- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
başın sağolsun cnm, Allah sabır versin...
Allah senin iyiliğini versin kız, güldürdün beni valla...
maşallah demek hareketli olacak baya, benimki arada bi coşuyo sonra duruyo kuzum benim ya, benim karnım şişti, ama çizgi neyim yok daha, göü,slerimde siyah olmadı normal kahverengi duruyo, ay inşallah simsiyah olmaz ya çok çirkin görünüyo...
günaydın kızlar.doktordan geldim.herşey yolunda dedi.teestlerimde temiz çıktı.ve cinsiyeti öğrendim.yüzde 95 erkek dedi.bana süpriz olmadı .hep erkek hissediyodum çıktı.ama eşim kız istyodu.o şokda halen.neyse alışcak
kizlar günaydin biliyormusunuz dünden beri bebisim pit pit atiyor cok sevincliyim:lepi: bu tarihi hic unutmuycam 6 -6-20210 pazar
Selam Arkadaşlar...
Oda hazırlıklarına başlamışsınız ne güzel imrendim valla
bende netten bebek odalarına bakmaya başladım ama KPSS sınavını atlatınca 15 gün falan istenbula gideceğim anneciğim canımın istediklerini yapacak bizde bebeğimle yiyeceğiz...Malum burda kimsem yok hiç bir canımın istediğini yiyemedim 4 aydır
1 haftadır canım mayalı hamurdan poğaça çekiyor bütün mlz. aldım ama bir türlü cesaret edip hamurişine başlayamıyorum...hala bulantılarım şiddetli ve daha kötüsü kendi yaptığım şeylerden midem bulanıyor...
gelip bana hamur yoğuracak bir arkadaş var mı??????????????????? :)
Dün akşam eşim dışarı çıkmıştı elinde paketlerle döndü...bana çok tatlı bir hamile elbisesi veee bebişimize bir zıbın,bir tulum,eldiven mendil ve şapkadan oluşan bi takım almış mavili pembeli çok şık...(cinsiyet belirsiz olduğu için tedbirli davranmış:)) Çok mutlu oldum hamillelik duygusallığıyla ağladım mutluluktan...
15 haziranda 3lü test sonucum çıkacak onu göstermeye gidince doktorumdan tekrar cinsiyetine bakmasını rica edeceğim..İnş. bakar ve bebeğim inşallah gösterir...
sağol tatlımçilek odası güzel canım ben baktım en önemlisi de üzerinde boya yok antialerjik falan ama onun da çekmece sorunu var. büyümeyen yatak alırsan koskoca oda takımında çoook ince olan 2 çekmece oluyor beşik altında. büyümeyen yatakla büyüyen yatak arasında 500 tl fark var.. takımda şifonyer gibi bişey var ama o da dolap şeklinde. dolabı kullanırım çekmece önemli değil diyosan bişey diyemem tabiii..
aynen bende oyle dusunuyorumçilek teki indirim ne kadar devam edecek acaba?
kocişi annesine yollamam lazım hazır indirim varken.
kızlar odanın fotosunu çekmeye çalıştım ama belli oluyomu bilmiyorum valla...
Selam Arkadaşlar...
bende netten bebek odalarına bakmaya başladım ama KPSS sınavını atlatınca 15 gün falan istenbula gideceğim anneciğim canımın istediklerini yapacak bizde bebeğimle yiyeceğiz...Malum burda kimsem yok hiç bir canımın istediğini yiyemedim 4 aydır
1 haftadır canım mayalı hamurdan poğaça çekiyor bütün mlz. aldım ama bir türlü cesaret edip hamurişine başlayamıyorum...hala bulantılarım şiddetli ve daha kötüsü kendi yaptığım şeylerden midem bulanıyor...
Dün akşam eşim dışarı çıkmıştı elinde paketlerle döndü...bana çok tatlı bir hamile elbisesi veee bebişimize bir zıbın,bir tulum,eldiven mendil ve şapkadan oluşan bi takım almış mavili pembeli çok şık...(cinsiyet belirsiz olduğu için tedbirli davranmış:)) Çok mutlu oldum hamillelik duygusallığıyla ağladım mutluluktan...
15 haziranda 3lü test sonucum çıkacak onu göstermeye gidince doktorumdan tekrar cinsiyetine bakmasını rica edeceğim..İnş. bakar ve bebeğim inşallah gösterir...
Selam Arkadaşlar...
kizlar günaydin biliyormusunuz dünden beri bebisim pit pit atiyor cok sevincliyim:lepi: bu tarihi hic unutmuycam 6 -6-20210 pazar
günaydın kızlar.doktordan geldim.herşey yolunda dedi.teestlerimde temiz çıktı.ve cinsiyeti öğrendim.yüzde 95 erkek dedi.bana süpriz olmadı .hep erkek hissediyodum çıktı.ama eşim kız istyodu.o şokda halen.neyse alışcak
ıı de canım o guzel bı goruntu dııl kı, yanı benım gozumde tabı sen sevıo olabılırsın ama bana cok cırkın gorunuo o zayıflıkta ınsanlar hastalıklı gıbı gorunuolar, senın su halın cok ıyı, bazılarına bu da zayıf olabılır ama ben zayıf ınsan severım zaten su halın 10 numaro
günaydın bütün anneciklere...bugün öğlen randevum var doktora 3lü tarama için..birde diyetisyene yönlerdirdi beni bakalım nasıl bir proğram uygulayacak kuzucuklarım((( bide umarım cinsiyeti belli olur artık bebişkomun dua edin bana kısceler:)))) hepinize güzel birgün diliyorum...
canım güle güler kullan ben yapardım ama becerememkiii ama fırından hamur alıpta yap canın cok istediysee
İzine çıktığımda yerime bakacak kıza iş öğretmeye çalışıyorum:bbo:
Hiç de eğitici öğretici yanım yoktur. Birine iş öğreteceğime kendim yaparım daha iyi sempatiksalakcinni
Nalancım gelmiş hoşgelmiş hihoyyyt
Nalan kuşum evde yemeklik hiç birşey yok haftasonu düğün dernek derken alışveriş yapamadık..
Ben ne pişirecem akşama :sinifsinif:
benimki de çok sever haftada bir yapıyorum ben. zamanım varsa açık tencerede yoksa düdüklüde. yazı iple çekiyoruz fasulye yüzünden :)ooohhhh ellerine sağlık şimdiden cnm, benim taze fasulyem dün bitti, eşim çok sever taze fasulyeyi onun içinde haftada bir yada on günde bir yapıyorum genelde...
valla benim mayalı poğaçam çok ünlüdür de uzaktasın canım yahu kargoya versek de bayatlar :) pastaneden alabilirsin en kötü ihtimal, bişey yapıcanı sanmıyorum. benim midem bulanırken yiyebiliyodum..gelip bana hamur yoğuracak bir arkadaş var mı??????????????????? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?