2010 Haziranının Güzel Anneleri

herkesin değeri farklı farklı ben 1 gün geçince yaptırdım değerim 274 dü dr salı günü 1500 geçmiş olması gerekiyor keseyi görcez gel dedi..
aysey canımmm inşallah korkulacak bişey yoktur içini ferah tut stresten uzak dur, iş felan yapma evdede yat dinlen bence o akıntıdır bende akıntı var birde kaşıntım var azcıkkk sinir oldumm
ayyy birde kasıklarım ağrıyor ara ara adet sancısı gibi ama normalmiş sonraki aylarda bile regli zamanı o sancı oluyormuş... korkulacak bir şey yok diyorlarr

merhaba arkadaşlarr,
ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu..
hihoyyyt

ayy canım ne güzellll tebrik ederimmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlarr,
ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu..
hihoyyyt

O ZAMN HOSGELDIN ARAMIZA.. haziran bebişleri hızla çoğalıyor. allah daha cok versın ınsallah.. saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almakta nasıp olsun..:CüvCüv:

O ZAMN HOSGELDIN ARAMIZA.. haziran bebişleri hızla çoğalıyor. allah daha cok versın ınsallah.. saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almakta nasıp olsun..:CüvCüv:

ayy canım ne güzellll tebrik ederimmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

çok teşekkür ederiiimm..
tüm isteyenlere versin Allah inşallah..
çok değişik bir duyguymus :) :CüvCüv:

merhabalar butun hazıran annelerıne bende ozgecay gıbı bugun ogrendım hamıs oldugumu cok mutluyum kızlar yaaa darısı butun ısteyenlerın basına ins.:lepi:zemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:alkisalkisalkis:Saruboceq::ecrin_bebek:

mrb arkadaşlar inşallah hepinizizn günleri yi geçiyordur bebişlerde sizde iyisinizdi.r Benimd ün lekelenmem dahada arttı sürekli geliyor ama kırmızlık yok. Dr progestronu 2 ye çıkardı pazartesince evde raporluyum sürekli yataktayım dün belim çok ağrıdı ama sanki bugün biraz azalıyor belimde geçiyor. Dr la konuştum dün regl günüm olduğu için bunlar olabilir dedi.

Hamile kalmak bir dert devam ettirmek ayrı dert doğurmak dahada dert.

Bizim gelin çok rahat hamile kaldı gayet rahat geçti kızcağız bugün çok zor doğum yaptı 3 gündür sancı odasındaydı. Sonunda oğlumuz doğdu ama havasız kalmış kordon boynuna dolanmış. Şimdilik yarına kadar küvezde. Yazık anne kucağına gelmeden iğneler serumlar. Allahım o minik meleğe yardım etsin.

zeyhat geçmiş olsun canım...dikkat et kendine....
öyle vallaher bir evre ayrı zorgeçiyor....raporum bitti yarın okula başlıcam...bunalımdayım resmen....

zeyhatcım gelininizin bebeği doğmuş allahanalı banalı büyütsün....inşallah en kısa zamanda küvezden annesinin kucağına gelir..

canım allah yardımcınız olsun.. ıyıce dınlen bebegıne bısey olmasın allah korusun..
ayrıca yegenınızın ıcınde cok gecmıs olsun saglıgına kavusurda annecıgının kollarına gıder bır an once.. allah hepımıze yardım etsın bebeıslerımıze saglık versın..

canım sanada cok hayırlı olsun.. saglıcakla kucagına almakta kısmet olur ınsallah

yeni helen arkadaşlar hoş geldiniz:)))))))))))))))

kızlar ben bugün daha iyiyim yorgunluk yok okadar kuaföre falan gittim açıldı uykum...
daha rahatım lekelenmem falan yok kasık ağrılarım da geçti
bu sefer de bebeğime bişi mi oldu diye pipirikleniyorum Allah hepimizin bebeğini korusun acısını göstermesin inşallah
midem de çok rahat bugün
deli gibi et istiyo canım et tavuk çiğ et bile görsem canım istiyo

geçen hafta bugün yapmıştım ben testimi ve inşallah pıt pıt ımızı duymamıza 1 hafta var
haftaya cuma gidicem inşallah Allah tan okul var da zaman geçiyo evde hiiiiiç zaman geçiremiyorum

kızlar nasıl hızla çoğalıyoruz Allah eksik etmesin topik ten hamişleri:))))))))))))))))
sanırım haziran da nüfus patlaması olacak

kızlar nasıl hızla çoğalıyoruz Allah eksik etmesin topik ten hamişleri:))))))))))))))))
sanırım haziran da nüfus patlaması olacak

he hehhe olsun olsun daha fazla olsun.. sağlikla gelin bebişlerimiz..

bende ısyerındeyım hala ama dermanım yok resmen dızlerımde esımı beklıyorum gelıcek hastaneye gıdıcez.. sıskınlıgım gıderek artıyor gozlerımdekı yanma ateste cabası:çok üzgünüm:

arkadaşlar gittim doktora.kendi doktorum yurtdışında olduğu için sekreteri beni asistanlarına yönlendirdi.onlar baktılar.karından ultrasonla bebeğim ve kalp atışı gözüktü(allahıma şükür).yani doktor ben görüyorum dedi.bana da gösterdi ama ben panikten ve korkudan bişi göremedim.herhangi bir kanama da yok dedi.progestan yazdı.sabah akşam 1 er tane iç dedi,bol su iç dedi.kanaman olursa gel hemen dedi.kızlar progestan üzerine aç yada tok yazmamışlar,kullanan varsa nasıl içildiğini biliyomusunuz?

aysey ben kullanıyorum canım...ben tok içiyorum günde 2 tane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…