2010 Haziranının Güzel Anneleri

selam kızlarrr...

bende burdayım bakınıyorum sureklı ama kımsecıkler yok...

sigarayı ben bırakalı bıkac hafta oldu. ama bıkac kez dayanamayıp bıkac sıgara yaktım ıkı kere cektıkten sonra bbegıme yaptıgım kotuluk aklıma elınce attım.. lanet olsun su sıgaraya.

bende burdayım.bende kimse yok diye kapatıp çıkıyorum.bugün iş de sakin.oofff canım sıkıldı valla.eve gitmek istiyorum biran önce mirmirmirmir

mhtp arkadaşım naptın?sanırım bugün doktora gidecektin dimi?hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirsin.hemen yaz gelince,meraktayız

merhabalr kızlar...okuldan yeni geldim....yorgunluktan öldüm valla....

canım pzt gidicem dr ama arka arkaya sevk alamam..bu nedenle (cumada çağırmıştı iğnemin raporu çıkacak) cuma tek seferde halledeyim diyorum...yani 1hafta sonra gidicem...

nelere aşerdiğinizi yazmışsınız...ben başta tatlı istiyodu ama 2 gündür turşu yiyorum...bizim çocuk ne istediğini bilemedi:))))

birde çin takvimine bakınca doğru çıkıyo diyolar erkekmi kızmı diye ona göre benimki kız..

valla canım herkeste tutmuyor....bende tutmamıştı erkek gözüküyodu kız oldu...
şimdi kız gözükyor herhalde erkek olacak..benimde içime öyle doğuyor...

sigara içenler alınbakalım bunlar size.. klava:klava:klava:
valla şaka bir tarafa bırakın kızlar şu mereti...ben eşime bıraktırmaya çalışıyorum ...

:)

ya evet bugun cok sıkıcı bende eve gıdeyım dıyorum.. ama canım annemın ayranlı corbasından ıstedı sıparıs verdım corba ıcmeye gıtcem sonra evıme gıdıcem pazartesı sabahına kadar uyumayı planlıyorum

daemon ahhh bende açım biraz dinlenip kanımı doyurucam ve yatıcam sırtım boynum kopmuş valla...

merhaba yeni haziran anne adaylarımız.. bende 2009 haziran annesiyim.. hepnize sağlıklı ve hzurlu bir gebelik diliyorum.. inş.. sağlıkla bebeişleirnzie kavuşursunuz.. bu mutluluğu sizlerde tadarsınız..

armağanım teşekkür ederizcanım...kuzunu allah bağışlasın...

sizlerle bi şiir paylaşayım dedim

Aşık olmalısın delice..
Özgürce..
Korkmadan söylemelisin sevdiğini..
Ve hiç kimse umurunda olmamalı..
Mutluluk olmalı birde..
Senin gözlerinde başlamalı,
Onun yüreğinde bitmeli cümleler..
Öyle sevmelisin ki,
Kelimeler yetmemeli bazen..
Birde kaçmamalı,
Korkmamalı,
Bırakıp gitmemeli sevgiliyi..
Benim gibi olmalı..
Senin gibi..
Aşk sen, sen ben olmalı..

burdayız burda yalnız degılsın ama ben bu sıtede forumlara pek alısamadım:S

kızlar benden tavsiye uyuyabildiğiniz kadar uyuyun , çok ararsınız bu günleri sonra
bana böyle diyorlardı hamileyken inanmıyordum , doğruymuş
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar benden tavsiye uyuyabildiğiniz kadar uyuyun , çok ararsınız bu günleri sonra
bana böyle diyorlardı hamileyken inanmıyordum , doğruymuş
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

uyuyalım da nasıl uyuyalım,çalışıyoruz :sm_confused: ancak akşamları erken yatabilirsek o kadar işte.ben 6+2 yim ama şimdiden başladı uyuklamalarım.bakalım geri kalan zaman nasıl geçecek

birde çin takvimine bakınca doğru çıkıyo diyolar erkekmi kızmı diye ona göre benimki kız..
benim icin de yapsaniz su cin takvimini....nolur yaa:) sat mi lazim yoksa hamile kaldigin gun mu?sat lazimsa 31 agustos,ama hamile kaldigim tabiki eylul...

yaaa oyle mi?benim kizim mi olacak simdi.ben erkek istiyodum,kendimi de ona motive etmisdim.neyse,saglikli olsun da,bi sonraki erkek olur :))))))))))
Kizlar yaa,ben et yiyemiyorum ama...igreniyorum....bide sogandan tiksiniyorum.....iyyyy:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…