26+2 haftam, 53 kilo ile hamile kaldim suan 62 kiloyum, biraz fazla aldim gibi mafoldumben
bende 62 ile hamile kaldım.28 haftalık 72 oldum.aslında iyi gidiyordum 4 ay iki kilo aldım,5 ve 7 ay arası hızlı kilo aldım,nasıl oldu anlamadımbilmiyorumkismile
hayatımda almadığım kiloyu aldım mafoldumben 26.hafta bitti sayılır ve 6 kilo aldım. Herşey bebeğim için diye avunuyorum artık napiim
Ben de 27 haftalık hamıleyım 10 kılo aldım canım :)
Komsumuz ılk hamılelıgınde 36 kılo aldı akannehir Ikıncı dogumunu yaptı hazıranda o zaman da 32 kılo aldı. Doktorları bişi demiyomu yoksa biz mi abartıyoruz kılo olayını. Ikı gundur ekmege el surmuyorum nerdeyse. Çıkolatadan da vazgectım
ayy canıımm..yorumunu görünce seni dahada avutayim istedim..bende hayatimda görmediğim tartidayim..
29 haftaliğim we 18 kilo aldim :))))
(son 4 haftada hiç almadim)
hepiniz beni takip ederek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz kizlar :))) :roflol:
canım benim,teşekkürler tesellin içinolumunekankayizsmile
sende baya almışsın ama artık daha dikkatli olursan çok aşırı almazsın daha,malesef tatlılara ve börek-çöreğe byebye
ben de 27 yım 62 ıle kaldım sımdı 72yım sempatiksalakcinni dun kontrole gıttım doktor 12 kılo alman lazım hamılelık boyunca demekkı senın ıkı kılo hakkın kalmıs dedı. Ekmege pılava makarnaya cıkolataya son. kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis sanırım bafocum,neyse nasılolsa verilcek o kilolar er yada geç.Ama sen yinede çok abartma
ben 31. haftamdayim 69 kiloyum 65 ile hamile kalmistim
30 haftalıgıss... 4 kılo almısım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?