leyloş kız yakınımda olsaydın iğnemi yapsaydın bacım ya....
bana ilişiki yasağını ilk dr koymuştu ama bu prof serbest dedi...
yapardim ya. ama napalim,uzatayim,hemde cok
aslina o kadar da zor is degil,alisirsin yapmay sonra da bagimlisi olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim,dr-a gittinmi?nasilsin simdi?günaydın kızlar.. ben hıc ıyı degılım bugun ne yazıkkıı.. dun gece atesım cıktı ve gozlerım yanmaya basladı ogleden sonra halada aynı ve 3, gun oldu karnım 5 aylık gıbı oldu acayıp sekılde sıskınlıgım var. doktor gavıscon vermıstı ıcıyorum 3 gundur daha kotu oldu resmen ve mıde bulantılarımda cogaldı her kokuda öööğğ gelıo.. zor gecıcek galıba.. bebegımle ılgılı bı sorun olmasında ben cekerım ama korkuyorum.. karın bslugukma bıcak saplanır gıbı agrılar gırıyor..
akıntı demıssınız bendede cok yogun ve beyaz bı halde..
ilişkiyede ara verdık esımle ne olur olmaz dıye en azından ılk 2 ayını tamamlayana kadar boyle..
tebrikler canim,gozunaydin.ugur getirsin bebisin insallah...günaydın kızlarrr dün dayanamadım gidip kan testi yaptırdımm şükürler olsun Rabbime
HAMİLEYİMMM değerim 274, dr umu aradım ne yapayım diye şimdi kese gözükmez
haftaya salı gel değerin 1500 üstü olur kan testine tekrar gerek yok dedi ayyy varya okadar
tedavi felan hala inanamıyorum kendi geldi meleğimmm dr a dedim 6 ay önce aşılamada
tutmamıştı şimdi nasıl oldu şaşaırdık dedim e ne var bunda olur tabii diyooo e tabi ben
heyecandan ne yaptığımı bile bilniyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorumm
inşallah hepimiz sağ salim kuzucuklarımızı kucağımıza alırızz
offf ne garip bi duyguu içimde bi canlı var ...
seni de tebrik ediyorum canim,Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...selam kızlar bende hamileyim pazartesi kan testi yaptırdım adetim 3 gün geçmişti değerim 20,70 çıktı doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dün tekrar yaptırdım 39,48 çıktı değerim ikiye katlamış ama neden düşük sizce çok korkuyorum doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yarın yaptırıcam yine sizin değerleriniz nedir benim gibi düşük olan varmı?
Gozunaydin canim,aramiza hosgeldin :)merhaba arkadaşlarr,
ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu..
hihoyyyt
topigimiz kalabaliklasiyor ne guzel yaaa.cok seviniyorum.Tebrikler canim...merhabalar butun hazıran annelerıne bende ozgecay gıbı bugun ogrendım hamıs oldugumu cok mutluyum kızlar yaaa darısı butun ısteyenlerın basına ins.:lepi:zemuszemusopuyorumnanaktan:sm_cool:alkisalkisalkis:Saruboceq::ecrin_bebek:
Darisi bizim basimiza insallah...anali babali buyusun canim...Bizim gelin çok rahat hamile kaldı gayet rahat geçti kızcağız bugün çok zor doğum yaptı 3 gündür sancı odasındaydı. Sonunda oğlumuz doğdu ama havasız kalmış kordon boynuna dolanmış. Şimdilik yarına kadar küvezde. Yazık anne kucağına gelmeden iğneler serumlar. Allahım o minik meleğe yardım etsin.
benim de dun biraz bulantilarim oldu.ama bugun midem rahat benim de.zaten gunler bir birini tutmuyor ki.disarida olunca aciliyor insan.temiz havada cok olmaya calisiyorum.bulantilara da iyi geliyor.yeni helen arkadaşlar hoş geldiniz:)))))))))))))))
kızlar ben bugün daha iyiyim yorgunluk yok okadar kuaföre falan gittim açıldı uykum...
daha rahatım lekelenmem falan yok kasık ağrılarım da geçti
bu sefer de bebeğime bişi mi oldu diye pipirikleniyorum Allah hepimizin bebeğini korusun acısını göstermesin inşallah
midem de çok rahat bugün
deli gibi et istiyo canım et tavuk çiğ et bile görsem canım istiyo
geçen hafta bugün yapmıştım ben testimi ve inşallah pıt pıt ımızı duymamıza 1 hafta var
haftaya cuma gidicem inşallah Allah tan okul var da zaman geçiyo evde hiiiiiç zaman geçiremiyorum
arkadaşlar gittim doktora.kendi doktorum yurtdışında olduğu için sekreteri beni asistanlarına yönlendirdi.onlar baktılar.karından ultrasonla bebeğim ve kalp atışı gözüktü(allahıma şükür).yani doktor ben görüyorum dedi.bana da gösterdi ama ben panikten ve korkudan bişi göremedim.herhangi bir kanama da yok dedi.progestan yazdı.sabah akşam 1 er tane iç dedi,bol su iç dedi.kanaman olursa gel hemen dedi.kızlar progestan üzerine aç yada tok yazmamışlar,kullanan varsa nasıl içildiğini biliyomusunuz?
cok sukur canim,sevindim.
progeston sabah aksam yemekten sonra iciyorum.tok karina icmelisin.opuyorumnanaktan kib haaa