slm kızlar şaşkın bir halde yazıyorum.adetim geçikti.hesapladım muhtemelen hazran annesiyim.ama biraz daha bekleyip kesinleştirince size yazacağım.şaşkınlığımın nedeni korunduğumu sanıyordum ama elimde turşu kavanozuyla gezince içime kurt düştü acıkcası.allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
hayırlı olsun bende cuma gördüm keseyi hadi hayırlısı bakalım sanırım kalp atışlarını da aynı gün duyucaz inşallah
:teytey:
çok teşekkürür ederim canım ay çok güzel aynı gün aynı heyecanı yaşayacağiz hayırlısı ile inş.:teyteybenden doktorum bir sürü tahlik istedi sizdende istedimi arkadaşlar???kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar slm,
Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sanırım 4. hafta da doldu
Hemşire 10 gün sonra gelmemi söyledi erken gidersem görünmezmiş, sizde bu kadar beklediniz mi acaba?
Birde benim kan değerlerim oldukça yüksek, ikiz gibi görünüyor, içinizde ikiz bekleyen var mıdır merak ettim.
Merhaba bende aranıza katıldım. Hep okuyordum ama yazacak birşeylerim olmayınca yazmıyordum. Artık benimde sizinle paylaşmak istediklerim var. Ve bende hamileyim. Sat : 30 ağustos. 28 eylülde kan testi baktırdım. Orda çıktı. Daha çok minik :)
Arkadaşlar slm,
Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sanırım 4. hafta da doldu
Hemşire 10 gün sonra gelmemi söyledi erken gidersem görünmezmiş, sizde bu kadar beklediniz mi acaba?
Birde benim kan değerlerim oldukça yüksek, ikiz gibi görünüyor, içinizde ikiz bekleyen var mıdır merak ettim.
arkadaşlar bir de benim hiç mide bulantım yok,tuhaf geliyo.sadece uyukluyorum sürekli ve göğüslerim çok şiş,ağrıyo.bir sorun yoktur dimi?sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?