GÖrÜntÜ resİmlerİnİzİ nasıl koyuyoruz bende koymak İstİyorummmmm
gözünaydın cnm çok sevindim valla, Allah bundan sonra hiç bi üzüntü yaşatmasın inşallah...
meybiecim senin adına çok sevindim, insanın ömründen ömür gidior gerçekten, artık derin bir ohhhh çekmişsindir en doğal hakkın artık darısı benim başıma:))))))))xx
Çok sevindim canım.Derin bir ohhhhhhhh çekmişsindir artık
gözünaydın canım. çoook sevindim... kaydirigubbakcemile2
günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız?
evde bilg. bozuldu serviste işte de geçen hafta pek giremedim
özledim sizleri
güzel gelişmeler var mı?
Aslında kocama akşam bana yemek ısmarla derdim ama küsüm ona :umursamaz:
Belki kendisi teklif eder sempatiksalakcinni
Fırın makarnaya ben bayılırım da kocam pek sevmez
Sen çılbır diyince menemen geldi aklıma olmazsa menemen yaparım boshayallersmile
ayy hadi hayatım inşallah gösterir allah gönlüne göre versinnn. dönüşte yaz bize oldu mu :1hug:kızlar ben doktora gıdıyoyum cok heyecanlıyım oncelıkle saglıklı olmasını sonra cınsıyetını gostermesını dılıyorum sans dıleyın gostersın herkeşe ıyı vakıtler kaydirigubbakcemile3
kızlar ben doktora gıdıyoyum cok heyecanlıyım oncelıkle saglıklı olmasını sonra cınsıyetını gostermesını dılıyorum sans dıleyın gostersın herkeşe ıyı vakıtler kaydirigubbakcemile3
sağol canım ekranında sorunda vardı casper servise göndermişler bekliyoruz
ıspanak güzel fikir nalanım akşam alsam mı kiaklinialirimsmile
hayırlısı olur inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Nalancım güzel olmuş odanın rengi güle güle kullanırsınız inşallah...
canim gözün aydin bir prens daha geliyor masallaholumunekankayizsmilegünaydın kızlar.doktordan geldim.herşey yolunda dedi.teestlerimde temiz çıktı.ve cinsiyeti öğrendim.yüzde 95 erkek dedi.bana süpriz olmadı .hep erkek hissediyodum çıktı.ama eşim kız istyodu.o şokda halen.neyse alışcak
canim insallah ögrenirsin cinsiyetini gelince haber vergünaydın bütün anneciklere...bugün öğlen randevum var doktora 3lü tarama için..birde diyetisyene yönlerdirdi beni bakalım nasıl bir proğram uygulayacak kuzucuklarım((( bide umarım cinsiyeti belli olur artık bebişkomun dua edin bana kısceler:)))) hepinize güzel birgün diliyorum...
noldu tatlim niye küstünüzAslında kocama akşam bana yemek ısmarla derdim ama küsüm ona :umursamaz:
Belki kendisi teklif eder sempatiksalakcinni
insallah canim en kisa zamanda sizlerde hissedersiniznegüzel maşallah cnm bebişine
eee sırada bızler varız ınsallah allahım nasıp ederse
sagol tatlimopuyorumnanaktanay süperrrr
kızlar ben doktora gıdıyoyum cok heyecanlıyım oncelıkle saglıklı olmasını sonra cınsıyetını gostermesını dılıyorum sans dıleyın gostersın herkeşe ıyı vakıtler kaydirigubbakcemile3
kizlar günaydin biliyormusunuz dünden beri bebisim pit pit atiyor cok sevincliyim:lepi: bu tarihi hic unutmuycam 6 -6-20210 pazar
herkese merhaba kizlar..
bir süredir giremiorum inşallah herkes çok iidir.
bende cuma günü gittim doktora.troid testlerimi yaptirdim.maşallah süper çikti.
bebeğime baktik yine ama inatçi göstermedi yine
öğrenemedik cinsiyetini..aman napiim sağliği yerinde olsunda kiz-erkek farketmio..
yinede merak ediorum ....
gözünaydın tatlım çok sevindim valla...
nalan -nalan gerçekten boya süper görünüyor değişik bir fikir. güle güle mutlu mesut kullanın bebişinle
benimki de çok sever haftada bir yapıyorum ben. zamanım varsa açık tencerede yoksa düdüklüde. yazı iple çekiyoruz fasulye yüzünden :)
valla benim mayalı poğaçam çok ünlüdür de uzaktasın canım yahu kargoya versek de bayatlar :) pastaneden alabilirsin en kötü ihtimal, bişey yapıcanı sanmıyorum. benim midem bulanırken yiyebiliyodum..
sağlık ocağına gittim geldim, iğnelerimi ve demir hapımı yazdırdım. iğnelerin 10 lu olan 1 kutusu 270 liraymış bugün öğrendim :1shok: valla allah sigortası olmayanlara yardım etsin.. eve geldim az önce, 2 gibi de çıkıcam kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem vs. kezban oldum iyice -tatlicadiarzu-
ayy hadi hayatım inşallah gösterir allah gönlüne göre versinnn. dönüşte yaz bize oldu mu :1hug:
nalancım güzel olmuş boya, güle güle kullansın minik çiçeğin
napayım canım evde otur otur insanın canı sıkılıyor. bebiş olunca da inşallah çıkıcam hep dışarlara onunla..yoğunsun yine tatlım, yerinde durmuyorsun valla...
ben poğaçayı mayalı yapmıyorum eşime dokunuyo, aslında banada dokunuyo midem ağrıyo sonra, onçin senelerdir hep mayasız yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?