2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

ne güsel hiç kimse doğru dürüst kilo almamiş

ben deyim yerindeyse semirdim resmen

10 kiloyu dewirdim bileeeeee..artik tartilmiorum moralim bozulmasin dieee

bende şuan 19+3 üm...6 kiloooooooooooooooo aldım..5 hafta önceye kadar 1,5 kilo almıştım..elevite başladığımdan beri ne olduğunu bende anlamadım...böyle gidersem durum vahim..yağmur dursada artık yürüyüşlere başlasamm...

ikiz annesi olmak farkli biz ikiz annesi degiliz ama seninki normal canim uzulme :)

18. haftadan sonra omega 3 almamiz lazimmis kizlar, oda vucutta depo olarak yokmus disardan alinmasi gerekiyormus , balik , ceviz , ispanak tuketecekmisiz.

tombiş diolar,şişko diolar..morali aşaği çekmek için herkes elinden geleni ardına koymuyo :umursamaz:

Gerçekten mi canım?Çok üzgünüm çoookÇok densizlermiş o zaman.Hamile birine söylenecek şey mi bu,en azından incitmeden daha kibar söylenebilir değil mi yani

slm kızlar bende bugün 19+2 yim toplamda 2 kg almışım, 51.3 le başlamıştım şu an 53 olmuşum....

Gerçekten mi canım?Çok üzgünüm çoookÇok densizlermiş o zaman.Hamile birine söylenecek şey mi bu,en azından incitmeden daha kibar söylenebilir değil mi yani

bence hiç böyle yorumların yapılmaması lazim..
bende kiskanmayin ben anne oluyorum diyorum :CüvCüv:

18.haftamdayım 55 kg ile hamile kaldım ilk aylar 53 e düşmüştüm şimdi yine 55 oldum yani büyüdükçe almaya başladık bakalım hayırlısı..

19 . haftadayım 68 civarı hamile kaldım şuan 66 yım artı eksi 500 gram oynuyo

bende 17+3 üm henüz 1 kiloya yakın aldım...
şimdiye kadar yavaş gittik ama bundan sonra tam gaz devam etcez herhalde..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…