2010 Haziranının Güzel Anneleri

aynen canım benimde heryer dönüyorr...bazen kısa bazen uzun sürüyor...cuma günü derste tahtaya yazı yazıyodumhemen oturdum...bugün dışarıdaydık yarımsaat heryer döndü valla...önceki hamileliğimde de olmuştu....korkuyorumdüşüvericemdiye

evde olsak neyse bende işi düşünüyorum şimdiden. otobüs münübüs birde üstüne yürüyüş yoldayken tutacak diye çok endişeleniyorum. Sende çok dikkat et kendine canm allah korusun.

Benim hiç uykum falan gelmiyo tam aksine sabahın 7sinde hortluyom sanki bişey var lmaz:
Halsizliğimde yoık şükür fingir fingir dolaşıyom evde kaydirigubbakcemile3
fazla dolaştığımda kasıklarımda ağrı oluyo oturuyom hemen :hulya:

Çok teş. ederim. İçimi rahatlattınız. Amin Rabbim herkeze nasib etsin hamişlerinde kucağına almalarını hayırlı evlat olmalarını nasib etsin inş.a.s.

:) Çok teş. ederim inanın yazdıklarınız içimi rahatlattı. Bazen dr işi garantiye almak için durumu abartıyorlar sanırım.

Bi tanıdğım yaşı biraz ilerlemiş adet olmayınca dr gitmiş demiş kist var, güvenmemiş başkasına gitmiş oda demiş menapoza giriyorsun, onada güvenmemiş 3. dr bu ne kist nede menapoz bu resmen bebek şimdi 7 aylık hamile. Bunları felan duyunca içim rahatıyor.

Allah razı olsun a.s.

rayihacım canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..
doktorlar sağolsun kendine göre farklı yorumlar yapıyolar....sen içini ferah tut yeter...

moralini bozma canım iyi şeyler düşün bak bana dr değerini dikkate almıyorum dedi o an o kadar üzüldüm ağladım strese girdimki saatlerce ertesi sabah kanamam çok arttı belkide sadece moral bozukluğundan oldu bu. Dinlenmeye çalış ağır şeyler kaldırma çok yorulma ve allaha emanet et bebeğini.

slm kızlar nasılsınız...herkes güzel havanın tadını çıkarıyor galiba....öptüm...

merhaba herkesee..nasılsınız kızlarr..

ya birşey soracağım, çok merak ediyorum.. şimdi benim karnımda sürekli böyle inceden inceden bir ağrı ve gazımda var..
bir de hani kalksam hızlı yürüsemi koşsam falan düşüverecekmiş gibi geliyor, öyle bir psikolojiye girdim.. daha alışamadım herhalde melegimin varlığına..

bir de okuyoruz ediyoruz o kadar ya, hani, ilk 3 ay tehlikelidir falan.. sanki hep bebişime bişey olacakmış gibi geliyor.. niye böyle korkular içindeyim anlamıyorum yaa ( düşünmemeye calışıyorum ama ister istemez bazen düşünüyorum..

sizin de böyle oluyor mu? ne yapmam gerek acaba?

Teşekkürler zeyhat :)))a.s.

hepimzin bebişleri Rabbime emanet inş.

bazen dr güven olmuyor, kime güvenicez bilmiyorumklava:

Aynen kardeşim bendede oluyor. Sonra çok nazlı gibi olduğumu düşünüyor utanıyorum nedense. Abartıyorum cidden :kedi:

Eşim geçen dediki bak bu kadar üstüne düşme, abartma gbileinden bişiler dedi. Bende çok kırıldım ağladım nerdeyse. Sonra bi keredaha oldu böle bişey dedim bana bu konuda böle şeyler deme çok moralim bozuluyor ağlıycak gibi oluyorum dedim. Artık demiyor bişey ama bazen öle düşündüğünü hissediyorum off nabalım yüz kere hamile olmuyozya demi :teytey: hem biz 7 yıldır bu anı bekliyorduk aşılamalar, tedaviler fayda vermedi kendiliğinden oldu elh. kaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar folik asit kullanıyormusunuz? ben bazen unutuyorum ve geç içiyorum, bazende aç karna içiyorum bişey olurmu bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi zahmet olmazsa

özgecim herkeste böyle olur ilk zamanlar sonra biraz daha rahatlarsın.....iyi düşün iyi olsun...

rayihacım folicasit kullanıyorum bende...aynen farklı saatlerde içtiğim oluyor...bildiğim kadarıyla çok önemli değil hergün mutlaka kullanmak önemli...

merhaba kizlar nasilsinizzzzzzz?
hamislik nasil gidiyor?
bende galiba bulantilar basliyor.bugun kusacak gibiydim,hicbir kokuya dayanamiyorum.((
mehtapcim masallah 6. haftaya girmissin tebrikler:)

leylacım saol canım senin bebişde maşallah büyüyor...
ama benim sanırım 6 haftadan küçük bu sata göre ama dr geç döllenme dedi haftaya gidince esas tarih belli olur....

leylacım saol canım senin bebişde maşallah büyüyor...
ama benim sanırım 6 haftadan küçük bu sata göre ama dr geç döllenme dedi haftaya gidince esas tarih belli olur....

ben tam 5ci haftada gitmisdim.
5 haftalik dedi.
hem ben idrarda da adete 5 gun kala ogrenmisdim hamileligi.sanirim benimki zamaninda dollenmis:)
doktora ne zaman gideceksin?gun aldinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…