bende çok uyuyorum öğlen uykusuna yatıyorum birde 5 uykusuna birde derin rüya bile görüyorum pazartesi iş var bakalım ne hale geleceğim.
Birde benim bazen tam baş dönmesi değil yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor 5 dakika falan sürüyor bu olunca ben hemen uzanıyorum düşmemek için. Onun ardından uyumamam 5 dakka sürmüyordur.
aynen canım benimde heryer dönüyorr...bazen kısa bazen uzun sürüyor...cuma günü derste tahtaya yazı yazıyodumhemen oturdum...bugün dışarıdaydık yarımsaat heryer döndü valla...önceki hamileliğimde de olmuştu....korkuyorumdüşüvericemdiye
mehtapcım ve zeyhatcım teşekkür ederim
sizler kaç haftalıksınız?
aleyküm selam evet rayihacım gözükmemesi normal daha çok küçük gözükmeye bilir 10 gün sonra görürsün ebdişelenmene gerek yok.kalp atışlarını 6 haftalık olunca duyuluyor.hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin.
benimde hastalığıma 3 gün kala yapılan testte 35 çıktı hatta bir dr bu değer pekte dikkate alınacak bir şey değil dedi. Benimde küçüktü geç yumurtlama oldu bende bu ay diğerlerine göre gerideydim. Ama sonradan artıyor hiç merak etme 2 gün sonra yaklaşık 2 kat olduysa işler yolunda dmektir.
rayihacım canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..
doktorlar sağolsun kendine göre farklı yorumlar yapıyolar....sen içini ferah tut yeter...
:) Çok teş. ederim inanın yazdıklarınız içimi rahatlattı. Bazen dr işi garantiye almak için durumu abartıyorlar sanırım.
Bi tanıdğım yaşı biraz ilerlemiş adet olmayınca dr gitmiş demiş kist var, güvenmemiş başkasına gitmiş oda demiş menapoza giriyorsun, onada güvenmemiş 3. dr bu ne kist nede menapoz bu resmen bebek şimdi 7 aylık hamile. Bunları felan duyunca içim rahatıyor.
Allah razı olsun a.s.
mehtapcım ve zeyhatcım teşekkür ederim
sizler kaç haftalıksınız?
moralini bozma canım iyi şeyler düşün bak bana dr değerini dikkate almıyorum dedi o an o kadar üzüldüm ağladım strese girdimki saatlerce ertesi sabah kanamam çok arttı belkide sadece moral bozukluğundan oldu bu. Dinlenmeye çalış ağır şeyler kaldırma çok yorulma ve allaha emanet et bebeğini.
merhaba herkesee..nasılsınız kızlarr..
ya birşey soracağım, çok merak ediyorum.. şimdi benim karnımda sürekli böyle inceden inceden bir ağrı ve gazımda var..
bir de hani kalksam hızlı yürüsemi koşsam falan düşüverecekmiş gibi geliyor, öyle bir psikolojiye girdim.. daha alışamadım herhalde melegimin varlığına..
bir de okuyoruz ediyoruz o kadar ya, hani, ilk 3 ay tehlikelidir falan.. sanki hep bebişime bişey olacakmış gibi geliyor.. niye böyle korkular içindeyim anlamıyorum yaa( düşünmemeye calışıyorum ama ister istemez bazen düşünüyorum..
sizin de böyle oluyor mu? ne yapmam gerek acaba?
leylacım saol canım senin bebişde maşallah büyüyor...
ama benim sanırım 6 haftadan küçük bu sata göre ama dr geç döllenme dedi haftaya gidince esas tarih belli olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?