2010 Haziranının Güzel Anneleri

ne güzel kızlar, Allah hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin, bende geçen sene bu günler ne heyecanlıydım, şimdi oğlum kollarımda çok şükür

benim de son adet tarihim 31 agustos ve bende de 7 haziran gibi dogum.insallah hayirlisi olur.bu gunler cabuk gecer ve bebislerimize kavusuruz.ben pazartesi gidecem doktora,henuz bakmadi bana 2 ilac verdi.folik asit ve dufaston.

kızlar merhabalar........çoğalıyoruz hergün...:))) ne güzel......
ilgilenebilecek arkadaş varsa liste yapsak iyi olur....

ben 4+4 te ultrasonla bakıldı ama kese gözükmedi....tabi devlet hastanesinde bakıldı acaba ultrason uydurukta ondan mı gözükmedi ki???
2 hafta sonra randevum var kalp atışı keseyi görmeye gitcem..inşallah görürüm........

leylacım dufaston ne ilacı??
bende folicasit ve progestan kullanıyorum....düşük önleyici....

leyla sen nie bu ilacı kullanıyosun kanaman falan mı var...??
benim 3 bebek kaybımvar diye önlem amaçlı verdi dr..

slm kızlar leyla ne güzel belki de aynı gün doğacak bizim bebişler Allah ım sağlıkla nasip etsin inşallah
gelişi zor olduğu için daha ailelere haber vermedik biz keseyi gördük cuma ama 2 hafta sonra kalp atışını duyalımda söylicez ailelere
bana doktor düşük önleyici falan vermedi sadece folik asit ve bulantın oursa die bi ilaç o kadar

zaman geçmio sanki çabucak 2 hafta geçse de duysam bebeğimin kalbini ve ilan etsem herkese

evet canım özel hastaneye gittim ve vajinal yoldan bakıldı bi sorun olmaz dedi
küçük olduğu için karından görünmez dedi
benim biçok arkadaşım vajinal yoldan baktırmış
sana belki karından baktılarsa ondan görünmemiştir ,
inşallah en kısa zamanda görürsün minnacık kara bi nokta seninki de öyledir:)))))))))))))))))5 mm lik bi kese

merhaba kızlar bende varım bugün öğrendim adetrim geçmeden önce idrar sonra kan testi yaptırdım :))

tebrikler yeni gelenlereeeeeeeee hg.....

ohh ohhh hamişler çoğalıyor......

canım ben perşembe günü dr gittim devlet hastanesine..dr hanıma durrumu bebek kayıplarımı söledim..iyi sen sonra gel dedi..ben ısrarcı olunca haftaya gel dedi...sizirimi farketti herhalde..vajinal baktı daha çok küçük olduğu için gözükmez dedi..galiba cihaz dandikdi ondan gözükmedi...
sonra başka dr gittim de o kan tahlili yaptı gebeliği o şekilde kesinleştirdim...
inşallah 2 hafta sonra peşpeşe pıtpıtları duyarız.......:ecrin_bebek:

benim bebeğimde 4 haftalık cuma doktora gittim karnımdan usg baktı doktor ve kesemizi gördüm 15 gün sonra kalp atışlarını duyacacız inş.

canım bana da bakmadan önce görünmeyebilir daha çok küçük demiştii.bence de makinayla alakalıdır.inşallah duyucaz kalp atışlarını telaş yapmayalım da iyi büyüsün bebişler

benim bebeğimde 4 haftalık cuma doktora gittim karnımdan usg baktı doktor ve kesemizi gördüm 15 gün sonra kalp atışlarını duyacacız inş.

hayırlı olsun bende cuma gördüm keseyi hadi hayırlısı bakalım sanırım kalp atışlarını da aynı gün duyucaz inşallah

oyyy oyy Çoğalsın hamişler benim günüme çok var eğer hamile kalırsam 4 temmuzda doğuracağım ama önden önce gelebileceği için buraya yazıyorum dularınıza ihtiyaçım var benim ve benim gibilere .....

Arkadaslar ben de yarın gidiyorum doktora...10 gun once gitmisdim de bakmadi hicçbisey gorunmez dedi.insallah yarın gorunur bebişim.
Yeni gelen hamişlerimiz,hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz,inşallah dolup taşar bu topigimiz.:)

Ceylancığım,dualarım seninle,inşallah tez bir zamanda sen de bebişine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…