2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben doktora gıdıyoyum cok heyecanlıyım oncelıkle saglıklı olmasını sonra cınsıyetını gostermesını dılıyorum sans dıleyın gostersın herkeşe ıyı vakıtler kaydirigubbakcemile3

GÖrÜntÜ resİmlerİnİzİ nasıl koyuyoruz bende koymak İstİyorummmmm

gözünaydın cnm çok sevindim valla, Allah bundan sonra hiç bi üzüntü yaşatmasın inşallah...

meybiecim senin adına çok sevindim, insanın ömründen ömür gidior gerçekten, artık derin bir ohhhh çekmişsindir en doğal hakkın artık darısı benim başıma:))))))))xx

Çok sevindim canım.Derin bir ohhhhhhhh çekmişsindir artık

gözünaydın canım. çoook sevindim... kaydirigubbakcemile2

sağolun kızlar...umarım allah bundan sonra üzüntü yaşatmasın..marge simpson seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım...

günaydın anneler ve bebişleri nasılsınız?
evde bilg. bozuldu serviste işte de geçen hafta pek giremedim
özledim sizleri
güzel gelişmeler var mı?

selam barays hoşgeldin, özlettin yine kendini...

Aslında kocama akşam bana yemek ısmarla derdim ama küsüm ona :umursamaz:
Belki kendisi teklif eder sempatiksalakcinni

bak bu daha güzel olur tabi, inşallah teklif eder...

Fırın makarnaya ben bayılırım da kocam pek sevmez

Sen çılbır diyince menemen geldi aklıma olmazsa menemen yaparım boshayallersmile

olur menemende olur, lazanyada olur eğer eşin seviyorsa tabi, belki kıymalı beşamel soslu lazanya seviyodur..

valla benim mayalı poğaçam çok ünlüdür de uzaktasın canım yahu kargoya versek de bayatlar :) pastaneden alabilirsin en kötü ihtimal, bişey yapıcanı sanmıyorum. benim midem bulanırken yiyebiliyodum..

sağlık ocağına gittim geldim, iğnelerimi ve demir hapımı yazdırdım. iğnelerin 10 lu olan 1 kutusu 270 liraymış bugün öğrendim :1shok: valla allah sigortası olmayanlara yardım etsin.. eve geldim az önce, 2 gibi de çıkıcam kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem vs. kezban oldum iyice -tatlicadiarzu-[/COLOR][/B][/QUOTE]

teşekkür ederim canım eminim çok güzel yapıyorsundur ellerine sağlık...

ayy hadi hayatım inşallah gösterir allah gönlüne göre versinnn. dönüşte yaz bize oldu mu :1hug:

nalancım güzel olmuş boya, güle güle kullansın minik çiçeğin

hayırlısı olur inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sağol canım ekranında sorunda vardı casper servise göndermişler bekliyoruz

ıspanak güzel fikir nalanım akşam alsam mı kiaklinialirimsmile

valla al cnm, ben hep buzlukta bulunduruyorum, çok pratik oluyo, hemen 20-30 dakikada hazır oluyo yemeğin, ayıklanmış ve yıkanmış olduğu için pek bi zahmetsiz...

canim gözün aydin bir prens daha geliyor masallaholumunekankayizsmile
canim insallah ögrenirsin cinsiyetini gelince haber ver
Aslında kocama akşam bana yemek ısmarla derdim ama küsüm ona :umursamaz:
Belki kendisi teklif eder sempatiksalakcinni
noldu tatlim niye küstünüz
negüzel maşallah cnm bebişine

eee sırada bızler varız ınsallah allahım nasıp ederse
insallah canim en kisa zamanda sizlerde hissedersiniz
sagol tatlimopuyorumnanaktan

canim insallah güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

helincim basiniz sagolsun rabbim baska aci yasatmasin nalancim odaniz cok sirin olmus bebisin misler gibi yatsin odasinda insallah:lepi:

gözünaydın troid testin ii çıkmış, dediğin gibi cinsiyetin bi önemi yok hakkaten, kızda olsa erkekte olsa çocuk bizim çocuğumuz nasılsa...

nalan -nalan gerçekten boya süper görünüyor değişik bir fikir. güle güle mutlu mesut kullanın bebişinle

saol cnm, darısı senin başına...

yoğunsun yine tatlım, yerinde durmuyorsun valla...

ben poğaçayı mayalı yapmıyorum eşime dokunuyo, aslında banada dokunuyo midem ağrıyo sonra, onçin senelerdir hep mayasız yaparım...

Nalancım bi tanesin ya bir sürü yemek fikri vermişsin yapacam artık bir tanesini kaçarım yok
Bebişin odasının boyasını ben niye göremedim yasaklı siteden mi yükledin yoksam imageshack'den yüklenince ben göremiyorum.

Zeyn hoşgeldin canım;
Küstüm işte canım boşver oluyor bazen böyle şeyler

yoğunsun yine tatlım, yerinde durmuyorsun valla...

ben poğaçayı mayalı yapmıyorum eşime dokunuyo, aslında banada dokunuyo midem ağrıyo sonra, onçin senelerdir hep mayasız yaparım...
napayım canım evde otur otur insanın canı sıkılıyor. bebiş olunca da inşallah çıkıcam hep dışarlara onunla..

ben isteğe göre yapıyorum ister mayalı ister mayasız. ama mayalılar hemen bayatlıyor, buzluk imdada koşuyor o durumda da :)

bi de sen yapıyo musun bilmiyorum 7 dk da hazır olan bir mikrodalga brownisi yapıyorum süper oluyo neyse çalışan arkadaşlar var susim ben dayak yemeden :1ninca:

offf odayı doşemek ne zormuş :S oda boş diye gozume buyuk gorunuodu cızdım odayı esyaları da cızdım ıcıne göt kadar yer kaldı hareket edıcek emzırme koltuguna bıle adam gıbı yer yok :S yatağı da duvara dayamak ıstemıyorum ay nası yerlescek bu oda :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…