2010 Haziranının Güzel Anneleri

bunu hiç düşünmemiştim benim ablam ikizler çok dengesiz oluyolar yandık desenize çok uğraşıcaz biz galiba

ya gerçekten mi? Bende şimdi düşünüyorum acaba bebeğimin boğa burcu olma ihtimali var mı diye? Sat : 30 ağustos . Doğum için 6 haziran gibi hesapladım. 16 gün erken doğarsa belki .....

ablam oğlunu 19gün erken doğurdu hemde normal doğumla bende kızımı 11gün erken doğurdum yine normal doğumla mümkün olabilir yani canım neden olmasın

QUOTE=Leyla01;9467581]
hosgeldim ozlem.tebrikler canim,saglikla kucagina alirsin bebisini insallah
TEŞEKKÜR EDERİM LEYLA. AMİN CANIM. HEPİMİZ İNŞALLAH ALIRIZ KUCAĞIMIZA.

SENİN SAT TARİHİN NE ZAMANDI?

--------------------------------------------------------------------------------

MEHTAP TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. BENDE SENİ TEBRİK EDERİM. SENCE MAYIS ANNESİ OLMA İHTİMALİMİZ VAR MI?[/QUOTE]

canım valla ben mayıs sayfasına çok giriyorum çünkü %90 mayıs annesi olucaz.... heleki sezeryan olursak kesin mayıs olur...
aman sağlıklı olsunlarda mayıs haziran farketmez napalım...

bunu hiç düşünmemiştim benim ablam ikizler çok dengesiz oluyolar yandık desenize çok uğraşıcaz biz galiba

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden

hahahahah kızlar güldürdün beni ha göbeğimi zıplata zıplata güldüm...
sölücem seni ablana...laelaelaelaelae

kızlar liste ile ilgilenebilecek biri var mı yapsak artık listeyi...

hiç olmassa bişey soracak olursak onlar o yolu geçtiği için yardımcı olurlar die düşündüm....
gerçi ben 3 hamilelik geçirmiş biriyim araştıra araştıra jinekolog gibi oldum valla..ama kendi başına gelince insan yinede başkasına sormak istiyor

kızlaarrr ya mayıs anneleri çok güzel bir tablo hazırlamışlar,gördünüz mü?bizden de yokmu öle bir tablo hazırlayabilecek?valla ben çok bilgi ve birikim sahibi değilim site konusunda,olsaydım hemen yapardım.

hoşgeldiinnn.tebrikleerrrr a.s. ne güzel ikisini bir arada büyüteceksin.allah kucağımıza almayı nasip etsin.

ben ilgilenem diye yapmadım ...heves ettim bi bakayım bari...

kızlar benimde sat 30.. 4 haftalık hamileymişim kan testinde çıktı gözükmedi ultrasonda.. yarın tekrar gidecem doktor o zaman gözükür dedi..geçen hafta kanımda hcg 19oo lerde çıkmıştı... herhalde yarın kalp atışı duyulmaz dimi?...
ya bide arkadaşlar sizdede kasık ağrısı çok oluyormu..bulantım falan yok ama karnım hemen şişti...( çok zayıftım 43 kilo hamile kaldım..üstelik 3,5 sene korunmadık..sürpriz oldu.) şimdi lastikli etek giymek rahatsız ediyor..kot falan giyemiyorum daha şimdiden ...bugün elbise giydim rahat ettim...

bende yaklasik senin kilondayim.43.5-44. bana da yasakladi doktor kot falan.ama ben etek giymiyorum,elbise hic giymiyorum.yalniz kot pantalon jeans falan giyiyorum iste.napicam ben yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…