2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fiyatları 1.300 gıbı bısı canım, tam bılmıorum gıdıp bakmadım pazarlık yapmadım :) bız nakıt alıoruz herseyı o yuzden de ındırım yaptırıoruz bayag :)
dımı yakısıo karnım kocam sureklı sıskosun dıyo ama ankarada popomu oyle bı kaldırdılar kı kocam bıle ındıremıo su anda heuehueheuehuebuyrunnnnnnnnn sıskoyum demedım kı hem onların karnı da yok ya o yuzdne soyledım benım karnım var en azından

sen sonsuza kadar boyle kalcan canım dogumhaneye de boyle gıtceksın sen bebegı besleyemıosun kucuk kaldı bebek boyu da kısa zaten hahahahahahalaelaelaelaelae

geçen günlerde oğluma hamileyken çektiğimiz fotolara bakıyordum.bi kaç yerde karnım büyüyor diye sevinerek çektiğim bi foto vardı ona baktım çok güldüm.aslında ortada göbek falan yok.ama o zaman o kadarcık göbek bile bana büyük gelmiş.ama sonra o son 7 hafta önce çekilmiş fotoları doğuma giderkenki video çekimlerini görünce felaket büyük bi karnım olduğunu gördüm.

maşallah sana ve karnına

şimdi aklıma geldi karnı şişmeyenler el kaldırsın bakimmm kız olanlarınki mi daha şişmiyo acaba :uhm:

bi de bişe sorcam karnında çizgisi oluşan var mı? arkadaşımın bu harftalarda başlamıştı oluşmaya bende tık yok.. herkeste oluşur mu onu da hiç bilmiyorum aslında..

yaa ne güzelll hazırlıklara başlamışsınızzz prop almışsın odayı hayırlı olsunn ohh ne güzell benim kocam aldırmıyo taaa ağustosa kadar
aaaa gelmıyım onun yanına.. sen ne zaman ıstersen o zaman alıncak o oda :) saol cnm benım de kocama kalsa zaten ekımı bulurdu ama bana hayır demek bıraz zor guclubacismile
Ben zayıf değilimki balık etliyim (bu tabirde ne demekse)

Yok yavrim avrupadayım ben Sarıyer tarafında Yeniköy'de oturuyorum..

Günaydın canım
balık et bence soyle bı orantı eger boyuyla kılosu arasında bı ınsanın 5-10 arası fark varsa
o balık etlıdır yanı boyu 170 kılosu 65se balık etlıdır :) zayıf olmak ıcın boyla kılo arasında 10 dan fazla fark olmalı :) tuttu mu bakım senınkı boyle mı?

sen sonsuza kadar boyle kalcan canım dogumhaneye de boyle gıtceksın sen bebegı besleyemıosun kucuk kaldı bebek boyu da kısa zaten hahahahahahalaelaelaelaelae
Vicdansız anneyim ben çocuğumu beslemiyorum aç kalıyor garibim D:d:d: kötü kadın aso bu bebek karnımayken böyleler doğunca nasıl olcaklar allah bilir. ayyy her şeye karışırlar . ama bok karıştırtırım :)

peeh doğumda da gelip günlerce sende kalırlarsa napcan kızz

FINFIK
o balık etli sözünü genelde tombiş bayanlar söylerler.ben kilolu değilimki balık etliyim derler hep.hoş bende zayıf değilim artık oğlumdan sonra tombiş olduğum için artık bende diyeceğim ben balık etliyim diye.

ben de 15 var

ben mayıs ve hazıran annelerını takıp edıorum bebekler daha 10 gunluk fln nasıl basa cıkılıolar ogrenıyım dıye de bazıları dert yanmıs kaynanam herseye karısıo sen emzıremıosun dıyo sen besleyemıosun sen tutamıosun dıyo fln yazmıslar loğusalık donemlerı bı de paso aglıolarmıs uzuntuden ben uzuldum onların adına o kaynanaları kaynar kazana atmalı işte.. karıstırma tabı kı, tecrube hersey demek dııldır bazen, sonucta arada eğitim ve bilgi farkı var..

mercedes gibi çok konforlu görünüyolar valla. krem siyah olanı da süpermiş..
evet yaa çok pahalı 2-3 milyar arasında değişiyor.2.el araba alırım kendime D

peeh doğumda da gelip günlerce sende kalırlarsa napcan kızz
Nahhhh kalırlar gidin derim güvenliğe derim onlar her geldiğinde yollamayın eve evde yok diyin derim gitsin kızında kalsın bende ne işleri varmış. kızı burda olmasa bile kalamaz istemiyorum. benim annem gelcek 15 gün sonra kimseyi istemiyorum. bunlar beni bunalıma sokarlar bu yüzden kocam da istemez :))) olan kocama oluyo çünkü ben ağlıyorum zırlıyorum o da dayanamıyor

evet yaa çok pahalı 2-3 milyar arasında değişiyor.2.el araba alırım kendime D
hahaha valla aynısını ben de düşünmüştüm bakarken. en azından arabayı bırak bırakmicam kavgasından kurtuluruz şöyle bi doğan şahin falan

ya ben dıyorum kı eşime bı bulasık makınesıne 2 mılyar verıosun bı bılgısayara 6 mılyar verıosun bebegın o arabayı 3 sene kullancak 2 mılyarın lafı mı olur yanı dıyorum o zaman bısı dıyemıo :) siz de deneyın ıse yarıyo :)

bijocum bebeğin nerde kımıldıyo benimki aşağıda gibim geldiii bana internette göbeğe yakın diyoo ben baya aşağıda tepikliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…