2010 Haziranının Güzel Anneleri

yaa inanamıyorum ya hemen hemen hepimizin erkek bebeği olacak çin takvimine göre:))))))))))))))benimde erkek çıkıyo:)))))ben biraz araştırdım doğru çıkıyo arkadaşlar tabiki Allah bilir sağlıklı olması önemli olan.haftaya teker teker kalp atışlarını duymaya başlıcaz çok heyacanlıyım ben 16 ekimde duyacagım biraz daha beklıcem.

benimki de çin takviminde erkek görünüyoo...
bu sene erkek patlaması var herhalde

Geçen sene bugün öğrenmiştim içimde bi melek taşıdığımı, şimdi meleğim kollarımda. Allahın izni ile hepiniz sağlıkla meleklerinize kavuşursunuz inşallah kızlar. a.s.

çin takvimine göre benım bebişim kız görünüyor. bız evlenmeden kız bebek ıstemeye baslamıstık bıle ama nedense hep erkek gıbı gelıyor bana takvımde kız dedı.. allah hayırlısını versin saglıkla dogsun bebısım.. herkesın bebgı erkek olacak cın takvımıne gore benım kızı nasıl kacırsam burdan

kızlar ya benım bu halsızlıgım ne olcak boyle..

ben de bugün çok halsizim.resmen kafam düşüyo işyerinde mirmirmirmir neyse ki bugün erken çıkıyoruz.yoksa hayatta akşama kadar dayanamazdım.

ya bend ebugun tum gun uyumaı hayal edıyodum dun esım yegenımı getırdıbızde kalması ıcın cok sevıyorum onu ama ben bır hafta boyunca bugun aksama kadar yatmanın hayalını kurmustum:S

benım halsızlıgım gunlerdır gecmıyor kızlar. gozlerımdemıkrop kaptı heralde canavar gıbı kıpkırmızı yanıyo resmen

allah kardeşine şifa vesin inşalalh bir an önce sağlığına kavuşur

Selamun aleyküm millet a.s.
Ben geldim
Dün hamile olduğumu öğrendm :CüvCüv:
Bugün ultrason muayeneye girdim Doktorum 5 haftalık olduğunu söledi keseyi gördük çok şükür
ay sonu da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı beni :asigim:
Rabbim tamamına erdrsn inş. hepimizinkini :Saruboceq:

selamun aleykum

bende yaklaşık 4 haftalık hamileyim. dr bebeğimi göremedi, baştan gelişmemiş dedi çok üzüldm. tahlil yaptrmıştım ayın 6 sında (kanda gebelik) cuma gittim o gün yine istedi iki tahlili eşleştirince büyüme göstermiş ve çok küçük olduğundan yeni olduğundan göremedim dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizce bu normalmi arkadaşlar ? birde kalp atışlarını kaçıncı haftada duyuyorsunuz?

aleyküm selam evet rayihacım gözükmemesi normal daha çok küçük gözükmeye bilir 10 gün sonra görürsün ebdişelenmene gerek yok.kalp atışlarını 6 haftalık olunca duyuluyor.hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin.

slm kızlar...nasılsınız...
yeni hamişler gelmiş hoş gelmişler....:))

bende de halsizlik oluyor....

benimde hastalığıma 3 gün kala yapılan testte 35 çıktı hatta bir dr bu değer pekte dikkate alınacak bir şey değil dedi. Benimde küçüktü geç yumurtlama oldu bende bu ay diğerlerine göre gerideydim. Ama sonradan artıyor hiç merak etme 2 gün sonra yaklaşık 2 kat olduysa işler yolunda dmektir.

slm kızlar...nasılsınız...
yeni hamişler gelmiş hoş gelmişler....:))

bende de halsizlik oluyor....

bende çok uyuyorum öğlen uykusuna yatıyorum birde 5 uykusuna birde derin rüya bile görüyorum pazartesi iş var bakalım ne hale geleceğim.

Birde benim bazen tam baş dönmesi değil yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor 5 dakika falan sürüyor bu olunca ben hemen uzanıyorum düşmemek için. Onun ardından uyumamam 5 dakka sürmüyordur.

gözün ytdın inşallah zamanında sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…