahibi olan biris olarak size şunu söyeleyebilirim çok hareketliler çok dengesizler bi ağlayıp bi gülebiliyolar yani ne yapacaklarını bilmiyolar çabuk sıkılıyolar çok sinirleniyolar çok ilgi istiyolar çok numaracı oluyolar ama çokda tatlı oluyolar :)
benimki de acik sari renkte,kokusuz ama azcik yapiskan gibi.miktari da cok degil.bence normal.arkadaşlar akıntı durumunuz nedir?az mı,çok mu?ve rengi ne renk.benim çok değil ama açık sarı renkte akıntım var.bide çok afedersiniz kıvamı yapışkan gibi.normaldir dimi yaaa?oofff nefret ediyorum şu pimpirik halimden.:bbo:
ben de 16 sında görücem inşallah kalp tışını pardon duyucam:)))))))))))))
midem bulanıyo artık benim kızlar dün gece yatamadım bulantıdan şimdi de var ama dünkü kadar değil
ceviz yiyin bol bol beyin gelişimine etkisi oluyo
her gecen gun haziran ayina eklenenler artiyor,daha zaman var insallah daha da kalabalik olur topigimiz.
demin ekim ayina baktim,herkes doguma hazirlaniyor bir telas bi telas...benim onumde daha kac ay var diye dusundum.. 1 asir gibi geldi resmen 8ay....offf offf
neyse kizlar biz gidip dinlenelim,yarin erken kalkmam lazim,universiteye gidecegim.herkese iyi geceler,tatli ruyalar.
ahh canımmm bende şu an dğumu bekliyor olacaktım ama kısmet değilmiş...
kızlar benim içinde dua edin dün yada buğün yumurtam catkadı eger döllenme olursa sizin aranız ason bir gün kala yetişicem eger meleğim geldiyse 29 haziran cıkıyor hesaplamalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?