2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay yerim ben onun kıpırtısını küçük yaramaz :) az kaldı az kaldı kısa bir süre sonra iyice gümgüm tekmeleri yicez :d

ayyy evettt düşünmesi bile cok heyacanlı kesesesiydi kalp atışıydı ikilisiydi şimdi tekmelerdeyiizzz rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn

günaydın bayanlar...

nalancım hadi gözün aydın darısı başıma inşallah

saol cnm, darısı senin başına..

çok saol, sanada şimdiden kolay gelsin valla...

aman boşver ne taşınması, dublex evde çocuk büyütmekte zor olur, benim görümcemin evi müstakil ev 3 katlı, ocak ayında bebişleri oldu, şimdi bütün merdivenlerin hem kenarlarını hemde önlerini kapatmaları gerek çocuk yürümeye başladığında aşağı yuvarlanmasın die, nasıl yapacaz die onu düşünüyorlar

valla bana da kızıyolar kilo aldım diye tınlamıyorum kimseyi. kime ne kardeşim almışım vermişim allah allah ya. önemli olan bebeğin sağlığı gerisi boşşş..

aman boşver kilo dediğin nedir ki alınırda verilirde, biz kilo alanlar doğumdan sonra biraz daha fazla kasacaz kendimizi o kadan yani....

günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız?
evde bilg. bozuldu serviste işte de geçen hafta pek giremedim
özledim sizleri
güzel gelişmeler var mı?

fınfıkcım peynir ve makarna varsa fırın makarna yap, severmisin bilmem tabi...

çılbır yap en basit yemek...

süperfresh in hazır ıspanağı var dondurulmuş onu yap, yarım saatte oluyo...

ayyy evettt düşünmesi bile cok heyacanlı kesesesiydi kalp atışıydı ikilisiydi şimdi tekmelerdeyiizzz rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn
evet yaa benim sırada detaylı ultrason var 22 haziranda. bebeğimin yüzünü daha net görcem :))))))))))))))) sabırsızkla bekliyorum. 20.haftada detaylıda yüzü artık kime benziyosa belli oluyormuş az çok :)
günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız?
evde bilg. bozuldu serviste işte de geçen hafta pek giremedim
özledim sizleri
güzel gelişmeler var mı?
Günaydın barayscım. nasılsın bakalım geçmiş olsun bilgisayarına neyi varmış kaydirigubbakcemile3

Fırın makarnaya ben bayılırım da kocam pek sevmez

Sen çılbır diyince menemen geldi aklıma olmazsa menemen yaparım boshayallersmile

boya dyo nun boyası cnm ama bauhaus ta özel karışım yaptırdım ben, sadece orda simli boya hazırlanıyormuş, bide rengi kendi zevkimize göre yaptırmak istediğimiz için orası boya karışımı yapan tek yer die biliyorum bu yakınlarda, mutlaka gidin bi bakın...

sağol canım ekranında sorunda vardı casper servise göndermişler bekliyoruz

ıspanak güzel fikir nalanım akşam alsam mı kiaklinialirimsmile

Çok sağol canım benim oraya bi gidelim o zman zaten bize küçücük yeter oda küçük :) sorarım kaç kilo boya gider diye hazırlatırım artık.

Ay Helincim çok şanslısın..Maşallah ilikinize nazar değmesin

Ben ilk zamanlar annemle olacağım..

helinim başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin.
yaren ve dilemna ben en son öğrenicem sanırım. bende merak içindeyim.
haftaya salı günü dr. kontrolüm ve 4 lü testim.
nasıl geçecek günler acaba?

koçtaş'ta boyayı bilgisayarda hazırlıyorlar. sen istediğin rengi seçiyorsun onlar hazırlıyor. ama simli var mı bilmiyorum. benim renk konusunda bir fikrim yok henüz. geçen ene yeni taşındığımız için evi boyamıştık. çocuk odası şu an istanbul sarısı diye bir renk. çok temiz kalsın mı değiştireyim mi bilmiyorum.

canım benim daha 20 gün var
şimdiden merak ediyorum bebişimi ne kadar büyüdü diye
çok heyecanlanıyorum walla düşünürken

başın sağolsun cnm, Allah sabır versin...

malı fazla mı kacırmıssınkaydirigubbakcemile3kafası dumanlıymış hay allam..
learn about the Bugaboo Bee stroller

Allah senin iyiliğini versin kız, güldürdün beni valla...

helincim başınız sağolsun canım..

toprak 1 saattir çok hareketli kızlar baya baya hissettiriyo kendini yaramaz mı olcak neeeeeeee :bbo:

maşallah demek hareketli olacak baya, benimki arada bi coşuyo sonra duruyo kuzum benim ya, benim karnım şişti, ama çizgi neyim yok daha, göü,slerimde siyah olmadı normal kahverengi duruyo, ay inşallah simsiyah olmaz ya çok çirkin görünüyo...

helincim kayınvalde konusunda çok şanslıymışsın.
böyle kayınvalde varmı diyordum varmış. ellerinden öpmek lazım.
benim annemde gelinine hiç karışmazdı. 5 yıl çoçuğuna baktık. annem evinde de baktı. yemeklerini yaptı. hep arkamızdan laf etmiş.
ben bile evine gitiğimde mutfağı toplar yemek yapardım. toz alır, çamaşırlarını toplardım.
şimdi çocuklar büyüdü ve bizden soğuttu.
bu kadar şeye rağmen istenmeyen kayınvalde ve görümce olduk.

barayscım bende heyecanlıyım. inşallah herşey normaldir.

bijocum benim çok fazla şişmedi canım. gün içinde yemek yedikçe şişiyor sabah iniyor.

nalancım benimde çizgim yok ve göğüslrim normal bir değişiklik yok. sadece damarlar bell oluyor.
ve hala aynı südyenimi kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…