Benim de kasığımda oluyor genelde,bazen de karnımın sağtarafında falan.Seyirme,pıt pıt atma..Dün gece gene hissettim çok güzeldi yaaazemuszemus
Günaydınlara.s.
ay yerim ben onun kıpırtısını küçük yaramaz :) az kaldı az kaldı kısa bir süre sonra iyice gümgüm tekmeleri yicez :d
günaydın bayanlar...
nalancım hadi gözün aydın darısı başıma inşallah
günaydın güzel annişler nasılsınız.
nalan evinin işleri ve bebek odanın boyası bitmiş. güle güle kullan.
benim çocuk odası yapacağım yer ıvır zıvır eşyalarla dolu. önce onları eşime boşalttırıp yerleştirmem lazım. çok işim var ve hiçbirşey yapamıyorum. iznimde hallederim artık.
mobilyayı kafamda planladım.
çok işim var!
Orası öyle tabi bıktırdılar adamı valla. Ben işsizliğe inanmıyorum artık işçilerin başında durmazsan çalışmıyolar. Kaç kişiyi işten çıkardı eşim yine de akıllanmadılar.İlle başlarında durup bağırcan küfretcen başka da birşeyden anlamıyolar delirttiler adamı ya.Bugün de nasıl yorgun gitti işe yazık ya.Bir gün fabrikayı basıp adamları dövmeye gitcem
Ben de istiyorum duvar kağıdı ama kiracıyız diye vazgeçiyorum mecburen.Benim eşimin sağı solu belli olmaz bu aralar takmış bahçe dubleksine taşınalım diyor.Ay taşınamam valla o kadar büyük evi neyle doldurup da nasıl ısıtayım 3 kişiyiz :)
valla bana da kızıyolar kilo aldım diye tınlamıyorum kimseyi. kime ne kardeşim almışım vermişim allah allah ya. önemli olan bebeğin sağlığı gerisi boşşş..
evet yaa benim sırada detaylı ultrason var 22 haziranda. bebeğimin yüzünü daha net görcem :))))))))))))))) sabırsızkla bekliyorum. 20.haftada detaylıda yüzü artık kime benziyosa belli oluyormuş az çok :)ayyy evettt düşünmesi bile cok heyacanlı kesesesiydi kalp atışıydı ikilisiydi şimdi tekmelerdeyiizzz rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinn
Günaydın barayscım. nasılsın bakalım geçmiş olsun bilgisayarına neyi varmışgünaydın anneler ve bebişleri nasılsınız?
evde bilg. bozuldu serviste işte de geçen hafta pek giremedim
özledim sizleri
güzel gelişmeler var mı?
o zaman yap makarna otur ye :)kaydirigubbakcemile3 ben de bir çok şeyi düdüklüde yaparım valla hemencik pişiyor yumuşacık oluyor :)
:)) en güzel fikir işte bu :) gidin yiyin yemeğinizi bi güzel :)) bu akşam yemekler senden de :))))Aslında kocama akşam bana yemek ısmarla derdim ama küsüm ona :umursamaz:
Belki kendisi teklif eder sempatiksalakcinni
fınfıkcım peynir ve makarna varsa fırın makarna yap, severmisin bilmem tabi...
çılbır yap en basit yemek...
süperfresh in hazır ıspanağı var dondurulmuş onu yap, yarım saatte oluyo...
aynen valla doğru diyosun durmadan oda boyanmıyor ki.hem büyüse de yaşına da uygun olur ferah ferah.pembe boğar bir süre sonra. ben de aydınlık renkleir seviyorum duvar konusunda. cuma eşimin halasına gittik salonunu boyatmış çok şık olmuş duvar kağıdı sandım duvar kağıdı gibi duruyor uzaktan. boyanın üstünde özel fırçayla desen yapmışlar acayip şıktı çok beğendim. senin boyanın markası numarası ne bakayım netten ben de. ben de belki seninki gibi yaparım.
yok hayatım çıkamadık eşim dün fabrikaya bi gitti gece 2de gelebildi kocacım
evet yaa benim sırada detaylı ultrason var 22 haziranda. bebeğimin yüzünü daha net görcem :))))))))))))))) sabırsızkla bekliyorum. 20.haftada detaylıda yüzü artık kime benziyosa belli oluyormuş az çok :)
Günaydın barayscım. nasılsın bakalım geçmiş olsun bilgisayarına neyi varmışkaydirigubbakcemile3
ıspanak güzel fikir nalanım akşam alsam mı kiaklinialirimsmilefınfıkcım peynir ve makarna varsa fırın makarna yap, severmisin bilmem tabi...
çılbır yap en basit yemek...
süperfresh in hazır ıspanağı var dondurulmuş onu yap, yarım saatte oluyo...
Çok sağol canım benim oraya bi gidelim o zman zaten bize küçücük yeter oda küçük :) sorarım kaç kilo boya gider diye hazırlatırım artık.boya dyo nun boyası cnm ama bauhaus ta özel karışım yaptırdım ben, sadece orda simli boya hazırlanıyormuş, bide rengi kendi zevkimize göre yaptırmak istediğimiz için orası boya karışımı yapan tek yer die biliyorum bu yakınlarda, mutlaka gidin bi bakın...
günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeee :lepi:
sağol canımmmm . sana ne dicek bakalım doktor. sana bişey söylemişmiydi önceden . yoksa sende mı yenı öğrenceksinn..senın ikiz dimi ayy ne güsseellll zemuszemus
bende merak ediyorum melodinınkını . inşallah onunda Allah gönlüne göre verir
Biri kız biri erkek olabilir dedi,ama kesin değil dedi.15 haftalıkken Ben de kesin gözüyle bakmıyorum ama baştan beri en azından biri kız diye hissettim hep,hayırlısı bakalım
sağolll cnmm opuyorumnanaktan
Allah herkesin gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile2
ben mayıs ve hazıran annelerını takıp edıorum bebekler daha 10 gunluk fln nasıl basa cıkılıolar ogrenıyım dıye de bazıları dert yanmıs kaynanam herseye karısıo sen emzıremıosun dıyo sen besleyemıosun sen tutamıosun dıyo fln yazmıslar loğusalık donemlerı bı de paso aglıolarmıs uzuntuden ben uzuldum onların adına o kaynanaları kaynar kazana atmalı işte.. karıstırma tabı kı, tecrube hersey demek dııldır bazen, sonucta arada eğitim ve bilgi farkı var..
kesinlikle canım başta nasıl davranırsan öyle gider.şimdiden sınırlarını hissettir.inan doğduktan sonmraki müdahaleler daha çok can sıkar.
ben kayınvalide konusunda çok şanslıyım.beni gerçekten çok seviyor.yapısında kimsenin hayatına müdahale etme gibi huyu yok.şimdi oğluma bakıyor bizde.sabah kalkar etrafı toplar.eve gelmeme yakın çay yapar.çoğu zaman ben uyurum o işlerimi yapar.çokl rahatım yani.o bi yere gidince zorlanıyorum gitmesin istiyorum.annem gibi yani.çok vicdanlı biri.sen çalışıyorsun diye hiç bi iş yaptırmak istemez.oğlumada çok iyi bakıyor.ama yetiştirmeye karışmıyor.ben ne desem onu yapıyor.ne yedirilecek ne giydirilecek ne zaman dışarı çıkarılacak bana sorar.tabii eşimde hep benim yanımdadır.annesine her zaman benim isteklerimin dışına çıkmamaını söyler
helinim başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin.
yaren ve dilemna ben en son öğrenicem sanırım. bende merak içindeyim.
haftaya salı günü dr. kontrolüm ve 4 lü testim.
nasıl geçecek günler acaba?
kızlar eşimin babaannesi vefat etti.kaç gündür evde değil.o yüzden haftasonu pc başına oğlumla oturamadım.o yüzden hediyelerin fotosunu yükleyemedim.şimdi okulda yükleyemiyorum.artık eşim geldikten sonra yükleyeceğim.geçmişe bakıp geleyim
malı fazla mı kacırmıssınkaydirigubbakcemile3kafası dumanlıymış hay allam..
learn about the Bugaboo Bee stroller
helincim başınız sağolsun canım..
toprak 1 saattir çok hareketli kızlar baya baya hissettiriyo kendini yaramaz mı olcak neeeeeeee :bbo:
maşallah sana ve karnına
şimdi aklıma geldi karnı şişmeyenler el kaldırsın bakimmm kız olanlarınki mi daha şişmiyo acaba :uhm:
bi de bişe sorcam karnında çizgisi oluşan var mı? arkadaşımın bu harftalarda başlamıştı oluşmaya bende tık yok.. herkeste oluşur mu onu da hiç bilmiyorum aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?