2010 Haziranının Güzel Anneleri

bitanem çok sevindim harika bir haber bu...aramıza hoşgeldinnnn:)))

hamiş hamişşşşşş:)):CüvCüv: böle kocaman göbüşün olacakkkkaydirigubbakcemile3

kızlar ben hamileyim adetim gectı ıdrar testı yaptım ikinci çizgi cıktı doktora gıttım kan testı yaptı ve hamıleyımm ben ekım kasım hamıle kalmak isteyenler topğinden buraya taşındım

hoşgeldin yeni hamiş....tebrikler canım....göbüşümüzü sürüyelimde hamişler çoğalsın....

kizlar bi de sey sorucaktim,cinsiyyet kacinci haftada belli oluyor?

canım ultrasn cihazına ve dr bağlı...ama iyi bir cihazda 12. haftada aşağı yukarı öğreniliyor..dr bazen kesinleşsin diye sölemiyor....klava:
normal bir cihazda 15-16. haftada gözüküyor...

sizlerin mesajlarına cevap yazdım sıra geldi banaaa...

ben bugün dr gittim..dr büyük ihtimalle geç döllenme olmuş dedi...bir de şok olduğum bir durum var..daha önce hiç böle bişeyden şüphelenilmemişti ama bebek kayıplarımın büyük ihtimalle kan pıhtılaşmasından olduğunu söledi ve hergün vurulmam gereken iğne yazdı...kendim vurmam gerekiyo nasıl yapıcam bakalım..:S
kesemiz gözüktü haftaya pıt pıtlarıda görücez inşallah...

ceviz yiyelim demişsiniz ben hergün ceviz badem kayısı mutlaka yiyorum..haftada en az 1 kere balık yiyordum dr 2 defa ye dedi..hergün yeşil sebze mutlaka ye dedi...haftada 2 defa kırmızı et ye dedi..bende size önereyim..:)

dr demedi ama ben daha önce duymuştum kabak çekirdeği debeyin gelişimine iyi geliyomuş..

igneyi popoya mi vuracaksin?ben kendi ignelerimi kendim yapiyorum herzaman.korkulacak bisey yok,tam tersi baskasi vurunca daha bir korkuyorum acikcasi :)

onerilerin icin tesekkurler.TR balik bakimindan cok sansli,cok zengin.biz de denizin kiyisinda olmamiza ragmen dogru duzgun balik bulamiyoruz

leylacım sen ne iğnesi vuruluyosun ki??
kol bacak yada göbetten vur dedi dr amaben alışamıcam herhalde...:S

leylacım sen ne iğnesi vuruluyosun ki??
kol bacak yada göbetten vur dedi dr amaben alışamıcam herhalde...:S

ben simdi igne yaptirmiyorum canim,oncelerden bahsediyorum.yani genelde kendi ignemi kendim yapiyorum.
eger kol bacak ve gobekse igne ucu cok ince ve kucuk olmali bence,insulin ignesi varya diabet hastalarda kullanilir o igne gibi mi?yoksa normal ignemi?aslinda insulin ignesi cok ince oldugundan aci falan hissedilmiyor

evet insülin iğnesi gibiymiş...bugün ilk iğne yara yaptı hemen.. her zman böle olacakmış..
korkuyorumben ya...
iğnenin tamamı mı giriyor deriye??

ha kızlar bugün dr söledi ilişkiye girerken korunun dedi...sperm düşüğe neden olabiliyormuş...ilk defa duydum....!!!! ama sizinledepaylaşayım dedim...

evet insülin iğnesi gibiymiş...bugün ilk iğne yara yaptı hemen.. Her zman böle olacakmış..
korkuyorumben ya...
Iğnenin tamamı mı giriyor deriye??
doktor olmalıymısım ben yaa,nasıl da bıldım ama:) bence tamamı gırılmelı,zaten kucucuk bırsey
ha kızlar bugün dr söledi ilişkiye girerken korunun dedi...sperm düşüğe neden olabiliyormuş...ilk defa duydum....!!!! Ama sizinledepaylaşayım dedim...

evet canım,kondomla korunmak lazım,dusuk yaparmıs,ama bana dr ılıskı yasakladı.zaten esım turkıyede. :)))))))))

kizlar merhaba
bende haziran annesi olucam, bu hafta sonu ogrendim hamile oldugumu,saskinim, heyecanliyim
boyle bir duyguyu yasamak cok uzak gibi geliyordu bana ve oldu.5haftalik simdi.
cok kotu grip oldum.ilacda alamiyorum.umarim saglikli bir donem geciririm ve bebegim saglikla dunyaya gelir

herkese teşekkür ederim annecikler.allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah.

aysouk hoşgeldin sende aramıza.bende çok fena gribim ve ilaç alamıyorum.eczaneden gebelikte kullanılabilen bi vitamin aldım onu içiyorum.ayrıca taze meyve suyu ve ballı süt takviye ediyorum.3 gündür gebermemek için zor tutuyorum kendimi ama.bi antibiotik bile içemiyorum yaaaaaa (

leyloş kız yakınımda olsaydın iğnemi yapsaydın bacım ya....

bana ilişiki yasağını ilk dr koymuştu ama bu prof serbest dedi...

aysouk canım tebrikler....sağlıkla al bebğini kucağına inşallah..

aman kızlar ilaç almayın...genelde hamilelere elevit veriliyor...dr danışıp öyle alın vitamin bile olsa...

biber yiyin en çok c vitamini onda biliyosunuz...

günaydınnn annecikler :) bugün nasılsınız bakalım?ben gribi atlattım gibi sanki biraz

günaydın kızlar.. ben hıc ıyı degılım bugun ne yazıkkıı.. dun gece atesım cıktı ve gozlerım yanmaya basladı ogleden sonra halada aynı ve 3, gun oldu karnım 5 aylık gıbı oldu acayıp sekılde sıskınlıgım var. doktor gavıscon vermıstı ıcıyorum 3 gundur daha kotu oldu resmen ve mıde bulantılarımda cogaldı her kokuda öööğğ gelıo.. zor gecıcek galıba.. bebegımle ılgılı bı sorun olmasında ben cekerım ama korkuyorum.. karın bslugukma bıcak saplanır gıbı agrılar gırıyor..

akıntı demıssınız bendede cok yogun ve beyaz bı halde..

ilişkiyede ara verdık esımle ne olur olmaz dıye en azından ılk 2 ayını tamamlayana kadar boyle..

günaydın kızlarrr dün dayanamadım gidip kan testi yaptırdımm şükürler olsun Rabbime
HAMıLEYıMMM değerim 274, dr umu aradım ne yapayım diye şimdi kese gözükmez
haftaya salı gel değerin 1500 üstü olur kan testine tekrar gerek yok dedi ayyy varya okadar
tedavi felan hala inanamıyorum kendi geldi meleğimmm dr a dedim 6 ay önce aşılamada
tutmamıştı şimdi nasıl oldu şaşaırdık dedim e ne var bunda olur tabii diyooo e tabi ben
heyecandan ne yaptığımı bile bilniyorum kaydirigubbakcemile3

bu arada tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorumm
inşallah hepimiz sağ salim kuzucuklarımızı kucağımıza alırızz
offf ne garip bi duyguu içimde bi canlı var ...

Allah tamamına erdırır ınŞallah canım. Hadı gÖzÜnaydın dıyelım. Meleklerımız zamanı gelınce kendılıĞınden gelıyolar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…