helincim basiniz sagolsun rabbim baska aci yasatmasin nalancim odaniz cok sirin olmus bebisin misler gibi yatsin odasinda insallah:lepi:
Nalancım bi tanesin ya bir sürü yemek fikri vermişsin yapacam artık bir tanesini kaçarım yok
Bebişin odasının boyasını ben niye göremedim yasaklı siteden mi yükledin yoksam imageshack'den yüklenince ben göremiyorum.
Zeyn hoşgeldin canım;
Küstüm işte canım boşver oluyor bazen böyle şeyler
napayım canım evde otur otur insanın canı sıkılıyor. bebiş olunca da inşallah çıkıcam hep dışarlara onunla..
ben isteğe göre yapıyorum ister mayalı ister mayasız. ama mayalılar hemen bayatlıyor, buzluk imdada koşuyor o durumda da :)
bi de sen yapıyo musun bilmiyorum 7 dk da hazır olan bir mikrodalga brownisi yapıyorum süper oluyo neyse çalışan arkadaşlar var susim ben dayak yemeden :1ninca:
offf odayı doşemek ne zormuş :S oda boş diye gozume buyuk gorunuodu cızdım odayı esyaları da cızdım ıcıne göt kadar yer kaldı hareket edıcek emzırme koltuguna bıle adam gıbı yer yok :S yatağı da duvara dayamak ıstemıyorum ay nası yerlescek bu oda :S
slm kızlar....
nalan boyan hayırlı olsun..
kızlar bugun bebegin çinsiyetını ögrenmeye gidecegim.. ama eşim toplantı vs. var.. bana çarşamba beraber gidelim dedi.. ama beklemek istemıyorum... kendım gitsem mı acaba..
aynı sorunla bende karşılaştım aslında büyük duruyordu şimdi o eşyalar nasıl sığacak diorum...
aynı sorunla bende karşılaştım aslında büyük duruyordu şimdi o eşyalar nasıl sığacak diorum...
kızlar guzl ve hızlı enginar tarıfınız varmı...
yatak duvara dayanmaz dımı ? bılmıorum kı mıllet dayıyo ama bana bebege soguk gelır gıbı gelıo dayancaksa bıle kısa tarafı dayanmalı bence :S doktora bunu sorsam guler heralde :)) bebek üşür mü desem eheueheu
2 adet soğanı küp doğra ve sıvıyağ ile iyice kavur, sonra içine suyu ve enginarları koy, her enginar için 1 adet kesme şeker at, enginarlar yumuşayana kadar pişir, enginar yumuşadıktan sonra tuzunu ve güzelce yıkamış olduğun garnitürü ekle ve bi 10 dakika daha pişir,
son olarak üstüne yarım limon suyu gezdir ve dereotu serp ve altını kapat, enginarlar 15-20 dakika kadar dinlendikten sonra onları bi borcama al ve garnitürleri kaşık yardımıyla alıp enginarların üzerine diz, istersen biraz daha derotu serp ve dolaba at...
Afiyet Olsun...
kızlar buyuk evı de kışın isıtmak çok zor.. ufolar var ama bır tanıgıdım bebeklerının odasında çok yaktıkları için bebegın bogazları ve ses telleri kurumuş tedavı altında. şimdi.. benım evım şu an buyuk ama isınma nasıl olacak dıye düşünüyorum...
sagol canım... yaparım bırazdan akşam için... teşekürler..
yok kız üşümez zaten yatağın her yanı böle pufuduk bi şi le kaplanıyo, nevresim takımının içinde var o zaten soğuk geçirmez hem kafayı gözüde çarpmaz ben öle bi şi alcam yatak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?