mrb kızlar tam 9 aylık bekleyişin ardından 1 başarısız aşılama ve eşimin varikosel ameliyatının tam 3 ay sonrasında çok şükür ben de hamileyim:))))))))))))))))))))))))
1 ekimde önce idrar da kıpkırmızı 2 çizgi sonra da kan tahlilinde 2609 çıktı .....
cuma günü doktora gittim kesemiz göründü çok şükür şu an son adet tarihine göre 4hafta 5 günlük bebeğim
son adet tarihim 31 ağustos tu
internetten baktım 7 haziran görünüyo doğum
inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı devam eder kalp atışlarını duyarız gümbür gümbür ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
neyse doğum tarihi 7 haziran görünüyo ben de 6 haziran doğumluyum:))))))))))))))))))))))))
2 hafta sonra keseyi görmek için gidicem dilerim bi terslik olmaz
güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah herkese sağlıklı hamilelik diliyorum
evet canım özel hastaneye gittim ve vajinal yoldan bakıldı bi sorun olmaz dedi
küçük olduğu için karından görünmez dedi
benim biçok arkadaşım vajinal yoldan baktırmış
sana belki karından baktılarsa ondan görünmemiştir ,
inşallah en kısa zamanda görürsün minnacık kara bi nokta seninki de öyledir:)))))))))))))))))5 mm lik bi kese
canım ben perşembe günü dr gittim devlet hastanesine..dr hanıma durrumu bebek kayıplarımı söledim..iyi sen sonra gel dedi..ben ısrarcı olunca haftaya gel dedi...sizirimi farketti herhalde..vajinal baktı daha çok küçük olduğu için gözükmez dedi..galiba cihaz dandikdi ondan gözükmedi...
sonra başka dr gittim de o kan tahlili yaptı gebeliği o şekilde kesinleştirdim...
inşallah 2 hafta sonra peşpeşe pıtpıtları duyarız.......:ecrin_bebek:
merhaba kızlar bende varım bugün öğrendim adetrim geçmeden önce idrar sonra kan testi yaptırdım :))
benim bebeğimde 4 haftalık cuma doktora gittim karnımdan usg baktı doktor ve kesemizi gördüm 15 gün sonra kalp atışlarını duyacacız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?