2010 Haziranının Güzel Anneleri

günayyddıınnnn kızlaarrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım tekrar tebrikler.hepimiz yakın zamanlarda kucağımıza alcaz inşallah bebişlerimizi.benim değerim de 288,47 çıkmıştı.5 gün sonra da kesemiz gözükmüştü.şimdi allah nasip ederse 14 ekimde kalp atışlarını duymaya gidicem

14 ekımde bızde duyucaz ınsallah pıtpıtları..

kızlar hanghı doktora gıdıyorsunuz sızler...

slm kızlar nasılsınız....
ben halsiz hissediyorum kendimi....

slm kızlar nasılsınız....
ben halsiz hissediyorum kendimi....

bende de var halsizlik.sürekli uyku modundayım,günün her saatinde mirmirmirmir işyerinde bu halde olmak zor.keşke evimde olsaydım da istediğim zaman kafamı yastığa koyuverseydim.

saatim saatimi uymuyo valla...
bende yarın okula başlıcam...yolda uyuya kalırsam şaşmıcam...:))

selam kızlar bende hamileyim pazartesi kan testi yaptırdım adetim 3 gün geçmişti değerim 20,70 çıktı doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dün tekrar yaptırdım 39,48 çıktı değerim ikiye katlamış ama neden düşük sizce çok korkuyorum doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yarın yaptırıcam yine sizin değerleriniz nedir benim gibi düşük olan varmı?

Ben gecen hafta adetım gectıkten 3 gun sonra 1427 cıkmıstı..

Kızlar bende dun gece cok ateslendım hala var bıraz ve gozlerım gunlerdır uyumamıs gıbı.. ısyerınde olmak ıstemıyroum.. Ve acayıp sısıkınlık var bende sızdede var mı?

yaaaa arkadaşlar az önce tuvalete gittiğimde akıntımın rengi açık kahverengi gibiydi.çok fazla değil ama korktum yine de.karın yada kasık ağrım falan yokk.nedir bu sizce?lütfen bi yorum yapınnn.allahım bebeğimi koru.

Canım ınsallah merak edılecek bısey degıldır. ama benım agrılarım hıc gecmıyor bu kadarı normal mı ya..

canım ya korkma. Dua et. Yat dinlen. Ama açık kırmızı olması sorun teşkil ediyor. Sen yinede dinlen. Hiç kalkma. Ve doktorunu ara. Sakin ol.

işyerindeyim malesef.biraz daha beklicem.devam ederse giderim hemen doktora.aksilik ya kendi doktorum da yurtdışında.başka doktora giderim olmazsa napiimm.oooffff allahım çok korkuyorum.:sinifsinif:

aysey canım geçmiş olsun..akıntın kan gibi mi?? benimde ilk zaamnlar sütlükahve gibi bi renkte gelmişti ama kanlı değil..böyle ise korkma...

canım baktımmesajına..
içini ferah tut bişey yok...ama eve gidince yinede dinlen mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…