sorma ayarlayamamışım dozu -tatlicadiarzu- baktım sen yazana kadar ben de bee yi begenmiştim istanbulda da 3 yerde satılıyormuş sadece fiyatları neymiş bunların öğrendin mi.. hakatten değişik kolaksiyonları var klasikten uzakk..
ben products falan aradım sitede bulamadım meğer learn ın altındaymış ne alakaysaa..
sanki kendi şişman hey allahım bi tek karnın var kızz o da çok yakışıyor :1closedeyes:
ben de bi bakayım şu arabalara,Benim eşim de Concord Neo lar var ya onlara takmış durumda.O da yurtdışından ithal çok kaliteliymiş bilmiyorum valla bi alışverişlere başlasaydık bebek için yıkcam ortalığı
Günaydın kız annesi :)
hadi yaa oh maşallah sen de annene çektin galiba.Benim annemin büyümüş hemen.
:)))))))))))) nasılsa bizimki de büyüycekkaydirigubbakcemile3 :))))))))))
fiyatları 1.300 gıbı bısı canım, tam bılmıorum gıdıp bakmadım pazarlık yapmadım :) bız nakıt alıoruz herseyı o yuzden de ındırım yaptırıoruz bayag :)
dımı yakısıo karnımkocam sureklı sıskosun dıyo ama ankarada popomu oyle bı kaldırdılar kı kocam bıle ındıremıo su anda heuehueheuehuebuyrunnnnnnnnn sıskoyum demedım kı hem onların karnı da yok ya o yuzdne soyledım benım karnım var en azından
aaaa gelmıyım onun yanına.. sen ne zaman ıstersen o zaman alıncak o oda :) saol cnm benım de kocama kalsa zaten ekımı bulurdu ama bana hayır demek bıraz zor guclubacismileyaa ne güzelll hazırlıklara başlamışsınızzz prop almışsın odayı hayırlı olsunn ohh ne güzell benim kocam aldırmıyotaaa ağustosa kadar
balık et bence soyle bı orantı eger boyuyla kılosu arasında bı ınsanın 5-10 arası fark varsaBen zayıf değilimki balık etliyim (bu tabirde ne demekse)
Yok yavrim avrupadayım ben Sarıyer tarafında Yeniköy'de oturuyorum..
Günaydın canım
Vicdansız anneyim bensen sonsuza kadar boyle kalcan canım dogumhaneye de boyle gıtceksın sen bebegı besleyemıosun kucuk kaldı bebek boyu da kısa zaten hahahahahahalaelaelaelaelae
Vicdansız anneyim bençocuğumu beslemiyorum aç kalıyor garibim D :d:d: kötü kadın aso bu bebek karnımayken böyleler doğunca nasıl olcaklar allah bilir. ayyy her şeye karışırlar . ama bok karıştırtırım :)
ben de 15 varaaaa gelmıyım onun yanına.. sen ne zaman ıstersen o zaman alıncak o oda :) saol cnm benım de kocama kalsa zaten ekımı bulurdu ama bana hayır demek bıraz zor guclubacismile
balık et bence soyle bı orantı eger boyuyla kılosu arasında bı ınsanın 5-10 arası fark varsa
o balık etlıdır yanı boyu 170 kılosu 65se balık etlıdır :) zayıf olmak ıcın boyla kılo arasında 10 dan fazla fark olmalı :) tuttu mu bakım senınkı boyle mı?
Vicdansız anneyim bençocuğumu beslemiyorum aç kalıyor garibim D :d:d: kötü kadın aso bu bebek karnımayken böyleler doğunca nasıl olcaklar allah bilir. ayyy her şeye karışırlar . ama bok karıştırtırım :)
ben de 15 var
evet yaa çok pahalı 2-3 milyar arasında değişiyor.2.el araba alırım kendimemercedes gibi çok konforlu görünüyolar valla. krem siyah olanı da süpermiş..
Nahhhh kalırlar
peeh doğumda da gelip günlerce sende kalırlarsa napcan kızz
günaydınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGünaydın kız annesi :)
2 sene önce benim tam 27 fark vardı ama naaberrr :)))) bayanssulusmilehava atma guzelım bende tam 20 fark vardı :) ama sımdı 10 a düştü o fark, hahahahahahah
hahaha valla aynısını ben de düşünmüştüm bakarken. en azından arabayı bırak bırakmicam kavgasından kurtuluruz şöyle bi doğan şahin falanevet yaa çok pahalı 2-3 milyar arasında değişiyor.2.el araba alırım kendimeD
evet canm benimki de kız :) İlk çocukları kız olan anneler çok şanslı annelermiş bir rivayete göre kaydirigubbakcemile3senınde kızdı dimiiiiii :hulya::hulya:
helin hivda başınız sağolsun
evet yaa çok pahalı 2-3 milyar arasında değişiyor.2.el araba alırım kendimeD
Nahhhh kalırlargidin derim güvenliğe derim onlar her geldiğinde yollamayın eve evde yok diyin derim gitsin kızında kalsın bende ne işleri varmış. kızı burda olmasa bile kalamaz istemiyorum. benim annem gelcek 15 gün sonra kimseyi istemiyorum. bunlar beni bunalıma sokarlar bu yüzden kocam da istemez :))) olan kocama oluyo çünkü ben ağlıyorum zırlıyorum o da dayanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?