2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

merhaba kızlar ben 12+2 haftadayım 60 kiloyla kaldım şuan aynıyım çok iştahım yok zorla yiyorum resmen ve sonrasında midem de çok ağrı oluyo bugün ikili test yaptırdım doktor erkeğe benziyor dedi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

merhaba arkadaşlar...ben de aranıza yeni katıldım...12 haftalık benimki de 600gr almışım ama daha fazla gösteriyor...özellikle de göbeğim...

bende 12.haftadayım.benimkide kız olacakmış hayırlısıyla doğsun eli ayağı düzgün,sağlıklı olsunda.hepimiz için dualarım.bende kilo almadım.buaydan itibaren almaya başlarım iştahım açıldı birde artık beslenme önemli,büyüdü bebişlerimiz.Bol bol su için su çok önemli.koca bardak süt içiyorum kızım için :) göbişimde büyüdü hoşuma gidiyor büyüsün bir önce doğsun da annesi sevsin kızını.her gün seviyorum kızımı konuşuyorum.annelik ne güzel şeymiş inşallah sağlıkla kucağıma alırım.kilo falan dert etmiyorum sağlıklı olsunda kızım.rahat bir hamilelik geçirmeye çalışıcam bu güzel duyguları,anları sindire sindire yaşamak istiyorum.

kızlar kiloları kafanıza takmayın ben 2009 kasım annesiyim doğuma kadar toplamda 13 kilo aldım sezeryanla doğum yaptım oğlum şu an 5,5 aylık ve ben eski kilomdayım ve emzirdiğim için hiç diyet yapmadım. kilolar gelir ve gider yeterki bebişleriniz sağlıklı olsun

slm kızlar bende 11+6 oldum bugün ultrasona göre 65 kiloyla hamile kaldım şu an 66 kiloyum 1 kilo aldım yani inş. böyle devam eder hedefim 75 le dogum yapmak inş.

slm kızlaar herkese günaydın bende 13+5 günlük hamileyim benim bulantılarım bir başladı sonu gelmedi 59 kilo ile başladım 56 ya düştüm göbüşümde hamile olmadan önce daha büyüktü eridim gittim resmen ama hiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun yeter.kendimi resmen zorluyorum bişeyler yiyim diye hayırlısı inşallah bebeğimin sağlığı iyi olsun ben nasıl olsa toplanırım.

bende 15 haftalığım ve 3 kilo aldım sanırım ben cok kilo alacağım bünyem oldukça müsait çünkü

16+3üm ve 2.5 kg verdim henüz almadım ama dr verme alırsanda 500gr al çünkü son aylarda çok kilo alınıyo bizimkide kız olacak drun dedigine göre allah hayırlısını versin diyelim herkese

15 haftadayım 1.5 kilo aldım.bu kiloyuda vitamin ve demir takviyesi sayesinde aldım.birde sıcaklardan yürünmüyo yürüsem daha iyi olcak.:enbuyukkk:

14+5 ve 51.1 kiloyum
normal oldugunu düşünüyorum
kasım anneleri ugradığınız yok sanırım siz kilo almıyorsunuz:)

Günaydınlaar...Kasım anneleri ve bebişleriii!..
Ben 64 le hamile kaldım şu anda 16. haftadayım 63 kiloyum.
12. haftada bebeğimin gelişimi iyiydi haftasıyla uyumluydu.Benim gibi kilo almayanları görünce içim rahatladı.Haftaya kontrolüm var.ınşallah gelişimi de iyidir.

senle kilolarimiz ayniymis. Valla boyle giderse ben memnunum halimden. Zaten gobek sowda resmimi koydum :) az daha buyusun yine koyarim :)

slm arkadaşlar! bende 15+4 günlük hamileyim:) hamile kaldığımda 65 kiloydum ve şimdi yine aynı..gerçi 2. ay verdim 3 kg ama onları da geri aldım. sonuç: hamileliğimin başındaki kilo ile aynı..bakalım bundan sonra ne olacak..

kilo bakimindan ayniyiz ama ben bugun tartiya çiktigimda 64 gordum sabah dedim artik basliyoruz kilo almaya hadi hayirlisi 18. haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…