sabahtan beriii yazmaya çalışıyorum yazamadım şimdi denedim oldu laelaelaelaelae
sitede sorun mu var ne yada bizim nette sorun var
mafoldumben
sabah canım sıkılıyodu oysaki büsürü şey yazıcaktım :umursamaz:
estafurullah hayatım ben de yeni öğrenmiştim zaten :roflol:
http://www.belis.com.tr/urun_resimleri/77/buyuk.jpg
bu modeli beğendim renkleri farklı ama dün ama içindeki takımları cıvıl cıvıl renklerdi baktığım yerde çok güzel duruyordu
anam türkçeyi çözdüm die geçiniom ama hep bi eksik çıkıyo bi yerden napim, yetişemedim bi türlü yani, bazı şeyleri hala karıştırıyorum eşime almanca yada ingilizcesini sölüyorum o anlıyo beni...
barays belis in modellerine mi baktın, ay bende merak ediyordum kalitesi nasıl cnm incelemişsindir sen...
selam kizlar,
herkes burda online mis..
bir sorum var,
bebeginiz karninizin neresinde?
ben kalnimin altinda bir sertlik hissediyorum ama o bebekten mi ve normal mi? bebek cok asagida mi duruyo?
sizinki nerde?
cevap verebilir misiniz. bi anormallik mi var ben de ya bilmiyorumkismile
barays belis in modellerine mi baktın, ay bende merak ediyordum kalitesi nasıl cnm incelemişsindir sen...
almanyadan gelen bi komşumuz vardı. bebeğiyle hep almanca konuşuyodu çok garipsiyoduk.. şimdi kız hem almanca hem türkçe anlıyo. ara sıra konuş bence sen de yatkınlığı olsun :)
benimöde göğüslerim koyulaştı.zaten rengi yeni açılıyordu oğlumun doğumundan sonra geri koyuya döndü.barays alış bu haline canım inanmayacaksın ama son ayımda resmen simsiyehtı göğüs çevrem.sadece göğüslerim olsa tüm vücudum simsiyah oldu.koltuk altıma kadar.yüzümde hiç bi şey yoktu ama vücudum simsiyah oldu.zamanla açıldı rengi.hamileyken karnımı açmak kısa kollu giymek istemiyordum.bacak aralarım göğüs çevrem göbek deliği çevrem koltuk altım abartısız siyah renkti.bende de çizgi yok ama göğüslerim koyulaştı alışmaya çalışıyorum ama bu halini hiç sevmedim
herşey bebeğim için diyip kendimi avutuyorumbayanssulusmile
allah insanı iyi anlayışlı empati kurabilen insanlarla akrşılaştırsın.kimi kaynanadan kimi gelinden çeker.helincim kayınvalde konusunda çok şanslıymışsın.
böyle kayınvalde varmı diyordum varmış. ellerinden öpmek lazım.
benim annemde gelinine hiç karışmazdı. 5 yıl çoçuğuna baktık. annem evinde de baktı. yemeklerini yaptı. hep arkamızdan laf etmiş.
ben bile evine gitiğimde mutfağı toplar yemek yapardım. toz alır, çamaşırlarını toplardım.
şimdi çocuklar büyüdü ve bizden soğuttu.
bu kadar şeye rağmen istenmeyen kayınvalde ve görümce olduk.
kızlar ben doktora gıdıyoyum cok heyecanlıyım oncelıkle saglıklı olmasını sonra cınsıyetını gostermesını dılıyorum sans dıleyın gostersın herkeşe ıyı vakıtler kaydirigubbakcemile3
kk da topiği vardı belisin az önce okudum. kullanan herkes çok memnunmuş. bulabilirsem yazayım
selam kizlar,
bir sorum var,
ben kalnimin altinda bir sertlik hissediyorum ama o bebekten mi ve normal mi? bebek cok asagida mi duruyo?
sizinki nerde?
canım baya bi inceledim
çilekten daha çok model çeşidi var
boyaları özel yapım ahşabı falan kaliteli
kansorejen madde içermiyor
ben çok beğendim açıkçası
çok güzeller
katolagunu temin edip bakabilirsin
selam kizlar,
bir sorum var,
sizinki nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?