2 sene önce benim tam 27 fark vardı ama naaberrr :)))) bayanssulusmile
aynen yaaa. Valla kocam ne derse desin ben vermem 2-3 milyar hiç de gereği yok yani o kadarlığa.Chicco nun bebek arabaları çok güzel arkadaşım aldı çok rahat çok kullanışlı hem de çok güzel kırmızı kırmızı :)hahaha valla aynısını ben de düşünmüştüm bakarken. en azından arabayı bırak bırakmicam kavgasından kurtuluruz şöyle bi doğan şahin falan
göbeğimin altında canım özellikle sol tarafa vuruyor ayakları orda diye sanırım :) gerçi bazen sağdan da hissediyorum kafasını mı ne oynatıyo ama çoook eğlenceli :)bijocum bebeğin nerde kımıldıyo benimki aşağıda gibim geldiii banainternette göbeğe yakın diyoo ben baya aşağıda tepikliyooo
oyy bi aslan parçası dahaa :) maşallahgünaydın kızlar.doktordan geldim.herşey yolunda dedi.teestlerimde temiz çıktı.ve cinsiyeti öğrendim.yüzde 95 erkek dedi.bana süpriz olmadı .hep erkek hissediyodum çıktı.ama eşim kız istyodu.o şokda halen.neyse alışcak
kesinlikle canım başta nasıl davranırsan öyle gider.şimdiden sınırlarını hissettir.inan doğduktan sonmraki müdahaleler daha çok can sıkar.Vicdansız anneyim bençocuğumu beslemiyorum aç kalıyor garibim D :d:d: kötü kadın aso bu bebek karnımayken böyleler doğunca nasıl olcaklar allah bilir. ayyy her şeye karışırlar . ama bok karıştırtırım :)
evet canm benimki de kız :) İlk çocukları kız olan anneler çok şanslı annelermiş bir rivayete göre kaydirigubbakcemile3
kesinlikle canım başta nasıl davranırsan öyle gider.şimdiden sınırlarını hissettir.inan doğduktan sonmraki müdahaleler daha çok can sıkar.
ben kayınvalide konusunda çok şanslıyım.beni gerçekten çok seviyor.yapısında kimsenin hayatına müdahale etme gibi huyu yok.şimdi oğluma bakıyor bizde.sabah kalkar etrafı toplar.eve gelmeme yakın çay yapar.çoğu zaman ben uyurum o işlerimi yapar.çokl rahatım yani.o bi yere gidince zorlanıyorum gitmesin istiyorum.annem gibi yani.çok vicdanlı biri.sen çalışıyorsun diye hiç bi iş yaptırmak istemez.oğlumada çok iyi bakıyor.ama yetiştirmeye karışmıyor.ben ne desem onu yapıyor.ne yedirilecek ne giydirilecek ne zaman dışarı çıkarılacak bana sorar.tabii eşimde hep benim yanımdadır.annesine her zaman benim isteklerimin dışına çıkmamaını söyler
Evet cnm çok zyaıftım ama o halimi de beğenen çoktu.bir gram fazlalık yoktu saçlar röflelli upuzundu değişik bi havam vardı :)O yaz bi ajanstan mankenlik teklifi gelmişti de babam arayıp onların ağzına etti kızımı manken mi yapcaksınız diyeee kaydirigubbakcemile3 babam beni çok kıskanır çok düşkündür bana :)ıı de canım o guzel bı goruntu dııl kı, yanı benım gozumde tabı sen sevıo olabılırsın ama bana cok cırkın gorunuo o zayıflıkta ınsanlar hastalıklı gıbı gorunuolar, senın su halın cok ıyı, bazılarına bu da zayıf olabılır ama ben zayıf ınsan severım zaten su halın 10 numaro
çok zor isim bulmak ya acayip zor hemde. Bizimki şimdilik MASAL :) ama değişir mi değişedebilir bakalım görcez :)))))):)) ohh ne güsell cimcimelerimiz geliyoorrr .
evet öyle diyorlar. şanslıyız çookkkkbayanssulusmile:sm_cool:
isim düşünüyorum hiç bulamadım . . cinsiyeti belli değilken beyendikelrimi de beyenmıyorum şımdı ohaoldumsmile
ohhh iyiymiş valla maşallah de kız ne güzel çok şanslısın.Benimki her şeye karışır bir de çok inatçı. bağırsak problemi yaşadım diye doktor bi şurup adı verdi içeblirsin diye. kaynanama dedim bana şunu iç dedi dedim. o diyo ki hayır onun adı o değil şu.ısrarla öyle dedi :) sonra tabi gerçeği ispatlayınca morardı . düşün he rşeyde inatçı dediğim dedikkesinlikle canım başta nasıl davranırsan öyle gider.şimdiden sınırlarını hissettir.inan doğduktan sonmraki müdahaleler daha çok can sıkar.
ben kayınvalide konusunda çok şanslıyım.beni gerçekten çok seviyor.yapısında kimsenin hayatına müdahale etme gibi huyu yok.şimdi oğluma bakıyor bizde.sabah kalkar etrafı toplar.eve gelmeme yakın çay yapar.çoğu zaman ben uyurum o işlerimi yapar.çokl rahatım yani.o bi yere gidince zorlanıyorum gitmesin istiyorum.annem gibi yani.çok vicdanlı biri.sen çalışıyorsun diye hiç bi iş yaptırmak istemez.oğlumada çok iyi bakıyor.ama yetiştirmeye karışmıyor.ben ne desem onu yapıyor.ne yedirilecek ne giydirilecek ne zaman dışarı çıkarılacak bana sorar.tabii eşimde hep benim yanımdadır.annesine her zaman benim isteklerimin dışına çıkmamaını söyler
günaydın kıssslllaaarrrr, nasılsınız...
günaydın kıssslllaaarrrr, nasılsınız...
aynen öylee çok önemli tabikide. Ben chiccodan almayı düşünüyorum valla hem rahat hem kalteli hem de çok güzel.kızlar bebek arabaları cocugun gelecektekı omurga sıstemını bayag etkılıyormus ve kamburluk gıbı bıcok bozukluga neden olabılıomus.. ozellıkle ılk aylarda o nedenle ya gercekten kalıtelı bır araba kullanalım ya da araba kullanmayalım ılk aylarda.. ozellıkle o baston pusetlerı 6 aydan once kesınlıkle kullanmayın dıyolar.. bu konulara dıkkat edelım kızlar..
günaydın kızlar.doktordan geldim.herşey yolunda dedi.teestlerimde temiz çıktı.ve cinsiyeti öğrendim.yüzde 95 erkek dedi.bana süpriz olmadı .hep erkek hissediyodum çıktı.ama eşim kız istyodu.o şokda halen.neyse alışcak
çok zor isim bulmak ya acayip zor hemde. Bizimki şimdilik MASAL :) ama değişir mi değişedebilir bakalım görcez :))))))
bi de bişe sorcam karnında çizgisi oluşan var mı? arkadaşımın bu harftalarda başlamıştı oluşmaya bende tık yok.. herkeste oluşur mu onu da hiç bilmiyorum aslında..[/COLOR][/B]
benim un kurabiyem meşhurdur :) istersen tarif vereyim şekerim :) çok da güzle olurkızlar ben cıkıyorum, oyun oynamam lazımkaydirigubbakcemile3 devamını merak edıyorum oyunun oynamazsam catlarım :) sonra da temızlık yapıcam bı suru ısım var :) kocam da arnavut ciğeri ve un kurabıyesı ıstedı bugun, ıkısını de ılk defa yapıcam bakalım nasıl olcaklar, kurabıye kolay heralde de ciğer nasıl olcak hıc bılmıyorum :S ay bı de nefret ederım ciğerden nasıl pişircem allahım sonumu hayır et böööğğ
hadı kactım kızlar optum hepsinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?