2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bana da kızıyolar kilo aldım diye tınlamıyorum kimseyi. kime ne kardeşim almışım vermişim allah allah ya. önemli olan bebeğin sağlığı gerisi boşşş..

aynen ben de daha hiç hamile kıyafeti almadım ben.her şeyimi giyiyorum bikinim de dahil :)napayım valla yaa:))))))))) nasılsa büyüycek
aynen ya aman değişikler nasıl sinir etcekler ki başka.nerdeyse 4.5 ay olduk 2 gün sonra tam 4.5 oluyoruz bebeğimle.Yarılamışım daha karnım çıkmamışMışşş...
:))) şükret kızım haline şükrett :))))))))))))) ebnimki diğer çekenlere göre hiçbişey allahtan da.baksana millet neler neler çekiyomuş. Benimkilerin dilleri fena. bi gün bakıyorum kaynanam çok iyi o zman seviyorum. bi gün bakıyorum gıcık o zman da nefret ediyorum

kızlar eşimin babaannesi vefat etti.kaç gündür evde değil.o yüzden haftasonu pc başına oğlumla oturamadım.o yüzden hediyelerin fotosunu yükleyemedim.şimdi okulda yükleyemiyorum.artık eşim geldikten sonra yükleyeceğim.geçmişe bakıp geleyim

Valla benim evim de büyük şuan ve ben ısıtamadım geçtiğimiz kış onun için daha küçük bir eve taşınmaya karar verdim ve şuan ev arıyorum
Hem temizliğinden de bıktım valla küçük olsun boshayallersmile

valla bana da kızıyolar kilo aldım diye tınlamıyorum kimseyi. kime ne kardeşim almışım vermişim allah allah ya. önemli olan bebeğin sağlığı gerisi boşşş..
aynen ya boşverin yiyin için ooof doktor çok kzııyo insanlara.Diyo ki zaten hiçkimse hamileye güzel bir şey demez,herkes moral bozucu şey söyler hiç takma duyma onları diyor.
başınız saolsun canım ya toprağı bol olsun nur içinde yatsın.

günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeee :lepi:

Ayy çok güzel,hayırlı olsun.Ben de cuma gideceğim bakalım ne diyecek doktorum

Melodi ninkini de merak ediyorum.Kızdan yana ya gönlü..

sağol canımmmm . sana ne dicek bakalım doktor. sana bişey söylemişmiydi önceden . yoksa sende mı yenı öğrenceksinn..senın ikiz dimi ayy ne güsseellll zemuszemus
bende merak ediyorum melodinınkını . inşallah onunda Allah gönlüne göre verir

maşallahhh allah gönlüne göre vermiş çok sevindim adına canım opuyorumnanaktan

sağolll cnmm opuyorumnanaktan
Allah herkesin gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile2

Benim annem 7 aylık hamileyken hala eteklerini giyebiliyormuş ay birde ona çekersem valla çatlatırlar beni :umursamaz:

asıl siz bizi cekemıosunuz zayıf karılar siziiii..
biz ne guzel hamile kıyafetlerı gıyıyoruz ozel oldugumuz bellı oluyo sız her zamankı seylerınızı gıyıyosunuz, hıhhhhhhhhhh...
(züğürt tesellisi..)

Evet ya bi de biz sadece salon ve yatak odasını kullanıyoruz. odanın biri boş bebek odası olcak diğerinde de iki çekyat var sadece kapısı kapalı.gelen oldu mu o odayı veriyorum yatıyolar.sen nerde oturuyodun cnm anadoluda mı

:lepi:
başınız sağ olsun canımm

malı fazla mı kacırmıssınkaydirigubbakcemile3kafası dumanlıymış hay allam..
http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-bee?id=6010
ben de bi bakayım şu arabalara,Benim eşim de Concord Neo lar var ya onlara takmış durumda.O da yurtdışından ithal çok kaliteliymiş bilmiyorum valla bi alışverişlere başlasaydık bebek için yıkcam ortalığı
Günaydın kız annesi :)
Benim annem 7 aylık hamileyken hala eteklerini giyebiliyormuş ay birde ona çekersem valla çatlatırlar beni :umursamaz:
hadi yaa oh maşallah sen de annene çektin galiba.Benim annemin büyümüş hemen.
:)))))))))))) nasılsa bizimki de büyüycekkaydirigubbakcemile3 :))))))))))

malı fazla mı kacırmıssınkaydirigubbakcemile3kafası dumanlıymış hay allam..
learn about the Bugaboo Bee stroller
sorma ayarlayamamışım dozu -tatlicadiarzu- baktım sen yazana kadar ben de bee yi begenmiştim istanbulda da 3 yerde satılıyormuş sadece fiyatları neymiş bunların öğrendin mi.. hakatten değişik kolaksiyonları var klasikten uzakk..
ben products falan aradım sitede bulamadım meğer learn ın altındaymış ne alakaysaa..

sanki kendi şişman hey allahım bi tek karnın var kızz o da çok yakışıyor :1closedeyes:

başınız saolsun canım ya toprağı bol olsun nur içinde yatsın.

başınız saolsun cnm..

:lepi:

başınız sağ olsun canımm
saolun kızlar.aslında kadın kurtuldu.zaten yaşlı ve 6 yıldır yatalaktı.gelini bakıyordu.allah kimseyi yatalak felç yapmasın.6 yıl önce bayin kanamsı geçirip yatalak oldu.son dönmelerde kimseyi tanımıyordu da.allah mekenını cennet etsin

günaydın kızlarrrr. hayırlı haftalar. şöyle bi bakınıp geliyorum
günaydın canım.

helincim başınız sağolsun canım..

toprak 1 saattir çok hareketli kızlar baya baya hissettiriyo kendini yaramaz mı olcak neeeeeeee :bbo:

yaa ne güzelll hazırlıklara başlamışsınızzz prop almışsın odayı hayırlı olsunn ohh ne güzell benim kocam aldırmıyo taaa ağustosa kadar

Ben zayıf değilimki balık etliyim (bu tabirde ne demekse)

Yok yavrim avrupadayım ben Sarıyer tarafında Yeniköy'de oturuyorum..

günaydın kızlarrrr. hayırlı haftalar. şöyle bi bakınıp geliyorum

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…