benim icin de yapsaniz su cin takvimini....nolur yaa:) sat mi lazim yoksa hamile kaldigin gun mu?sat lazimsa 31 agustos,ama hamile kaldigim tabiki eylul...
yaaa oyle mi?benim kizim mi olacak simdi.ben erkek istiyodum,kendimi de ona motive etmisdim.neyse,saglikli olsun da,bi sonraki erkek olur :))))))))))
Kizlar yaa,ben et yiyemiyorum ama...igreniyorum....bide sogandan tiksiniyorum.....iyyyy:dilcikar:
arkadaş gözümüz yollarda kaldı,nerelerdesin???yerimseniben
ben den başka et isteyen yok mu yaffffffffffffffffff
ben de sigara içiyodum ama 1 eylülde bıraktım bebeğimi öğrendiğim gün:))))))))))))))))))))
hiç te canım istemedi............
Bana da hep kızım olacakmış gibi geliyo taaaa evlenmeden önce bile ilk kızım polacağını düşünürdüm.
ama yakınlarım genelde erkek diye tahmin ediyor
ama bence benim miniğim kız:)))))))))))))))))
Kızlar merhaba,
Dün gece kanamam oldu hemen acile gittim sabah da doktorumla görüştüm, maalesef düşük riskim varmış, 1 hafta sürekli yat haftaya tekrar gel dedi,
Geçen sene de 5 haftalıkken düşük yapmıştım ve bilinen bir sebebi de yok, çok canım sıkıldı, paylaşmak istedim,
İyi bakın kendinize ve bebeklerinize...
hepinize teşekkürler kızlar minik yiğenim çok zor doğmuş bugün öğrendim yazık anestezici çocuk cerrahı koşup gelmiş midesini yıkamışlar pazartesince kalacakmış küvezde ama düzlemye başlamış. Artık annesinide emmeye başaldı.
Garibim gece acıkmış elindeki serumu emerek çıakrmış heryeri kan olmuşacımıştır ama komik iştahlı eşşek :)
ben bugünkontrolüm vardı daha önce rahim ameliyatı geçirdim ben çok tecrübeli bir dr yaptı ameliyatımı.
bu sıkıntılardan sonra ona gittim 4+4 olmama rağmen ultrasonda bebeğin gölge gibi yerini gördü. Burda canlanacak dedi :) sağdaydı.
kan değerin 250 olduysa kanamadan korkmamıza gerek yok dedi. Allaha şükür 563 oldu tekrara çağıracak beni ultrason için.
Kızlar merhaba,
Dün gece kanamam oldu hemen acile gittim sabah da doktorumla görüştüm, maalesef düşük riskim varmış, 1 hafta sürekli yat haftaya tekrar gel dedi,
Geçen sene de 5 haftalıkken düşük yapmıştım ve bilinen bir sebebi de yok, çok canım sıkıldı, paylaşmak istedim,
İyi bakın kendinize ve bebeklerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?