2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende de çizgi yok ama göğüslerim koyulaştı alışmaya çalışıyorum ama bu halini hiç sevmedim
herşey bebeğim için diyip kendimi avutuyorumbayanssulusmile

Selam Arkadaşlar...

Oda hazırlıklarına başlamışsınız ne güzel imrendim valla
bende netten bebek odalarına bakmaya başladım ama KPSS sınavını atlatınca 15 gün falan istenbula gideceğim anneciğim canımın istediklerini yapacak bizde bebeğimle yiyeceğiz...Malum burda kimsem yok hiç bir canımın istediğini yiyemedim 4 aydır

1 haftadır canım mayalı hamurdan poğaça çekiyor bütün mlz. aldım ama bir türlü cesaret edip hamurişine başlayamıyorum...hala bulantılarım şiddetli ve daha kötüsü kendi yaptığım şeylerden midem bulanıyor...

gelip bana hamur yoğuracak bir arkadaş var mı??????????????????? :)

Dün akşam eşim dışarı çıkmıştı elinde paketlerle döndü...bana çok tatlı bir hamile elbisesi veee bebişimize bir zıbın,bir tulum,eldiven mendil ve şapkadan oluşan bi takım almış mavili pembeli çok şık...(cinsiyet belirsiz olduğu için tedbirli davranmış:)) Çok mutlu oldum hamillelik duygusallığıyla ağladım mutluluktan...

15 haziranda 3lü test sonucum çıkacak onu göstermeye gidince doktorumdan tekrar cinsiyetine bakmasını rica edeceğim..ınş. bakar ve bebeğim inşallah gösterir...

Nalancım güzel olmuş odanın rengi güle güle kullanırsınız inşallah...

ayy canım çok sevindim senin adına testlerinde temiz çıkmış, bebişinde erkekmiş ne güzel Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

a.s.Günaydın guzel anneler

nasılsınızzz neler yapıyosunuzz

şükür bu cuma yıllık ızıne cıkıcam bıraz dınnenıcemm :)

Helin cnm bız sanslıyz galıba bende kayınvalidemı çok severım ve ıyı anlaşırımm pek karışmazzz bize

kızlar haftaya perşembe dr gıdıcem çok heyecanlıyım o kadar çok özledımkı bebişimi zaman geçmıyor

bıturlu birde üçlü testım yapılıcakkk

Helin başın sağolsun cnm

kizlar günaydin biliyormusunuz dünden beri bebisim pit pit atiyor cok sevincliyim:lepi: bu tarihi hic unutmuycam 6 -6-20210 pazar

herkese merhaba kizlar..
bir süredir giremiorum inşallah herkes çok iidir.

bende cuma günü gittim doktora.troid testlerimi yaptirdim.maşallah süper çikti.
bebeğime baktik yine ama inatçi göstermedi yine
öğrenemedik cinsiyetini..aman napiim sağliği yerinde olsunda kiz-erkek farketmio..
yinede merak ediorum ....

canım güle güler kullan ben yapardım ama becerememkiii ama fırından hamur alıpta yap canın cok istediysee

sağol tatlım

çilek teki indirim ne kadar devam edecek acaba?
kocişi annesine yollamam lazım hazır indirim varken.
aynen bende oyle dusunuyorum

kızlar odanın fotosunu çekmeye çalıştım ama belli oluyomu bilmiyorum valla...

cnm sok seker...

ah kuzum keske orda otursam hemencecik gelirdim bende cok severım mayalı hamuru.

benımde canım pırasalı borek ıstedı. kayınvlidem bizde ve super yapar kac gundur soyluyorum ama yapmadı. yapda diyemedim. oğlu mercimek istedi. ve mercimek yemeği pişti :gitme:

dun gece de esımı uyandırıp canım tuzlu patatese kızartması ıstedı demısım.

oglende yıyım dıyoum bende

Anneciğinin yanına gitmene sevindim keyfini çıkar şöyle tadına bak herbişeyin.canım burda olsaydın yapardım sana mayalı poğaça .eşinin davranışıda süper :1hug:.15 hazirana güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı olur inş.

gözünaydın cnm sağlıkla gelsin inşallah...

bencede 10 numara...alkisalkisalkis

ii haberlerle dönersin inşallah...

nalan -nalan gerçekten boya süper görünüyor değişik bir fikir. güle güle mutlu mesut kullanın bebişinle

canım güle güler kullan ben yapardım ama becerememkiii ama fırından hamur alıpta yap canın cok istediysee

Çok teşekkür ederim hem iyi niyetin hemde tavsiyen için canım...

Bafocuğum sanada çok teşekkür ederim...İnşallah senin kaynanacığın insafa gelirde hamilenin gönlünü etmenin, hamile doyurmanın çok sevap olduğunu farkedip yapar o börekten:) Olmadı eşine söyle o desin"benim canım pırasalı börek çekti"diye eşler arası dayanışma şart değil mi???

Saces canım sanada çok teşekkürler...Hepiniz gelip bana poaça yapmış kadar sevindirdiniz"ellerinize sağlık kızlar" Hoşçakalınkaydirigubbakcemile3

ya o huy bendede var fınfık, ona söleyene kadar ben yaparım yada ona nasıl yapacağını anlatana kadar ben hellederim die düşünüyorum hep, aslında ii bi şi değil tabi, sonra her şey senin başına kalıyo o kötü...

ooohhhh ellerine sağlık şimdiden cnm, benim taze fasulyem dün bitti, eşim çok sever taze fasulyeyi onun içinde haftada bir yada on günde bir yapıyorum genelde...
benimki de çok sever haftada bir yapıyorum ben. zamanım varsa açık tencerede yoksa düdüklüde. yazı iple çekiyoruz fasulye yüzünden :)

gelip bana hamur yoğuracak bir arkadaş var mı??????????????????? :)
valla benim mayalı poğaçam çok ünlüdür de uzaktasın canım yahu kargoya versek de bayatlar :) pastaneden alabilirsin en kötü ihtimal, bişey yapıcanı sanmıyorum. benim midem bulanırken yiyebiliyodum..

sağlık ocağına gittim geldim, iğnelerimi ve demir hapımı yazdırdım. iğnelerin 10 lu olan 1 kutusu 270 liraymış bugün öğrendim :1shok: valla allah sigortası olmayanlara yardım etsin.. eve geldim az önce, 2 gibi de çıkıcam kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem vs. kezban oldum iyice -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…