bunu hiç düşünmemiştim benim ablam ikizler çok dengesiz oluyolar yandık desenize çok uğraşıcaz biz galiba
TEŞEKKÜR EDERİM LEYLA. AMİN CANIM. HEPİMİZ İNŞALLAH ALIRIZ KUCAĞIMIZA.QUOTE=Leyla01;9467581]
hosgeldim ozlem.tebrikler canim,saglikla kucagina alirsin bebisini insallah
bunu hiç düşünmemiştim benim ablam ikizler çok dengesiz oluyolar yandık desenize çok uğraşıcaz biz galiba
aramızda kalsın haaa ablam duyarsa bacaklarımı ikiye ayırır
herkese meraba bende hamileyim ama bu benim ikinci çocuğum olucak allah izin verirse bir kızım var 13aylık. son adet tarihim 4eylül daha çok yeniyim idrar testinde çift çizgi çıktı ama daha doktora gitmedim allah isteyen herkese versin inşallah olanları da kucaklarına almayı nasip etsin
kızlar benimde sat 30.. 4 haftalık hamileymişim kan testinde çıktı gözükmedi ultrasonda.. yarın tekrar gidecem doktor o zaman gözükür dedi..geçen hafta kanımda hcg 19oo lerde çıkmıştı... herhalde yarın kalp atışı duyulmaz dimi?...
ya bide arkadaşlar sizdede kasık ağrısı çok oluyormu..bulantım falan yok ama karnım hemen şişti...( çok zayıftım 43 kilo hamile kaldım..üstelik 3,5 sene korunmadık..sürpriz oldu.) şimdi lastikli etek giymek rahatsız ediyor..kot falan giyemiyorum daha şimdiden ...bugün elbise giydim rahat ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?