ah kuzucum ..ibak ne güzel iyiye gidiyomuş..inşallah en kısa zamanda da evine çıkar...
zayhat 4+4 ken gormus demek bebisi minicik de olsa.gozunaydin.
MRL26 canim bol bol dinlen.ilk trimester dusuk riski cok fazla biliyorsun.insallah saglikla bebisini kucagina almak kismet olur.
kizlar bi de bisey sorucam cin takvimine ait.arkadasimi hesapliyorum da o da 11haftalik hamile.ama yasini nnasil hesapliycam?dogumgunu aralik,aslinda benim de dogumgunum aralik.biraz kafam karisti. yani ayli yilli hesaplamalara gore 22 yas 9 aylik o.kaydirigubbakcemile3 aralikta 23ne basicak.simdi hamile kalma yasi 22 oluyor oyle mi?
ya içim acıyor aklıma geldikçe allahtan iyileşiyor dr larda garip 3 gün bir insan sancı odasında bekletilirmi doğuramıyor işte. Allaha şükür kalıcı bişey olmadı.
zayhat 4+4 ken gormus demek bebisi minicik de olsa.gozunaydin.
MRL26 canim bol bol dinlen.ilk trimester dusuk riski cok fazla biliyorsun.insallah saglikla bebisini kucagina almak kismet olur.
kizlar bi de bisey sorucam cin takvimine ait.arkadasimi hesapliyorum da o da 11haftalik hamile.ama yasini nnasil hesapliycam?dogumgunu aralik,aslinda benim de dogumgunum aralik.biraz kafam karisti. yani ayli yilli hesaplamalara gore 22 yas 9 aylik o.kaydirigubbakcemile3 aralikta 23ne basicak.simdi hamile kalma yasi 22 oluyor oyle mi?
22 olaeak hesaplıcak canım...
benimki daha garip...adet tarihi 30 ağustos dopum günüm 28 eylül 81 hadi bakalım yaşı kaç hesaplıcam??
aha şimdi baktım da her halükarda kız çıkıyo ama bence erkek !!!
sağlıkla gel kuzummm
aman zeyhatcim takvim iste...cok kafana takma.:)))
leylacım geçmiş olsun...
dertler paylaşıldıkça azalır unutma...içinde seni sıkanları rahatlıkla paylaş canım...bak bende neler yaşadım anlatamıyorum kimseye burada aynı şeyleri yazıp duruyorum ama içimi rahatlatıyorum...
kardeşine geçmiş olsun...
ben bugünkontrolüm vardı daha önce rahim ameliyatı geçirdim ben çok tecrübeli bir dr yaptı ameliyatımı.
bu sıkıntılardan sonra ona gittim 4+4 olmama rağmen ultrasonda bebeğin gölge gibi yerini gördü. Burda canlanacak dedi :) sağdaydı.
kan değerin 250 olduysa kanamadan korkmamıza gerek yok dedi. Allaha şükür 563 oldu tekrara çağıracak beni ultrason için.
durmadan yatıyorum hanımlar ben..midem çoooook fena.bir haftadır sadece tuzlu ayran ve çubuk krakerle besleniyorum.su dahi içemiyorum ki ilaç kullanıyorum.metpamit dramamine ginger işe de yaramıyo artık...bu arada çin takvimine göre bebişim erkek olacakmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?