2010 Haziranının Güzel Anneleri

ceylancım inşallah kırmızılar gelmez bebek gelir..........

slm kızlar şaşkın bir halde yazıyorum.adetim geçikti.hesapladım muhtemelen hazran annesiyim.ama biraz daha bekleyip kesinleştirince size yazacağım.şaşkınlığımın nedeni korunduğumu sanıyordum ama elimde turşu kavanozuyla gezince içime kurt düştü acıkcası.allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

hoşgeldin canım..hadi hayırlısı...bir an önce tahlil yaptır ve kesinleştir....:CüvCüv:

kızlar öncelike günaydın, daha önce yazmıştım ama okumamış olanlara tekrar yazayım. adetim 10 gün geçmişti test yapmıştım silik çıkmıştı. 10 günde geçince ben hamile olduğumu sandım. ama meğer değilmişim. evet ben hamile değilmişim sanırım çok istediğimden vucudum bana oyun oynadı. doktora gittim kan tahlili yaptırdım. neden geçmiş diye doktoruma nedeni yok sanırım psikoljik dedi. ve adetimin sökülmesi için iğne verdi yaptırdım. ama adet değilim. napalım hayırlısı.

gülüm olsun canım hayırlısı olsun..daha fazla stres yapma da gelsin adetin sonra çalışmaya başla........

:teytey:
hayırlı olsun bende cuma gördüm keseyi hadi hayırlısı bakalım sanırım kalp atışlarını da aynı gün duyucaz inşallah

çok teşekkürür ederim canım ay çok güzel aynı gün aynı heyecanı yaşayacağiz hayırlısı ile inş.:teyteybenden doktorum bir sürü tahlik istedi sizdende istedimi arkadaşlar???kaydirigubbakcemile3

beni 2 hafta sonraya çağırdı tahlilleri o zaman yapıcam dedi....7 hafta olmuş olacak yani...

benim tahlillerim de geçen hafta yapıldı.kan,kızamıkçık,toxoplasma,hepatit,hormon(tiroid) bu tahliller yapıldı.önümüzdeki hafta gideceğim ben de kalp atışlarını duymaya(inşallah).bu arada bana folik asit falan vermedi doktor.folik asit asıl gebe kalmadan önce faydalı dedi.(prof adam,sanırım bildiği bişi vardır)

arkadaşlar bir de benim hiç mide bulantım yok,tuhaf geliyo.sadece uyukluyorum sürekli ve göğüslerim çok şiş,ağrıyo.bir sorun yoktur dimi?sizlerde durum nasıl?

Arkadaşlar slm,
Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sanırım 4. hafta da doldu
Hemşire 10 gün sonra gelmemi söyledi erken gidersem görünmezmiş, sizde bu kadar beklediniz mi acaba?
Birde benim kan değerlerim oldukça yüksek, ikiz gibi görünüyor, içinizde ikiz bekleyen var mıdır merak ettim.

Merhaba bende aranıza katıldım. Hep okuyordum ama yazacak birşeylerim olmayınca yazmıyordum. Artık benimde sizinle paylaşmak istediklerim var. Ve bende hamileyim. Sat : 30 ağustos. 28 eylülde kan testi baktırdım. Orda çıktı. Daha çok minik :)

tebrikler canım.allah kucağına almayı nasip etsin.ben de
4+4 iken gitmiştim ama doktor küçük diye bakmamıştı ve 5+2 iken tekrar çağırdı,çok şükür keseyi gördük o zaman.10 gün sonraya tekrar randevum var,inşallah kalp atışlarını da o zaman duycaz.:Saruboceq:

canım tebrikler.kaç çıktı kan değerin?

özlemcim tebrikler canım hg..
satımız aynı...bende cuam günü yani 2 ekimde bhcg 694 çıktı...

tebrikler canım...bende 2 hafta sonra gidicem bebeğimi görmeye..dr gözükmez dedi gözükmedi de zaten...
canım hepimiz yeniyiz daha hiçbirimizin ikiz olduğu belli olmaz hele kalp atışlarını duyalım o zaman belli olur...senin tüp bebek yapılmış büyük ihtimalle ikizdir...:dance:

arkadaşlar bir de benim hiç mide bulantım yok,tuhaf geliyo.sadece uyukluyorum sürekli ve göğüslerim çok şiş,ağrıyo.bir sorun yoktur dimi?sizlerde durum nasıl?

aynen canım sürekli uyuyorum ben de öğretmenim ve 1.sınıf okutuyorum çok zor oluyo bulantı yok ama yemek yiyince öğürüyorum çok korkuyorum bişi olur die göğüslerim de bomba valla damarlı damarlı:))))))))))))))

kızlar hamile olduğunuzu ilan ettiniz mi herkese ben kalp atışını duymadan söylemicektim kimseye ama bugün annem aradı 2 tane hamile haberi verdi ben de dayanamadım söyledim:)))))))))))))))
siz kimlere söylediniz anne olduğunuzu ilan ettiniz mi yoksa kalp atışına kadar sabredebilecek misiniz????????

ALLAHÜMME YA MÜBDıÜ kızlar 99 kere okununca düşüğe karşıymış bu dua ben dün başladım ilgilenirseniz

ben de bu gun doktora gittim.kese gozukdu.
mini minnacik bisey.karindan bakdi,afedersiniz alttan bakmadi.zaten hic sevmem alt olayini,cok kasiliyorum ben o zaman :)
10 gun sonra kalp atislarini duymaya gidicem.folik asitle,dufastona (progeston) devam dedi,ben kesme demeyince kesmiyceksin.
tahlilleri de gittigim gun yaptiricam.simdi yapmanin bir anlami yok,iyisi 10 gun sonra dedi.
cep telefonuna da adimi kaydetti.ne zaman olursa ara dedi.gunduz gece hic farketmez.
doktorum genc diye cok rahatim onun yaninda...
oldum olasi yasli doktorlardan nefret etmisimdir:))
Insallah hayirlisiyla gelip gecer bu 8 ayimiz (ortalama o kadar kaldi sanirim)
Aysey hic bulantim yok yazmissin,bende de yok ama baslayacagindan cok korkuyorum.
Mhtp,senin bulantin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…