2010 Haziranının Güzel Anneleri

ah kuzucum ..ibak ne güzel iyiye gidiyomuş..inşallah en kısa zamanda da evine çıkar...

ya içim acıyor aklıma geldikçe allahtan iyileşiyor dr larda garip 3 gün bir insan sancı odasında bekletilirmi doğuramıyor işte. Allaha şükür kalıcı bişey olmadı.

ya teyzesi sağda küçük bir yuvarlak karartıydı :))

ya içim acıyor aklıma geldikçe allahtan iyileşiyor dr larda garip 3 gün bir insan sancı odasında bekletilirmi doğuramıyor işte. Allaha şükür kalıcı bişey olmadı.

ay evet ya nie bekletiyolarsa....istemezsin zorla sezeryan yaparlar..zor durumdayken doğur diye bağırtırlar....

22 olaeak hesaplıcak canım...
benimki daha garip...adet tarihi 30 ağustos dopum günüm 28 eylül 81 hadi bakalım yaşı kaç hesaplıcam??
aha şimdi baktım da her halükarda kız çıkıyo ama bence erkek !!!
sağlıkla gel kuzummm

evet hakketen garip :)
o zaman onda da bende de erkek cikti.hayirlisi
...

çin takcivimine göre oğlummu olacak akannehir ben kız istiyordum pembe tulum bile aldım :)

evet leyla bence de 22 olması lazım çünkü 23.yaşı gelmeden hamile kalmış..
benim çin takvimine göre erkek çıkıyo
ama ben nedense hep kız gibi hissediyorum
çok bekledik biz bebeğimizi yani 9 ay bekledik ama çok şey yaşadık bi başarısız aşılama sonra eşimin varikosel ameliyatı vs.çok uğraşıcaz sandım Rabbim aratmadı çok şükür ameliyattan 3 ay sonra geldi kuşum o yüzden kız erkek benim için hiç hiç hiç farketmez
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter

bu arada evet 1 ekimde bıraktım sigarayı yanlış yazmışım(((((((((((((((((

mehtap cım sen de erkek demişin ama kısmet artık
hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah

ay öyle canım önce sağlıklı vaktinde gelen bebeklerimiz olsun da kzı erkeği sonraki mesele...
ama insan merak etmeden de duramıyorum...

bi dakka yaaaa ben geçen sefer ocakta hamile kaldım ee o zaman 27 oluyorum o zaman kız oluyo tutuyor!!!!!!!! delüdüm haaaa yeni farkettim..tutuyomuş...:kedi:
o zman şimdi de kız çıkıyo...
kız olursa kızım yeniden gelmiş gibihissedicem...yavru kuşum ....

15ci haftaya kadar biliriz artik cinsiyeti ama mehtap hakli,insan merak edemeden duramiyor:))
am ben hep erkek cocuk istemisimdir,benim de erkek kardesim yok,anne de babam da cok istemisler.aslinda annem cok cocuk olmasi taraftari,yani en az 3 cocuk istiyormus,fakat kiz kardesim dogarken iyiymis,ama sonra sagliginda problemler oldu ki,hala da devam ediyor.ekim ayinin 6si 1ci ve bugun ikinci amelyatini oldu.su an istanbuldalar.Amelyat iyi gecmis cok sukur,16si taburcu olacak.cok ozledim yaaa(
kendi dertlerimle sizleri de bogmak istemezdim ama soyledim iste,kusura bakmayin,biraz uzun oldu.

neyse,sozum ona ki,iste bu sebeplerden dolayi erkek cocugum olmasini isterim,ama kiz da olsa hic ama hic farketmez.yeter ki,saglikli olsun.cunku kardesimin saglik probleminin en yakindan tanigi biziz ve bizden iyi hickimsebilmez neler cektigimizi.yeter ki saglikli olsun....

leylacım geçmiş olsun...
dertler paylaşıldıkça azalır unutma...içinde seni sıkanları rahatlıkla paylaş canım...bak bende neler yaşadım anlatamıyorum kimseye burada aynı şeyleri yazıp duruyorum ama içimi rahatlatıyorum...

kardeşine geçmiş olsun...

cok tesekkurler canim,haklisin.dertler paylsdikca azalir...:))

çok şükür zeyhat.çok sevindim.inşallah kalp atışlarını da duyacağız burda sırayla hepimiz alkisalkisalkis

kızlar bu arada benimde çin takvimine göre erkek gözüküyo.benimde öğrendiğim ilk andan itibaren erkek doğuyo içime.ama gerçekten bizim de özel bi isteğimiz yok.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

durmadan yatıyorum hanımlar ben..midem çoooook fena.bir haftadır sadece tuzlu ayran ve çubuk krakerle besleniyorum.su dahi içemiyorum ki ilaç kullanıyorum.metpamit dramamine ginger işe de yaramıyo artık...bu arada çin takvimine göre bebişim erkek olacakmış:))

canım ne kadarlık hamilesin?allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…