2010 Kasım Anneleri Kaçıncı Haftadayız Kaç Kilo Aldık?

26+2 haftam, 53 kilo ile hamile kaldim suan 62 kiloyum, biraz fazla aldim gibi mafoldumben

ben de 27 yım 62 ıle kaldım sımdı 72yım sempatiksalakcinni dun kontrole gıttım doktor 12 kılo alman lazım hamılelık boyunca demekkı senın ıkı kılo hakkın kalmıs dedı. Ekmege pılava makarnaya cıkolataya son. kaydirigubbakcemile2

bende 62 ile hamile kaldım.28 haftalık 72 oldum.aslında iyi gidiyordum 4 ay iki kilo aldım,5 ve 7 ay arası hızlı kilo aldım,nasıl oldu anlamadımbilmiyorumkismile

bende 62 ile hamile kaldım.28 haftalık 72 oldum.aslında iyi gidiyordum 4 ay iki kilo aldım,5 ve 7 ay arası hızlı kilo aldım,nasıl oldu anlamadımbilmiyorumkismile

Ben de 27 haftalık hamıleyım 10 kılo aldım canım :)
Komsumuz ılk hamılelıgınde 36 kılo aldı akannehir Ikıncı dogumunu yaptı hazıranda o zaman da 32 kılo aldı. Doktorları bişi demiyomu yoksa biz mi abartıyoruz kılo olayını. Ikı gundur ekmege el surmuyorum nerdeyse. Çıkolatadan da vazgectım

27+6 9 kilo aldım. son aylarda hızlı kilo almaya başladım. tatlıyı kesmeye karar verdim. haftada 1 yersem iyi olacak. 2 haftadır her akşam tatlı yedim. son 11 günde 1 kilo almışım. doktor 1-2 kilodan fazla alma dedi bana. bakalım ne olacak?

hayatımda almadığım kiloyu aldım mafoldumben 26.hafta bitti sayılır ve 6 kilo aldım. Herşey bebeğim için diye avunuyorum artık napiim

ayy canıımm..yorumunu görünce seni dahada avutayim istedim..bende hayatimda görmediğim tartidayim..
29 haftaliğim we 18 kilo aldim :))))
(son 4 haftada hiç almadim)

hepiniz beni takip ederek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz kizlar :))) :roflol:

canım doktor bana dikkat et kilona dedi,çok geldi onada kepek ekmeği ye dedi.benim komşularımdanda 30kg-20kg alan oldu onlara dur diyen olmamışmı.çok ama ben 15 kg ya kadar razıyım...

canım benim,teşekkürler tesellin içinolumunekankayizsmile
sende baya almışsın ama artık daha dikkatli olursan çok aşırı almazsın daha,malesef tatlılara ve börek-çöreğe byebye

canım benim,teşekkürler tesellin içinolumunekankayizsmile
sende baya almışsın ama artık daha dikkatli olursan çok aşırı almazsın daha,malesef tatlılara ve börek-çöreğe byebye

bi aydir dietisyen kontrolündeyim hiç kilo almadim..böyle olacağini bilsem en başindan giderdim..sigara we sporu birakip kendimi tatliya wurunca böyle oldu ne yazik ki..
ama dert diil çabuk kilo werebiln biriyim..Allahin izniyle doğumdan en geç 6 ay sonra eski halime dönerim inşallah..

cikolatadan kesinlikle vazgecemem, 100 kilo olacagimi bilsemde yine yerim cikolatami zemuszemus
ekmegi ve makarnayi azalttim biraz, doguma 11 haftam kaldi, daha 4-5 kilo alirim diye dusunuyorum bilmiyorumkismile

benim 28.haftam bitti 7 kilo aldım,sanırım son 2 ay 6 kilo kadar daha alırım.Hele bu tatlı düşkünlüğüyle 6ya bile razıyım:gitme:

bebeklerımızın kılosuyla ılgılı bır sıkıntımız yok canım... annenın cok ya da az kılo alması bebegı etkılemıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…