çin takvimine göre benım bebişim kız görünüyor. bız evlenmeden kız bebek ıstemeye baslamıstık bıle ama nedense hep erkek gıbı gelıyor bana takvımde kız dedı.. allah hayırlısını versin saglıkla dogsun bebısım.. herkesın bebgı erkek olacak cın takvımıne gore benım kızı nasıl kacırsam burdan
kızlar ya benım bu halsızlıgım ne olcak boyle..
15ci haftaya kadar biliriz artik cinsiyeti ama mehtap hakli,insan merak edemeden duramiyor:))
am ben hep erkek cocuk istemisimdir,benim de erkek kardesim yok,anne de babam da cok istemisler.aslinda annem cok cocuk olmasi taraftari,yani en az 3 cocuk istiyormus,fakat kiz kardesim dogarken iyiymis,ama sonra sagliginda problemler oldu ki,hala da devam ediyor.ekim ayinin 6si 1ci ve bugun ikinci amelyatini oldu.su an istanbuldalar.Amelyat iyi gecmis cok sukur,16si taburcu olacak.cok ozledim yaaa(
kendi dertlerimle sizleri de bogmak istemezdim ama soyledim iste,kusura bakmayin,biraz uzun oldu.
neyse,sozum ona ki,iste bu sebeplerden dolayi erkek cocugum olmasini isterim,ama kiz da olsa hic ama hic farketmez.yeter ki,saglikli olsun.cunku kardesimin saglik probleminin en yakindan tanigi biziz ve bizden iyi hickimsebilmez neler cektigimizi.yeter ki saglikli olsun....
çok şükür zeyhat.çok sevindim.inşallah kalp atışlarını da duyacağız burda sırayla hepimiz alkisalkisalkis
kız cosmo yakaladım seni haziran annesi senii
selamun aleykum
bende yaklaşık 4 haftalık hamileyim. dr bebeğimi göremedi, baştan gelişmemiş dedi çok üzüldm. tahlil yaptrmıştım ayın 6 sında (kanda gebelik) cuma gittim o gün yine istedi iki tahlili eşleştirince büyüme göstermiş ve çok küçük olduğundan yeni olduğundan göremedim dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizce bu normalmi arkadaşlar ? birde kalp atışlarını kaçıncı haftada duyuyorsunuz?
slm kızlar...nasılsınız...
yeni hamişler gelmiş hoş gelmişler....:))
bende de halsizlik oluyor....
Selamun aleyküm millet a.s.
Ben geldim
Dün hamile olduğumu öğrendm :CüvCüv:
Bugün ultrason muayeneye girdim Doktorum 5 haftalık olduğunu söledi keseyi gördük çok şükür
ay sonu da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı beni :asigim:
Rabbim tamamına erdrsn inş. hepimizinkini :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?