merhaba arkadaşlarr,
ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu..
hihoyyyt
O ZAMN HOSGELDIN ARAMIZA.. haziran bebişleri hızla çoğalıyor. allah daha cok versın ınsallah.. saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almakta nasıp olsun..:CüvCüv:
ayy canım ne güzellll tebrik ederimmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
ne kadarlık hamişsin peki. keseyı gordun mu??
mrb arkadaşlar inşallah hepinizizn günleri yi geçiyordur bebişlerde sizde iyisinizdi.r Benimd ün lekelenmem dahada arttı sürekli geliyor ama kırmızlık yok. Dr progestronu 2 ye çıkardı pazartesince evde raporluyum sürekli yataktayım dün belim çok ağrıdı ama sanki bugün biraz azalıyor belimde geçiyor. Dr la konuştum dün regl günüm olduğu için bunlar olabilir dedi.
Hamile kalmak bir dert devam ettirmek ayrı dert doğurmak dahada dert.
Bizim gelin çok rahat hamile kaldı gayet rahat geçti kızcağız bugün çok zor doğum yaptı 3 gündür sancı odasındaydı. Sonunda oğlumuz doğdu ama havasız kalmış kordon boynuna dolanmış. Şimdilik yarına kadar küvezde. Yazık anne kucağına gelmeden iğneler serumlar. Allahım o minik meleğe yardım etsin.
merhabalar butun hazıran annelerıne bende ozgecay gıbı bugun ogrendım hamıs oldugumu cok mutluyum kızlar yaaa darısı butun ısteyenlerın basına ins.:lepi:zemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:alkisalkisalkis:Saruboceq::ecrin_bebek:
özgeçay ve ahuhayat TEBRİKLERRRRR......hoşgeldiniz.....
kızlar nasıl hızla çoğalıyoruz Allah eksik etmesin topik ten hamişleri:))))))))))))))))
sanırım haziran da nüfus patlaması olacak
hoşbulduukkk canııımm, yanına geldik biz de seniiiinnnnnn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?