2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar,
herkes burda online mis..
bir sorum var,
bebeginiz karninizin neresinde?
ben kalnimin altinda bir sertlik hissediyorum ama o bebekten mi ve normal mi? bebek cok asagida mi duruyo?
sizinki nerde?
cevap verebilir misiniz. bi anormallik mi var ben de ya
bilmiyorumkismile

estafurullah hayatım ben de yeni öğrenmiştim zaten :roflol:

anam türkçeyi çözdüm die geçiniom ama hep bi eksik çıkıyo bi yerden napim, yetişemedim bi türlü yani, bazı şeyleri hala karıştırıyorum eşime almanca yada ingilizcesini sölüyorum o anlıyo beni...

almanyadan gelen bi komşumuz vardı. bebeğiyle hep almanca konuşuyodu çok garipsiyoduk.. şimdi kız hem almanca hem türkçe anlıyo. ara sıra konuş bence sen de yatkınlığı olsun :)

istanbul da okullar tatilmiş afet bekleniyormuş
istanbullu arkadaşlar dikkat edin kendinize

benim göbek deliğimin hemen sağında cnm...

barays belis in modellerine mi baktın, ay bende merak ediyordum kalitesi nasıl cnm incelemişsindir sen...

canım baya bi inceledim
çilekten daha çok model çeşidi var
boyaları özel yapım ahşabı falan kaliteli
kansorejen madde içermiyor
ben çok beğendim açıkçası
çok güzeller
katolagunu temin edip bakabilirsin

almanyadan gelen bi komşumuz vardı. bebeğiyle hep almanca konuşuyodu çok garipsiyoduk.. şimdi kız hem almanca hem türkçe anlıyo. ara sıra konuş bence sen de yatkınlığı olsun :)

bizde öle planlıyoruz cnm, hem almanca hem ingilizce hemde fransızca öğretcez çocuğa küçük yaşta başlaması daha ii sonra fazla zorlanmaz, hepsinin temelini bilsin sonra kendi geliştirir...

bende de çizgi yok ama göğüslerim koyulaştı alışmaya çalışıyorum ama bu halini hiç sevmedim
herşey bebeğim için diyip kendimi avutuyorumbayanssulusmile
benimöde göğüslerim koyulaştı.zaten rengi yeni açılıyordu oğlumun doğumundan sonra geri koyuya döndü.barays alış bu haline canım inanmayacaksın ama son ayımda resmen simsiyehtı göğüs çevrem.sadece göğüslerim olsa tüm vücudum simsiyah oldu.koltuk altıma kadar.yüzümde hiç bi şey yoktu ama vücudum simsiyah oldu.zamanla açıldı rengi.hamileyken karnımı açmak kısa kollu giymek istemiyordum.bacak aralarım göğüs çevrem göbek deliği çevrem koltuk altım abartısız siyah renkti.

allah insanı iyi anlayışlı empati kurabilen insanlarla akrşılaştırsın.kimi kaynanadan kimi gelinden çeker.

güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah önce sağlıklı haberlerini sonra cinsiyetini öğrenirsiniz

kk da topiği vardı belisin az önce okudum. kullanan herkes çok memnunmuş. bulabilirsem yazayım

bende kalitesini merak ediyordum, çok büyük bi fabrikada üretiliyo çünki baya güzele benzio ürünler hemen bizim eve yakın bi yerdede mağazaları varmış hafta sonu gidip bakıcaz bi terslik olmazsa...

göbeğimden aşağı doğru bir karış aşağıdan göbek deliğime kadar şişkinlik var ama alt kısım daha fazla şişkin ve sert bir bölge oldu orası.Ayrıca doktora gidiyorsan o bunu fark etmiştir bir sorun olsaydı söylerdi canım. bir sorun yoktur panik yapma bence rahat ol yerimseniben

internetten sitesini buldum ordan baktım zaten çok güzel ürünler var hemide ekonomik, hafta sonu burda mağazası var ordan bakıcam inşallah...

saol bilgi verdiğin için cnm...

ya valla bende gobek degligimin 4 parmak altinda hissediyorum ama normalmi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…