2010 Haziranının Güzel Anneleri

arkadaş gözümüz yollarda kaldı,nerelerdesin???yerimseniben

ben den başka et isteyen yok mu yaffffffffffffffffff
ben de sigara içiyodum ama 1 eylülde bıraktım bebeğimi öğrendiğim gün:))))))))))))))))))))
hiç te canım istemedi............

Bana da hep kızım olacakmış gibi geliyo taaaa evlenmeden önce bile ilk kızım polacağını düşünürdüm.
ama yakınlarım genelde erkek diye tahmin ediyor
ama bence benim miniğim kız:)))))))))))))))))

arkadaş gözümüz yollarda kaldı,nerelerdesin???yerimseniben

canimsin yaa :)) kayinalidem bizdeydi.onla oturdum,sonra yolcu ettim onu hem de havami degistim biraz yurudum,iyi geldi.geziyordum canim :)

aferin dadlum,sigarayi birakmissin..kiz 1 eylulde nasil bebegini ogrenirsin?hesaplamalarima gore o zaman bebisinin temel atma toreni bile olmamisdi kaydirigubbakcemile3o 1 ekim olmasin?

maviumut bencede senin oğlun olacak banada öle geliyor..
benimde oğlum olacak sanki..sağlıklı olsun da kız erkek farketmez...

leylacım merhaba canım..iyiyim bugün...okulda aldığım raporun acısını çıkarırcasına ders yaptım yorulmuştum ama dinlendim...
dengesizliğimin neticesinde dün bunalımdaydım ama bugün iyiyim..:)))))))))))

sen nasılsın canım ??bebişde sende iyidir inşallah...

bişey sorucam benim göğüslerim neden şimiyo yaaaa

biz iyiyiz cok sukur.
benimki de bir ara cok sismisti,2 gundur normale dondu sanki.
herkeste sisecek diye bir kural yok ki.dokununca agriyor mu canim?1gunumuz digerini tutmuyor zaten.
bulantin var mi senin?

bulantı başlarda vardı şimdi yok..göğüslerim bazen acıyor ama hiç şişmedi..diğerlerinde hemen şişiyordu...:S

aynen valla birgün diğerine uymuyor..

benim öncekinde tutmadı bu sefer bakalım kız olursa tutacak...

hepinize teşekkürler kızlar minik yiğenim çok zor doğmuş bugün öğrendim yazık anestezici çocuk cerrahı koşup gelmiş midesini yıkamışlar pazartesince kalacakmış küvezde ama düzlemye başlamış. Artık annesinide emmeye başaldı.

Garibim gece acıkmış elindeki serumu emerek çıakrmış heryeri kan olmuş acımıştır ama komik iştahlı eşşek :)

ben bugünkontrolüm vardı daha önce rahim ameliyatı geçirdim ben çok tecrübeli bir dr yaptı ameliyatımı.

bu sıkıntılardan sonra ona gittim 4+4 olmama rağmen ultrasonda bebeğin gölge gibi yerini gördü. Burda canlanacak dedi :) sağdaydı.

kan değerin 250 olduysa kanamadan korkmamıza gerek yok dedi. Allaha şükür 563 oldu tekrara çağıracak beni ultrason için.

kamyas değern için üzlme bende 35 le öğrendim önemli oaln 2 kat artması artmış.

iyice bebek yerşene kadar kendine dikkat et yorulma dinlen bunlar bu süreçte çok önemli.

Kızlar merhaba,
Dün gece kanamam oldu hemen acile gittim sabah da doktorumla görüştüm, maalesef düşük riskim varmış, 1 hafta sürekli yat haftaya tekrar gel dedi,
Geçen sene de 5 haftalıkken düşük yapmıştım ve bilinen bir sebebi de yok, çok canım sıkıldı, paylaşmak istedim,
ıyi bakın kendinize ve bebeklerinize...

benim canımda bişey istemiyor hç bişey yemek istemiyorum bazen çok midem kazınıyor o zaman küçük bir tost yiyorum düşünüyorum şunumu bunumu yesem diye canım hiç bişey istemiyor.

akşam yemeği zorla içtiğim bir tabak sadece çorba.

geçmiş olsun.

bolca dinlen benimde lekelelenmem vardı yatarak atlattım.

hiç rahim filmi çektirdinmi?

ah kuzucum ..ibak ne güzel iyiye gidiyomuş..inşallah en kısa zamanda da evine çıkar...

maşallahhhh

canım geçmiş olsun...yat dinlen sadece tuvalete kalk...buradan bebişine dua ediyoruz..sıkıca tutunacak annesine inşallah..

zayhat 4+4 ken gormus demek bebisi minicik de olsa.gozunaydin.
MRL26 canim bol bol dinlen.ilk trimester dusuk riski cok fazla biliyorsun.insallah saglikla bebisini kucagina almak kismet olur.

kizlar bi de bisey sorucam cin takvimine ait.arkadasimi hesapliyorum da o da 11haftalik hamile.ama yasini nnasil hesapliycam?dogumgunu aralik,aslinda benim de dogumgunum aralik.biraz kafam karisti. yani ayli yilli hesaplamalara gore 22 yas 9 aylik o.kaydirigubbakcemile3 aralikta 23ne basicak.simdi hamile kalma yasi 22 oluyor oyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…