2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ıspanak çok basit oluyo cnm haberin olsun...

evet imageshake den yükledim hep ordan yüklüyorum, başka yerdendemi yüklenio...

kizlar dun kocacimla sinemaya gittik my name is khan filmin adi. çok guzel bir filmdi tavsiye ederim aglamaktan gozlerim sisti ya

slm kızlar....
nalan boyan hayırlı olsun..

kızlar bugun bebegin çinsiyetını ögrenmeye gidecegim.. ama eşim toplantı vs. var.. bana çarşamba beraber gidelim dedi.. ama beklemek istemıyorum... kendım gitsem mı acaba..

evet onu yaptım bi kaç kere çok güzel ve çabuk oluyo hani üstüne harçtan dökülüyo dimi, ben bunu yapıyorum...

Mikrodalgada Brownie | Devletşah

portakalağacı, devletşah ve afiyetle bunların tarifleri güzel oluyo, yemek tarifleri arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

aynı sorunla bende karşılaştım aslında büyük duruyordu şimdi o eşyalar nasıl sığacak diorum...

saol cnm inşallah ii haberler alırsın...

aynı sorunla bende karşılaştım aslında büyük duruyordu şimdi o eşyalar nasıl sığacak diorum...

yatak duvara dayanmaz dımı ? bılmıorum kı mıllet dayıyo ama bana bebege soguk gelır gıbı gelıo dayancaksa bıle kısa tarafı dayanmalı bence :S doktora bunu sorsam guler heralde :)) bebek üşür mü desem eheueheu

kızlar buyuk evı de kışın isıtmak çok zor.. ufolar var ama bır tanıgıdım bebeklerının odasında çok yaktıkları için bebegın bogazları ve ses telleri kurumuş tedavı altında. şimdi.. benım evım şu an buyuk ama isınma nasıl olacak dıye düşünüyorum...

kızlar guzl ve hızlı enginar tarıfınız varmı...

2 adet soğanı küp doğra ve sıvıyağ ile iyice kavur, sonra içine suyu ve enginarları koy, her enginar için 1 adet kesme şeker at, enginarlar yumuşayana kadar pişir, enginar yumuşadıktan sonra tuzunu ve güzelce yıkamış olduğun garnitürü ekle ve bi 10 dakika daha pişir,

son olarak üstüne yarım limon suyu gezdir ve dereotu serp ve altını kapat, enginarlar 15-20 dakika kadar dinlendikten sonra onları bi borcama al ve garnitürleri kaşık yardımıyla alıp enginarların üzerine diz, istersen biraz daha derotu serp ve dolaba at...

Afiyet Olsun...

yok kız üşümez zaten yatağın her yanı böle pufuduk bi şi le kaplanıyo, nevresim takımının içinde var o zaten soğuk geçirmez hem kafayı gözüde çarpmaz ben öle bi şi alcam yatak için...

sagol canım... yaparım bırazdan akşam için... teşekürler..

valla bebiş için en ii kombiyi aldık cnm, bütün peteklerin bakımı yapıldı hatta salondaki peteğin bi tanesini söktürüp yerine dev gibi bi tane yaptırdım, bu kış ısınma sorunu olmaz herhalde, zaten binanın dış yalıtımı var camlarda çift cam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…