KIZLARRR sabah test yaptım ilk idrarlaaa emin olamadım önce 1 dk bile geçmeden 2. çizgi çıktı ilki kadar net değil fotosunu bile çektim tabi fotoda parlıyor eşim acele etmeyelim yarın bi daha yap diyoo ama Hamileyim galibaaa reglim geçti ayyy Allahımmmmm inanamaıyorum halen şıoktayımmmmm
kızlar ben hamileyim adetim gectı ıdrar testı yaptım ikinci çizgi cıktı doktora gıttım kan testı yaptı ve hamıleyımmben ekım kasım hamıle kalmak isteyenler topğinden buraya taşındım
kizlar bi de sey sorucaktim,cinsiyyet kacinci haftada belli oluyor?
sizlerin mesajlarına cevap yazdım sıra geldi banaaa...
ben bugün dr gittim..dr büyük ihtimalle geç döllenme olmuş dedi...bir de şok olduğum bir durum var..daha önce hiç böle bişeyden şüphelenilmemişti ama bebek kayıplarımın büyük ihtimalle kan pıhtılaşmasından olduğunu söledi ve hergün vurulmam gereken iğne yazdı...kendim vurmam gerekiyo nasıl yapıcam bakalım..:S
kesemiz gözüktü haftaya pıt pıtlarıda görücez inşallah...
ceviz yiyelim demişsiniz ben hergün ceviz badem kayısı mutlaka yiyorum..haftada en az 1 kere balık yiyordum dr 2 defa ye dedi..hergün yeşil sebze mutlaka ye dedi...haftada 2 defa kırmızı et ye dedi..bende size önereyim..:)
dr demedi ama ben daha önce duymuştum kabak çekirdeği debeyin gelişimine iyi geliyomuş..
leylacım sen ne iğnesi vuruluyosun ki??
kol bacak yada göbetten vur dedi dr amaben alışamıcam herhalde...:S
doktor olmalıymısım ben yaa,nasıl da bıldım ama:) bence tamamı gırılmelı,zaten kucucuk bırseyevet insülin iğnesi gibiymiş...bugün ilk iğne yara yaptı hemen.. Her zman böle olacakmış..
korkuyorumben ya...
Iğnenin tamamı mı giriyor deriye??
ha kızlar bugün dr söledi ilişkiye girerken korunun dedi...sperm düşüğe neden olabiliyormuş...ilk defa duydum....!!!! Ama sizinledepaylaşayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?