2010 Haziranının Güzel Anneleri

leyloş kız yakınımda olsaydın iğnemi yapsaydın bacım ya....

bana ilişiki yasağını ilk dr koymuştu ama bu prof serbest dedi...

yapardim ya. ama napalim,uzatayim,hemde cok (
aslina o kadar da zor is degil,alisirsin yapmay sonra da bagimlisi olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim,dr-a gittinmi?nasilsin simdi?

tebrikler canim,gozunaydin.ugur getirsin bebisin insallah...

seni de tebrik ediyorum canim,Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...

merhaba arkadaşlarr,
ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu..
hihoyyyt
Gozunaydin canim,aramiza hosgeldin :)

topigimiz kalabaliklasiyor ne guzel yaaa.cok seviniyorum.Tebrikler canim...

Darisi bizim basimiza insallah...anali babali buyusun canim...

benim de dun biraz bulantilarim oldu.ama bugun midem rahat benim de.zaten gunler bir birini tutmuyor ki.disarida olunca aciliyor insan.temiz havada cok olmaya calisiyorum.bulantilara da iyi geliyor.

cok sukur canim,sevindim.
progeston sabah aksam yemekten sonra iciyorum.tok karina icmelisin.opuyorumnanaktan kib haaa

ben 4 gundur annemlerde kaliyorum.esim,annem ve kardesim turkiyede.ben de babamla kaliyorum.bugun komsuya ciktim ve evde misir kaynatiyorlardi...kokusu vurmadimi yaaa.bayilacaktim.ama daha pismemisdi.hemmen babacigima mesaj cektim gelince misir al diye.simdi kaynatiyorum,oyle gec kayniyor ki mubarek sistimmmmmmmmmmmmmm resmen:sinifsinif:

kizlar peki siz nelere aseriyorsunuz?
ben genelde eksi seyler yiyorum,tatlilari canim cekmiyor.
ya siz?
ha soyle de diyorlar ki,canin eksi bisey cekiyorsa oglun,tatli cekiyorsa kizin olacak kaydirigubbakcemile3
bu tahminlere gore oglum olacak insaaallah :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

progestan neden verdı canıma.s.

ben çooooooooooooooooook et istiyorum
hamile olduğumu bilmeden bile deli gibi köfte istemişti canım
hala da öyle çoğu kişi tiksinip yiyemezmiş eti ama benim canım çok istiyo çiğ et bile görsem acıkıyorum
başka da öyle ekstra bişi istemiyoo
şu an sadece et,tavuk

merhabalar haziran anneleri.ben günümden 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu.23 eylülde mens günümdü.19 eylülde idrar testi yaptım pozitif çıktı.kan testi de yaptım 4 haftalık hamile olduum çıktı.reglden 4 gün önce bir leke geldi günüme de daha vardı.internetten çok okuduğum için gebelik belirtisi olduğunu düşünüp test yaptım.şimdi 7. haftanın içindeyim.hesaplarıma göre 31 mayıs doktora göre 2 haziranmış doğum tarihim.arkadaşlar mayıs 2010 topiğine baktım ilk başta tüm anneleri tanıtmışlar yaş boy kilo sat günü(son regl tarihi) süper olmuş.biz de mi öyebişiler yapsak br göz atın isterseniz..sağlıkla kalın

maviumutolsun ben de et yiyemiyorum,tavuk da yiyemiyorum.nasil aseriyorsun boyle seylere:)))
aysel77,senin bebisin herkesinkinden buyuk burda :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
haziran ayimiz tam dolsun da biz de insallah yapariz oyle bir liste.

canım yanlış biliyosun onu sen ne demişler ''ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı'' ben ilk hamileliğimde hep ekşi yedim yeşil erikleri kilolarca yiyodum kızım oldu ablam da tepsi tepsi tatlı yerdi oğlu oldu.

herkeslere günayyddıınnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

progestan neden verdı canıma.s.

canım koruma amaçlı verdi sanırım.bebek daha iyi tutunabilsin diye dedi.zaten allah nasip ederse 14 ekimde kendi doktorum geliyo ona gidicem.inşallah başka sorunum olmaz da o bakınca karar verir zaten.belki de bıraktırır bilmiyorum.

günaydınn kızlarrrr
ya kasık ağrılarım çok varrr dün annem bendeydi turşu kurduk e tabi annemlere henüz
hamileliğimi söylemedik salı günü gidip dr öyle söylüycez e tabi annem bizde olup öyle
turşu murşu uğraşınca çok yoruldum hatta bi ara odaya girip ağladım belim çok ağrıdı
neyse sonra yattım annem sende bi gariplik var dedi yok bende bişey dedim :)
şu an kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var
ayrıca normalde ben tatlıyı hiç sevmem tatlı şeylerr yiyorum hep çikolata felannn
Allahım sen bebişlerimizi koru

leylacım gıtmedım doktora dun yıne atesım cıktı bıraz ama gece gectı ama gozlerım hala yanıyor hıc uyumamıs gıbı.. şişkinlıkte devam edıyor hala.. benım kronık gastrıtım var sanıyorum o yuzden boyle oldu bırde kızlar bebısım 6+0 oldu bugun gecen doktora gıttgımde gordumkı 2 kılo almısım 49 kılo olmusum ben yandım galıba. cok yıyorumm.. suan ıkıncı kahvaltımdayım.. persembe gunu gıdıce pıtpıtları duymaya o zamn ogrenırım artık..

bende nelere aserıyorum bellı olmuyo yesıl zeytın, çilek, bırde bugun ıse gelırken ayva agacları gordum otobusten nası canım cektı ama o agactakı ayvayı:S

bgün kimsecikler yok sayfamızda,kimsenin sesi çıkmıyorrr.hheeyyyyy kızlaarrrrr nerdesiniz????ses veriinnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

mhtp arkadaşım naptın?sanırım bugün doktora gidecektin dimi?hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirsin.hemen yaz gelince,meraktayız

ben buradayım. tekrar geçmiş olsun. şuan iyisin dimi?

evet canım iyiyim çok şükür.sağol.akıntım yok bugün.dün doktor da ben bebeği ve kalp atışını görüyorum ve kanaman da yok deyince rahatladım biraz.allah kimseye göstermesin yaaa.:Saruboceq:

kızlar sigara sorunu olan varmı aranızda...

canım ben 11 yıllık tiryakiydim.günde en az bir paket.ama 1 yıl önce bebeğe karar verdiğimiz zaman biorezonans yönteminin de yardımıyla tek seansta bıraktım.çok şükür 1 yıl olacak,kurtuldum tamamen.sen içiyomusun yoksa?sakın canımmm.doktorum bana her gidişimde sıkı sıkı tembih ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…