2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla kızlar gerçekten çok şık oldu simli boya, rengine önce karar veremedim pembe renk mi krem rengimi olsun die ama sonra kremde karar kıldık, çünki mobilyayı ne renk alacağımıza daha karar veremedik,

pembede belki hoş dururdu simli simli ama ileride bayar o renk die düşündüm, neyse neticede boyattık artık, şimdi sıra halıda, Allah kısmet ederse duvardan duvara kaplatmayı düşünüyorum, bakalım istediğim gibi bulabilecemmi...

evet evet hayırlsıı olsun bakalım daha çok değişiiiir :)
Ah canım benimmmm teşekkür ederimmmmmmmmm öperim seni fıstık annem:)
günaydın kıssslllaaarrrr, nasılsınız...
Nalann gelmişşş hoşgelmişşşş naber cnm ohh bitirdin işleri valla en zoru bitti ohh misler gibi oldu :)

Çok güzel olmuştur kesin krem simli bencede daha iyi,ilerde fenalık gelirdi pembe pembe,krem her şeye uyumlu hem. güle güle kullanın

ben zaten bindirmem bu kütahya soğuğunda nere gidicem pusetle ilk 6 ay :S gidicemiz yere de arabayla gideriz diye düşünüyorum..

yemeklerimi yaptım öle geldim şekerim, bugünün mönüsü bezelye, bulgur pilavı ve cacık...
ooh yemek işi tamam ben de yapıcam daha taze fasulye, pilav

Çok güzel olmuştur kesin krem simli bencede daha iyi,ilerde fenalık gelirdi pembe pembe,krem her şeye uyumlu hem. güle güle kullanın

saol cnm benim aynısını bizde düşündük başta pembe güzelde sonra komik duruyo, bana göre her zaman kullanılacak renkler olmalı, ben o odayı kimbilir bi daha kaç sene sonra boyatcam...

sen naptın mobilya baktınızmı, belki yazmışsındır bilmiyorum geçmişi okuya okuya geliorum...

ben zaten bindirmem bu kütahya soğuğunda nere gidicem pusetle ilk 6 ay :S gidicemiz yere de arabayla gideriz diye düşünüyorum..

ooh yemek işi tamam ben de yapıcam daha taze fasulye, pilav

ooohhhh ellerine sağlık şimdiden cnm, benim taze fasulyem dün bitti, eşim çok sever taze fasulyeyi onun içinde haftada bir yada on günde bir yapıyorum genelde...

aynen valla doğru diyosun durmadan oda boyanmıyor ki.hem büyüse de yaşına da uygun olur ferah ferah.pembe boğar bir süre sonra. ben de aydınlık renkleir seviyorum duvar konusunda. cuma eşimin halasına gittik salonunu boyatmış çok şık olmuş duvar kağıdı sandım duvar kağıdı gibi duruyor uzaktan. boyanın üstünde özel fırçayla desen yapmışlar acayip şıktı çok beğendim. senin boyanın markası numarası ne bakayım netten ben de. ben de belki seninki gibi yaparım.
yok hayatım çıkamadık eşim dün fabrikaya bi gitti gece 2de gelebildi kocacım

ızine çıktığımda yerime bakacak kıza iş öğretmeye çalışıyorum:bbo:
Hiç de eğitici öğretici yanım yoktur. Birine iş öğreteceğime kendim yaparım daha iyi sempatiksalakcinni

Nalancım gelmiş hoşgelmiş hihoyyyt
Nalan kuşum evde yemeklik hiç birşey yok haftasonu düğün dernek derken alışveriş yapamadık..
Ben ne pişirecem akşama :sinifsinif:

eve giderken al marketten taze fasülye at düdüklüye pişir yanına da salata yap ohhh mis :)

bayanssulusmile

iim canımmm bebeğim kıpraşmalarını dinliyom ama sankim aşağıda gibim geliyo nette göbek civarında diyoo benimki hemen kasığımın üstünde

Benim de kasığımda oluyor genelde,bazen de karnımın sağtarafında falan.Seyirme,pıt pıt atma..Dün gece gene hissettim çok güzeldi yaaazemuszemus

Günaydınlara.s.

bayanssulusmile

iim canımmm bebeğim kıpraşmalarını dinliyom ama sankim aşağıda gibim geliyo nette göbek civarında diyoo benimki hemen kasığımın üstünde
ay yerim ben onun kıpırtısını küçük yaramaz :) az kaldı az kaldı kısa bir süre sonra iyice gümgüm tekmeleri yicez :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…