sezen yazlığa gittiğinden beri yağmur yağıyo valla, keşke bu hafta sonu gitseydi...
oğlum üşürse senden bilirim nalan
valla kuscam artık yagmurdan gokyuzunde bulut kaldı mı hala yagmur yagıyo ya 3 gundur ıcım karardı valla
yok kız üşümez zaten yatağın her yanı böle pufuduk bi şi le kaplanıyo, nevresim takımının içinde var o zaten soğuk geçirmez hem kafayı gözüde çarpmaz ben öle bi şi alcam yatak için...
valla kuscam artık yagmurdan gokyuzunde bulut kaldı mı hala yagmur yagıyo ya 3 gundur ıcım karardı valla
valla al cnm, ben hep buzlukta bulunduruyorum, çok pratik oluyo, hemen 20-30 dakikada hazır oluyo yemeğin, ayıklanmış ve yıkanmış olduğu için pek bi zahmetsiz...
valla bebiş için en ii kombiyi aldık cnm, bütün peteklerin bakımı yapıldı hatta salondaki peteğin bi tanesini söktürüp yerine dev gibi bi tane yaptırdım, bu kış ısınma sorunu olmaz herhalde, zaten binanın dış yalıtımı var camlarda çift cam...
Puhahaha koptum şu muhabbete kaydirigubbakcemile3
Kulaktan kulağa gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
Melcancım öncelikle sana teşekkür edeyim açıklaman için opuyorumnanaktan
Lady kuşum 4D ultrasona girecekmişim doktor öyle dedi
dediki benim adımı ver indirim yapsınlar adını verdim 20 lira indirdilersempatiksalakcinni
İloş' da 4D ultrason zamanında Antalya'da olacağı için orada yaptıracakmış
Olay bu boshayallersmile
daya kız duvara bişicik olmaz çoğu kişi duvara dayıyor ben de öyle yapıcam yoksa hakatten yer mer kalmaz odada..offf odayı doşemek ne zormuş :S oda boş diye gozume buyuk gorunuodu cızdım odayı esyaları da cızdım ıcıne göt kadar yer kaldı hareket edıcek emzırme koltuguna bıle adam gıbı yer yok :S yatağı da duvara dayamak ıstemıyorum ay nası yerlescek bu oda :S
aynen bunu yapıyorum herkes bayılıyor :lepi:evet onu yaptım bi kaç kere çok güzel ve çabuk oluyo hani üstüne harçtan dökülüyo dimi, ben bunu yapıyorum...
Mikrodalgada Brownie | Devletşah
portakalağacı, devletşah ve afiyetle bunların tarifleri güzel oluyo, yemek tarifleri arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...
uyku setlerinin içinden çıkıyo onlar çok da şirin görünüyolar yaaa..yok kız üşümez zaten yatağın her yanı böle pufuduk bi şi le kaplanıyo, nevresim takımının içinde var o zaten soğuk geçirmez hem kafayı gözüde çarpmaz ben öle bi şi alcam yatak için...
yemeği koydum geldimm caaaanım :1rolleyes:aso ve bijoux da gitmiş...
o dediğin karyolanın etrafını saran pufidikler uyku setinin içinde oluyo canım çok ciciler =))
öğleden sonra istanbul için şiddetli yağış uyarısı vermişler akannehir
deneyecem tatlım
ıspanağı çok severim kolayı varsa uğraşmaya gerek yok aklinialirimsmile
hayırlı olsun canım.. gule gule bebişle ısının....
ıspanak donduktan sonra da guzel oluyor mu... ben hıç atmadım buzluga
daya kız duvara bişicik olmaz çoğu kişi duvara dayıyor ben de öyle yapıcam yoksa hakatten yer mer kalmaz odada..
aynen bunu yapıyorum herkes bayılıyor :lepi:
uyku setlerinin içinden çıkıyo onlar çok da şirin görünüyolar yaaa..
yemeği koydum geldimm caaaanım :1rolleyes:
heh gelmiş biju, he uyku setinin içinde oluyomuş ilonada yazmış, cahilliğimi mazur görün kızlar napim...
heh onu diom zaten cnm, aman ben sölim siz anlayın, türkçemin zayıf kaldığı çok yer var daha, pusetin ne olduğunu yeni çözdüm, öğrenmenin yaşı yoktur derler ya...
hadi ya zaten hep yağıyo hiç durmadıki, ay eşime yazık valla köprü trafiği yine alt üst olacak desene..
sabahtan beriii yazmaya çalışıyorum yazamadım şimdi denedim oldu laelaelaelaelae
sitede sorun mu var ne yada bizim nette sorun var
mafoldumben
sabah canım sıkılıyodu oysaki büsürü şey yazıcaktım :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?